Naisellinen perjantai-ilta lätkämatsissa!

1_1.jpg

Eikös sekin lasketa liikuntablogiin sopivaksi sisällöksi, kun muut liikkuu? Mun mielestä kyllä ja siksipä tässä kuvaryöppy eilisestä Suomi – Kanada -pelistä! More To Loven tytöt kutsuivat mut ja Annan mukaansa katsomaan tätä loppuunmyytyä (ja joidenkin mielestä keveästi ylihinnoiteltua ;)) jännitysnäytelmää. 

Ja jos johonkin hommaan lähdetään, niin lähdetään täysillä!!

 

2_0.jpg

Tavattiin porukalla muutamaa tuntia ennen pelin alkua ja nappasin kasvomaalit mukaan, että saatiin koko poppoo edustuskuntoon. Mimmi myös teki naisen työn ja lainasi mulle Suomi-henkistä JumpIn -haalariaan, koska nappasin itse vaatehuoneesta hädissäni vain Venice Beach -hupparin ja mustat legginsit 😀

 

5_0.jpg

Saatiin siis liput matsiin Veikkaukselta ja piipahdettiin pelipisteellä iskemässä parit tulosvedot jännitystä lisäämään.

 

3_0.jpg

Mulla on yleensä aika hyvä perustietous siitä, miten erilaisia asioita tehdään, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun ruksin tulosvetolappuun muutakin kuin pikselitaidetta.

Tästä muistuikin mieleeni, että viime syksynä lottosin ensimmäistä kertaa elämässäni ja valitsin jokaisen numeron silmät kiinni henkisesti hyvää kohtaa lapusta tunnustellen 😀

 

4_0.jpg

Mimmi innostui touhusta vähintäänkin yhtä paljon kuin minä ja me oltiinkin se kaksikko, joka käveli matsiin niin, että pelissä oli muutakin kuin kansallisylpeys. 

 

6_0.jpg

10-10 lopputuloksen kerroin oli n. 27 000, eli olihan sitä pakko veikata.. Muut vedot olivatkin sitten aavistuksen verran realistisempia. Mutta hei, ei voi voittaa jos ei yritä!

 

8_0.jpg

9_0.jpg

Katsojia oli paikan päällä aika tarkalleen 13,059! Kanadan kannattajia taisi olla se 59, kuten muutamasta alemmasta kuvasta huomaa 😀

 

10_0.jpg

Sisäänpääsyä odotellessa tytöt suojasivat kasvomaalaukset kivalla telttarakennelmalla. Mua ei tietenkään päästetty sisään… Jotain eläinsuojelulakeja tms.

 

11_0.jpg

Sisällä hallissa kaikkia alkoi oikeasti jo jännittää ja tunnelma oli käytävilläkin käsinkosketeltava!

 

12.jpg

Oltiin ensimmäisten joukossa etsimässä omia paikkojamme ja ne olivat mah-ta-vat! Kun oltiin jo vakuuttuneita siitä, ettei fiilis voi enää parantua, luistelivat Leijonat kentälle.

 

13.jpg

14.jpg

Mulla ei ole mitään henkilökohtaisia lemppareita, mutta Peppi on tainnut tykästyä Filppulaan…

 

16_0.jpg

Ja tässä tätä sinivalkoista loistoa! 

 

17_0.jpg

Viimeiset fiilikset ennen matsia.

 

15_0.jpg

Ja tämän nostatuksen jälkeen kamera unohtuikin taskuun, kunnes näkymä tulostaulussa oli tämä:

 

19.jpg

 

ffffuuuu.jpg

Ei siitä sen enempää.

 

20.jpg

Katsottiin kohteliaat kättelymeiningit ja lähdettiin sitten valumaan kohti keskustaa muun masentuneen kiekkokansan vanavedessä..

 

21.jpg

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. 

 

p.s. Kävin tänään polkemassa 45min, pysytellen koko ajan sykealueella 130-135. Siitä ei kyllä jäänyt käteen muuta kerrottavaa, kuin että: Älkää katsoko liikuttavia leffoja samalla, kun poljette tai teette muuta aerobista treeniä! Oli todella kyseenalainen tunne pidätellä kyyneleitä ja pitää syke tasaisena 😀

Kommentit (7)
  1. Tykkäsin tosi paljon tosta siun kasvomaalauksesta! Ja vaikka turpiin tuliki, nii oli kyl ihan mahtava tunnelma

    t: se tyttö joka tuli kertomaan että lukee blogias siellä fanituotekaupassa =)

  2. VierailijaMAARIA MINÄ
    14.5.2012, 08:44

    MAARIA VARATTU SIIS! Ei vatattu 🙁 t:maaria

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *