Päivän hiet

gym11.jpg

Tänäänkin oli hiki! En jaksanut pestä pois BB-voidetta ja ripsaria, mutta tämän lähiksen kohdalla se ei harmita 😉 Eilen vietin onnellista lepopäivää, ja tänään voimat olivat ihan huipussaan! Treeni oli tänään seuraavanlainen:

 

gym2.jpg

Tämä treeni oli IHANAOikein lämmöllä muistelen sitä tälläkin hetkellä! Sopivasti raskaita mutta mukavia liikkeitä, joihin pystyi latomaan hyvin rautoja, ja vastapainoksi omia heikkoja kohtia, joiden treenaaminen ei tee yhtään pahaa.

Päivän heikko kohta oli yllättäen räkkivatsat.. Mun jalat on varmaan niin lihaksikkaat ja sen takia painavat, etten sen takia jaksa nostella niitä suorina? Tää ei missään nimessä johdu mun vatsalihaksien heikkoudesta.. Ei ei.

Lankku oli päivän hauskin liike, ja tein sen iloisena 5kg kiekko selän päällä.. Ensi kerralla kymppi! Muistan vielä ajat, kun vihasin lankkua enemmän kuin mitään muuta liikettä! En varmasti tiennyt silloin tarpeeksi useita liikkeitä 😉

Myös leuanveto oli tänään mukavaa. Sain ensimmäistä kertaa oikean tuntuisen tuntuman, ja arvelen, että tuolta sen pitäisi sitten oikeastikin selässä tuntua. Kohta varmaan voin jo testailla vähän kevyempää kuminauhaa.

 

gym5.jpg

gym3.jpg

gym4.jpg

Tämä kuvasarja sai mut toteamaan, että crossfittaajat ja crosstrainerit – ihan kuin niissä olisi jotain eroa – ovat varmasti kautta linjan mukavia ja siistejä salikävijöitä! Kaikki sotkut ja käytetyt kamat nimittäin siivotaan joka ikinen kerta kuuliaisesti paikoilleen. Onko olemassa mitään tuskastuttavampaa kuin pohtia, onko jollain laitteessa tai kyykkypaikalla sarjat kesken, kun painot nököttävät kiinni tangossa ilman treenaajan läsnäoloa?

No, on varmasti, mutta kuntosalilla tuo pääsee mun top3 ärsyttävimpien käytöstapojen joukkoon.

 

gym12.jpg

Myös Natalla oli hiki.. Sillä oli todistettavasti enemmän hiki kuin mulla:

 

gymhiki.jpg

Mmmm.. Tuli mieleen tekstiviesti, jonka sain joskus englantia puhuvalta ihailijaltani. Se alkoi ytimekkäästi sanoin: ”HI SWEATY!!”

Salaa toivon, että kundi olisi kirjoittanut esim. sweatypie ;D

Kommentit (3)
  1. Mun on pakko saada tietää mistä noi pökät on!

  2. Mistä noi super ihanat pökät on ostettu?! Tahtoo kans

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *