Päivän lajikateus: Cheerleading

//www.youtube.com/embed/kdsioXA9rAQ

Cheerleaderit… Voimistelijoiden irvailemat, poikien päiväunien kohteet ja jenkkisarjojen mean girlsit. Mä olen fanittanut lajia jo vuosia, ja tän videon nähtyäni totesin, ettei ole parempaa tapaa nostaa lajin vaatimaa voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja ylivoimaista badassiyttä valokeilaan!

Tehkääpä perässä 😉

Kommentit (12)
  1. Kisiksellä cheerleadereita nähdessäni on tullut mietittyä, että olisi kiva laji. Helsingissä jollain cheerleadin-seuralla (onko ne seuroja..?) on aikuisryhmä nimeltä Elephants (!!!), mitä hiukan mietin, että uskaltaisinko kokeilemaan… Toisaalta olisi kivempi mennä ihan uuteen ryhmään, pelottaa tuollainen jossa muut ovat olleet jo kauan 😀

    1. Elephants-joukkue löytyy Helsinki Athletics Cheerleading -seuralta, tuttavallisemmin siis HAC:lta. 🙂 Siellä on pääasiassa lasten joukkueissa harrastavien vanhempia. ”Tavallisissa” alkeisryhmissä ei ole mitään yläikärajoja, joten mukaan vaan!

  2. Vau! Yksinkertaisesti vaan vau! Ihan mielettömän hienon näköistä. Itse olen moneen kertaan harmitellut kun teininä ei tullut aloitettua cheerleadingiä. Viime vuonna huomasin että meidän AMK:lla olis oma joukkue, mutta huomasin sen viime vuonna niin myöhään, etten kerennyt mukaan. Ja nyt on viimeinen opiskeluvuosi, niin jotenkin en uskalla mennä…?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *