Lumikenkäilemässä!

kengat2.jpg

Hui ja hei, oli pakko tulla pistämään teille nopea MOI täältä mökiltä, sillä olin tänään lumikenkäilemässä! Siis tekemässä juuri sitä hulluttelua, mitä kaikissa sarjakuvissa ja leffoissa tehdään mageissa vuoristomaisemissa tai jossain Siperiassa.

Siperian sijasta mä olin Lohjan metsissä, mistä löytyi hyviä ja haastavia nousuja, joiden aikana sai kunnon hien pintaan ja Fazermintit sulamaan.

Puolimetrisessä lumessa keskellä metsää tarpominen oli ihan uskomattoman hauskaa ja nyt himottaa lähteä etsimään lumikenkiä alennuksesta..

Pakkasta oli melkein 15 astetta, mutta mun ostamat hiihtovehkeet suojasivat tarpeeksi ja joulupukki toi mulle vielä superpaksut rukkaset ja merinovillaisen Buffin, mikä piti naaman ja kaulan lämpöisenä – täydellistä!

Huomenna siis lisää tietoa ja kuvia lumikenkäilystä, nyt vielä hetkeksi jouluherkuttelemaan, että on jotain mitä sulatella tammikuussa ;).

 

picasion.com_fcbf0f8068b639365d9b841415d1c5ce.gif

Kommentit (3)
  1. haamu, Vaaditaan joku kimppa-ale? 😀

     

    Emilia, Tsekkaapa äsken julkaisemani juttu! Oli mun mielestä kevyempää, kuin hiihtäminen ja niin paljon hauskempaa, että se huono kunto unohtuu, eikä ylämäetkään tunnu tuskalta.

  2. Oliko toi rankkaa? me käytiin eilen appivanhempien suksilla hiihtämässä, ja mun hihitokunto oli hirvittävänkammottavan surkea..Mies odotteli aina mäen päällä, ja ilmoitti, että mummotkin hiihtävät ylämäet kovempaa. Mä en vaan jaksanut ylämäkiä..olin siis hiihtänyt viimeksi 11 vuotta sitten, mutta silti!

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *