Proteiinipitoinen aamusmoothie

Elämäni Kunnossa

Jaa se on toinen ruokapostaus jo putkeen! Ulkona on niin masentava keli, ettei uskalla pitää kameraa mukana treeneissä :D

Hommattuani Gizmo-blenderin, on tässä taloudessa tehty huomattavan paljon smoothieita! Se on puolestaan johtanut tilanteeseen, jossa minusta on tullut entistä nirsompi proteiinijuomieni suhteen.. Ennen pystyin upottamaan yökkäysreaktion aiheuttavia ja huonosti sekoittuneita palautusjuomia lähes olkaa kohauttamatta, mutta nyt nyrpistän nenääni jos heraproteiini maistuu vähänkin liikaa läpi.

Todella ärsyttävä piirre.

 

Joskus jaksan kikkailla ja heivata smoothieen superfoodin jos toisenkin, mutta totuus on taas kerran tämä: Mitä simppelimpi smoothie, sen parempaa se on.

Kesällä on ollut ehdotonta luksusta käyttää erilaisissa comboissa tuoreita marjoja, ja mä pakastin kiukulla reilun 10kg mansikoita, jotta voisin keskellä edessä siintävää pimeää talvea leikkiä kesää. 

 

Tämänhetkinen lempismoothieni aamutuimaan on:

  • Reilusti mansikoita (tuore tai pakaste)
  • 1 pieni, tai 1/2 iso banaani
  • Laadukasta ja maustamatonta heraproteiinia (n. 40g)
  • 2-3rkl kookoshiutaleita
  • 1rkl kookosöljyä
  • 1rkl psylliumia
  • ripaus kalaharin suolaa
  • suodatettua vettä tarpeen mukaan

Surrurrur vaan, ja edessäsi on ihanan karibia-henkinen ja superraikas smoothie! Ei maistu herajauheelta, eikä miltään muultakaan ikävältä. Maistuu onnelta ja uima-altaalla loikoilulta. Smoothie kananttaa tosin juoda melko vikkelästi, etteivät ainesosat ala erottua toisistaan!

Proteiinia lisään itse n. 30g edestä, jotta pirtelö pitää nälkää hieman pidempäänkin.

 

Kommentit

Minkä verran oot yleensä tuota heraprotskua laittanut?

Saara S.
Saara Sarvas

Pari kauhallista, eli noin 40g.

Merja (Ei varmistettu) http://hyvaaoloaetsimassa.blogspot.com

Testaamisen arvoinen ehdottomasti! Tykkään kookoksesta -voisi toimia! Muutenkin olen miettinyt Cocovi:ltä tilaamista, olen aivan noviisi superfoodien suhteen! ;)
Ostin viime viikolla (vihdoin) blenderin ja olen melkoisen hurahtanut kokeilemaan erilaisia smoothieita!
Ihanaa loppukesää sinulle & kiitos kivasta blogista!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kieltämättä smoothie on paras tapa aloittaa aamu!

En muista ootko jo aiemmin kertonut mutta mitä heraa käytät? Mulla oli kerran heraa joka kyllä maistui pahalta vaikka oli muka maustamatonta. 

HappieNess (Ei varmistettu) http://attitudehappiness.blogspot.com

Kiitti, en olekaan muistanut pitkään aikaan lisätä kookosta smoothieeni, nytpä täytyy taas aloittaa! :)

Taina- (Ei varmistettu)

Nam, kuulostaa hyvältä! En ole tajunnut laittaa kookoshiutaleita smoothieen, täytyykin käydä ostamassa! :D Täällä on myös surruteltu uudella blenderillä koko kesä melkein joka aamu, se on niin ihanan helppoa! Suosikkini on samantapainen kuin sulla: mansikoita reilusti, 1 banaani, 2-4 rkl luonnonjugurttia, reilu loraus mantelimaitoa/riisijuomaa tai vaikka tavallista maitoa, 1 rkl psylliumia, 1-2 rkl kookosöljyä, ripaus himalajansuolaa ja kanelia. Avokado toimii myös loistavasti mansikoiden tilalla ja pitää nälän loitolla monta tuntia :)

mochaaa (Ei varmistettu)

Kuulostaa namilta! Mikä idea muuten on suodatetulla vedellä? :D

Lina-Lotta (Ei varmistettu) http://laviedelilo.blogspot.com

Kuulostaa älyttömän hyvältä!! :-)

tiinanen (Ei varmistettu) http://crazycolourz.blogspot.com/

Blenderit yms. tehosekoittimet on todella jees. Paitsi että se niiden peseminen... Tällaiselle tiskausta välttelevälle aivan tuskaa. Oon käyttänyt korvikkeena Tupperwaren purtiloa, jolla oikeesti kuuluis vatkata kermaa. Pitääkin tehdä tästä joku Niksi-Pirkka -tyylinen postaus. ;)

Hosuli
Hömppäblogi

Huippua, että oot siirtyny viljattomaan (ja sokerittomaan?) ruokavalioon ja teet reseptipostauksia. Erittäin hyödyllistä, kun mulla sattuu olemaan samansuuntaiset ravintotavoitteet. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.