My bodybuilding-BFF <3

veto1.jpg

Meinasin naputtaa tästä ihan perinteisen ”Jeejee hyvä reeni, hyvä tsemppi, hyvä mieli” -postauksen, mutta ladatessani ihan liian pitkästä aikaa yhteiskuvia maailmanmatkoilta palanneen Natan kanssa, aihe vaihtui lennosta. 

Mä olen ihan älyttömän onnellinen ja kiitollinen, ja mitä näitä positiivisia superlatiiveja nyt olikaan, siitä että meillä on Vedossa niin törkeän hyvä treeniporukka – ja tässä postauksessa nostan sen porukan tyypeistä valokeilaan rääväsuisen ja kunnianhimoisen Natan. Onhan nainen syypä mm. siihen, että mä edes treenaan Vedossa! 

Me ei olla tunnettu Natan kanssa mitenkään liian pitkään, mutta bodaus yhdistää kuin verisisaruus konsanaan. Ihminen on varmasti puhtaimmillaan kun se makaa lattialla henkihieverissä hikeä valuvana, ja sen tunteen jakaminen kerta toisensa jälkeen yhdistää enemmän kuin ikinä voisi uskoa.

Nata on hiton nälkäinen kehittymään, ja mun parhaiden treenien joukkoon lukeutuu ne kerrat kun ollaan oltu parivaljakkona. Meidän voimatasot on melko lähellä toisiaan, ja se mitä toinen jaksaa nostaa on pakko vetää itsekin ylös, vaikka mikä olisi..

Nata on se, joka iskee itsevarmana tangon päätyyn uudet kiekot vaikka edellinenkin toisto oli vähän siinä ja siinä, ja meitsi taas vähän toppuuttelee ja ehdottaa vähän pienempää kuormaa ja timanttista teknistä suoritusta. Hyvä balanssi löytyy aina! Mun mielestä me täydennetään treeniparina toisiamme erittäin hyvin.

 

veto2.jpg

Ja jos unohdetaan hetkeksi itse treeni, niin onhan se ihan HUIKEAA, että salilla on toveribloggaaja jonka kanssa erinäisten kuvien ottaminen ei ole minkään sortin issue. Päinvastoin, me taidetaan kameroiden kanssa olla jo niin juurtunut osa Vetoa, että meidät esitellään kohta jo osana OnRamp-kurssia. 

Treenifiilistelyn lisäksi voi siis aina juoruilla ties mistä blogimaailman kuumista uutisista, kehitellä uusia tapahtumia, tai lähteä vaikka road tripille Manseen! Autossa ei tarvitse edes radiota, koska naisen suu käy koko ajan ja mielenkiintoista tarinaa seuraa poikkeuksetta toinen vielä sitäkin kiintoisampi 😀 Iso bonus myös siitä, että muija on yhtä paha sushi-fiilistelijä, kuin mä.

Nata on maailman parhaalla tavalla spontaani tyyppi, jonka seura ei koskaan tunnu väkisin mukaan tunkeneelta. 

 

veto4.jpg

Siinä me taas treenaillaan bikiniposejamme. Ens vuonna lavalle – eiku venaas… 

Parasta treenikavereissa on se, että vaikka mitään yhteistreenejä ei olisi sovittu, on erittäin todennäköistä että salilla sitä kuitenkin törmätään. Harvassa ystävyyssuhteessa on samanlaista rentoutta, yhteenkuuluvuutta ja luottamusta, kuin salikaverien kanssa.

Kaikki tietävät mitä varten paikalle tullaan, ja kaikki sen päälle on bonusta.

 

veto3.jpg

Tässä me vielä esitellään meidän ylivoimaisia painonnostokenkiä. Mä en jaksanut sitoa nauhoja kuvaa varten, mutta Nata polvistui tekemään sen mun puolesta. That’s what bodybuilding-BFF:s are for ;). 

Nata, oot huikea! Kiitos kun saan treenata sun ja noiden muiden urpojen kanssa.

Kommentit (3)
  1. <3 <3 <3 

  2. Nata - White Trash Disease
    2.10.2013, 19:28

    AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!! tähän vielä läjä kissakuvia ja yksisarvisia. mäki sua! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *