Mummolenkki ja tarina hierojalta

tossut3.jpg

Olin tänään aamulla ZeroPointin tilaisuudessa kuuntelemassa vähän lisää infoa kompressiotekstiileistä urheilukäytössä. Se oli äärimmäisen mielenkiintoista. Tästä, ja ZP-käyttöfiiliksistä lisää omassa jutussaan ensi viikolla! 

Tilaisuus järjestettiin Akvamariini-viestintätoimistossa, jossa on myös useita muita urheilutuotemerkkejä, ja bongasin valikoimaa plärätessäni ehanat Merrellin lenkkarit. Pienen tutkailun jälkeen kuulin, että ne olisivat ilmeisesti sopivat juuri siihen mitä kaipasin – kävelyyn. Tämän kevään ja kesän mallit olivat poistumassa showroomilta, joten kerrankin minulle kävi kuin leffoissa – testipari oli täydellisen kokoinen, ja sain kengät mukaani <3__<3 

#happyness #blessed #korruptiokengät

 

tossut1.jpg

Suunniteltu salitreeni sai siis uuden käänteen, kun tahdoinkin lähteä mummolenkille testaamaan tossuja HETI. Käyttökokemuksesta lisää joskus toiste! Yhden lenkin perusteella en osaa sanoa muuta, kuin että mukavat olivat.

 

tossut4.jpg

Ajatuksenani oli ensin tehdä pelkkä pitkä mummolenkki, mutta aurinkoisessa metsässä samoillessani bongasin nämä telineet, ja tein muutamat ulkoilmavatsat ja -selät! Siitä innostuin ja jatkoin lenkkiäni tehden aina välillä pieniä settejä kehonpainoliikkeitä.

Jokaisen penkin kohdalla yhden jalan penkillenousuja 12kpl / jalka, penkin korkeudesta riippuen ponnistuksella tai ilman.

Mäkien kohdalla askelkyykkäystä, ja muuten vaan rauhallista kävelyä. Korvissa pauhasi hyvä musiikki, kevätilma oli kauneimmillaan ja askel oli kevyt kuin mikä. Ei paljoa harmittanut käsi tai mikään muukaan turha murhe!

 

tossut2.jpg

Iltapäivällä puolestaan koitti vihdoin ja viimein se hetki, josta aina puhun… Olin nimittäin varannut ajan hierojalle! Lauttasaaren Liikuntakeskuksen pelätty Tanja (sellaisella hyvällä tavalla pelätty, katsokaas) operoi 45min selkääni, josta löytyi jumi jos toinenkin. 

Purin hammasta ja hengittelin rauhassa, koska vaikka olen hierottaessa melko kipuherkkä, tiesin että operoinnista on vain apua. 

Pahimmat kipupisteet olivat epäkkäissä, lapojen takana ja selkärangan molemmin puolin hieman ristiselän yläpuolella. 

Fiilis oli hieronnan jälkeen 10cm pidempi, ja minä vakuuttunut Tanjan taidokkaista näpeistä. Varasin saman tien kaksi uutta aikaa seuraaville viikoille, ja uskottelen itselleni, että selkätreeni alkaa ranteen parannuttua sujua kuin vettä vaan, kun saan jumit auki.

Huomenna voisin sitten tehdä comebackin Vetosalille ja käydä pumppaamassa koivet niin jumiin, kuin ilman kättä on mahdollista 😉

Kommentit (3)
  1. Anni Minerva
    30.3.2014, 09:56

    Merrellin kengät on ihan huippuja! Okei, kokemusta on vain yksistä, mut ne ainaki on erittäin jees. 😀 Mikä noiden kenkien malli on? Näyttävät kivoilta, haluaisin googlailla vähän enempi tietoa niistä.

  2. Nata - White Trash Disease
    29.3.2014, 18:17

    Tanja <3 pitäs varata aika myös heti ku flunssa helpottaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *