Naisten kympille mars!

lenkki1.jpg

Lähdin eilen illalla spontaanisti iltalenkille, kun oli jotenkin niin hyvä lenkkifiilis! Uloshan en vilkaissut kertaakaan, ennen kuin työnsin nokkani ulko-oven raosta.. Jaa, ai että 2cm puuterilunta jään päällä ja kämmenen kokoisia lumihiutaleita? No, ei se ole niin justiinsa.

Köpöttelin koko ajan suht rauhalliseen tahtiin hölkäten peruslenkkini, jonka pituus on melko tarkkaan 4km. Se alkaa oikeastaan tuntua jo lyhyeltä!

Lyhyestä 4km kipaisustani päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Inspiroiduin tänään ahkerista Lilyläisistä ja ilmottauduin mukaan Lilyn omaan Naisten Kympin juoksutiimiin. Tapahtuma on viikko Vantaan ExtremeRunin jälkeen ja järkeilin, että jos jaksan suorittaa 16km erilaisilla esteillä maustettuna, menee kymppi siihen päälle hyvillä mielin.

Onko joku ruudun takana harkinnut tapahtumaan osallistumista? Mitäs jos osallistuisit meidän Lilyläisten kanssa? Aiheeseen liittyvälle palstalle pääset tästä. Joskohan sinne ilmestyisi lähipäivinä postaus, mihin tapahtumaan osallistuvat lukijatkin voisivat ilmottautua..

Mä en ole muuten koskaan ennen tätä vuotta ajatellut osallistuvani yhteenkään juoksutapahtumaan. Mä en ole juoksija, enkä oikein lenkkeilijäkään.. Paitsi että käynhän mä vähintään pari kertaa viikossa lenkillä ja nykyään vauhtikin on jo nousujohteinen. Mitäs ihmettä?

Odotan kyllä molempia toukokuun tapahtumia innolla ja jännittää, millaisilla ajoilla niistä tulee suoriuduttua. Pisin hölkkä/juoksulenkkini on tällä hetkellä 6km, mutta senkään päätteeksi ei tehnyt mieli oksentaa tai rojahtaa maahan.

Eiköhän meikäläisestä saada pienellä suunnittelulla ja ahkeralla treenillä parissa kuukaudessa ihan passeli juoksija!

Kommentit (21)
  1. Moikka! 🙂
    Kuulostaa hyvältä sun juoksusuunnitelmat! Mulla oli myös 2009 Naisten Kymppi ensimmäinen juoksutapahtuma, johon osallistuin ja tänä vuonna olisi myös tarkoitus mennä sinne verestelemään muistoja! 🙂 Tosi kiva tapahtuma ja hyvä fiilis, suosittelen. Tsemppiä juoksutreeneihin!

  2. Moi Saara!

    Mua(kin) kiinnostaisi kuulla ihan hirmuisesti tosta painon muutoksesta sun projektin aikana – lähtöpainon tsekkasin, mut mikä on sun paino esim nyt?

    Mullaon myös ”elämäntaparemontti” meneillään (since 3kk) ja olen tässä pari viikkoa stressannut ihan hulluna sitä, et painolle ei tapahdu mitään :/ Syön 1300-1500 kcal/päivä ja treenaan 5 päivänä viikossa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *