Paistinpannu keraamisella pinnalla

pannu1.jpg

Olin eilen ostamassa joululahjoja perheelleni – ja tulin kotiin vain omieni kanssa…….. Onko kenellekään käynyt samaa? Olen kesästä asti etsinyt Ostos TV:n innoittamana paistinpannua keraamisella pinnoitteella, ja eilen se sitten käveli eteeni kuin puskista! Tefalin pannuihin olen luottanut muutenkin jo vuosia, joten ostopäätös syntyi sekunneissa.

Vaikka aiemmat kokemukseni Ostos TV:n palveluista (AbTronic, Winsor Pilates jne. :D) ovat olleet oikein mainioita (….), päätin tällä kertaa lähteä hieman toiseen suuntaan.

Hei ja Äiti, jos olet ostanut mulle lahjaksi samanlaisen, EI HAITTAA!!! Tai jos et vielä ole ostanut, niin wokkipannu puuttuu 😉 Tahdon vaihtaa kaikki pannut näihin, ja mieluusti myös Mansen päässä. Teflonpannut kuluvat käytössä parissa vuodessa, enkä tosiaan halua käyttää pannua, jonka pinnoite alkaa halkeilla.

Katsotaan, kuinka kauan tämä kestää aktiivikäyttöä.

 

pannu2.jpg

Keraamisen pannun valitsin, koska sen kanssa ei tarvita juurikaan paistoöljyjä, ja tärkeämpää: asiat eivät pala siihen kiinni! Putsaus on superhelppoa, ja pannun voi jopa kierrättää. Win win win!

 

pannu3.jpg

Keraaminen pinta on superliukas, ja Tefalin tyyliin keskeltä löytyy Thermo Spot, joka kertoo pannon paistovalmiudesta. Itse käytän muita metodeja lämpötilan määrittämiseen, mutta onhan se pallo hienon näköinen kaikissa mainoksissa 😉

 

pannu4.jpg

pannu5.jpg

Pistin pannun testiin aamiaismunakkaani kanssa, ja hihkuin koko paistoprosessin ajan. Täydellinen, loistava ja ihana kokemus. HUIKEA! Munakas irtosi kypsyttyään kevyesti pannua ravistamalla, ja pinnasta tuli täydellinen. Paras munakas, jonka olen syönyt kuukausiin.

 

pannu6.jpg

Kuten kaikki pannut, pesen tämänkin käsin. Vaikka ohjeissa sanottaisiin muuta, en ikinä pese pannuja astianpesukoneessa, ja läksytän ystäviäni jotka avuliaana laittavat ne sinne 😀 Olen melko varma, että kaikkien aiempien pannujeni alamäki on alkanut vahingossa tiskikoneeseen päätymisestä.. Ei pannuja koneeseen!!

Tämä kaveri on Stockmannilta ja hintaa sillä oli n. 50€. Saatoin kyllä ostaa samalta reissulta jotain muutakin keittiöön kuuluvaa.. Mutta siitä lisää ihan omassa postauksessaan.

Kommentit (9)
  1. Ostin Tefalin keraamisen pannun ja se toimi 10 kertaa hyvin, Sitten kalapuikkojen jälkeen siihen paloi ruskeaa töhnää .. ei lähde p*ska edes asetoonilla, talttako seuraava ?????

  2. Ostin Stokkalta Tefalin keraamisen pannun ja se toimi aluksi hyvin, mutta muutaman kuukauden jälkeen kaikki paistettava tarttuu siihen kiinni kuin p@ska Junttilan talon seinään.
    Valitin Stokkalla asiasta, mutta heidän neuvo oli, että rasvaa kunnolla paistamiseen ja ei saa paistaa liian kuumalla. Kokeilin, mutta ei tuokaan konsti toimi – ehkä jos kuutamolla paistaisi.

    Todellakaan Tefalin keraaminen ei enää toimi – onko hyviä vinkkejä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *