OstosTV:n helmi: Dual Bike

3.jpg

Ennen treenien pariin palaamista pakko jakaa paras Barcelonasta löytynyt kuntovinkki. Telkkarissa pyöri yöllä ihan huikea ohjelma, missä ihmiset kertoivat etääntyneille ystäville/sukulaisille/rakastetuille jotain tärkeää suorassa TV-lähetyksessä. Jäin katsomaan, koska yhdessä osiossa David Hasslehoff lauloi Hooked on a Feeling -hittiä livenä paljastuksien takia itkevälle teinitytölle. Epic.

Ohjelman loputtua seurasin espanjalaista (vaiko katalonialaista??) OstosTV:tä ja ensimmäisenä myyntiartikkelina oli tämä LOISTAVA kuntoiluväline.

 

5.jpg

Nyt voit kuntoilla ja mobilisoida kaikki nivelesi suoraan lempi-istuimestasi käsin!! Laitetta on luonnollisesti todella helppoa säätää ja se on äärimmäisen tehokas. Jalat liikkuu ja kädet liikkuu ja… No, mikään muu ei liiku, mutta olihan tossa nyt jo ne tärkeimmät. 

Vähän auki jäi vielä se, markkinoidaanko tätä tosiaan kuntoilulaitteena, vaiko ennen kaikkea ikäihmisten nivelten kunnon ylläpitämiseen. Ja jos jälkimmäiseen, niin… Toimiiko se?

 

1.jpg

Kuljettu matka, aika ja kulutetut kalorit näkyvät kätevältä nestekidenäytöltä, ja hintakin on alle 60€!

Musta tuntuu, että on aika heittää painonnostokengät nurkkaan, ja hypätä tuplapyörän selkään.. Saataisiinkohan me teidän lukijoiden kanssa kimppatilauksesta hyvä alennus?

Kommentit (13)
  1. Ostostv | Ralli Uutiset
    28.10.2020, 14:56

    […] OstosTV:n helmi: Dual Bike – Elämäni Kunnossa | Lily – OstosTV:tä ja ensimmäisenä myyntiartikkelina oli tämä LOISTAVA kuntoiluväline. Nyt voit kuntoilla ja mobilisoida kaikki nivelesi suoraan lempi-istuimestasi käsin!! Laitetta on luonnollisesti todella helppoa säätää ja se on äärimmäisen tehokas. […]

  2. No joo kyllähän restoa ja motomedia käytetään laajasti kuntoutuksessa mutta aika vähän niiden hyödystä on oikeesti luotettavaa tutkimusnäyttöä. Useimmat tutkimukset mitä niistä on tehty on valmistajien tilaamia tutkimuksia, mikä tietenkin laskee luotettavuutta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *