Retroreissu Lanzarotelle!

lanza1.jpg

Kaupallinen kampanja, yheistyössä Aurinkomatkat

Mä olen jo vuosia halunnut lähteä Kanarialle tekemään comebackin.

Mun mielestä noissa saarissa ja sinne reissaamisessa on jotain upean post-ironista, johon haluan upottaa kynteni! Lauantaina onkin sen riemun aika, sillä lähden kohti Lanzarotea henkilökohtaisen kuvaajani a.k.a. treenitoverin kera. Reissumme on osa Aurinkomatkojen kampanjaa, jolla etsitään vähän uusia kulmia tuohon menneiden vuosikymmenten hittikohteeseen.

Lanzarote on mulle tavallaan ihan tuttu juttu, sillä olen ollut saarella jo kahdesti! Olin tuolloin tosin ehkä noin 10-vuotias, eli muistikuvia on lähinnä vesipuistosta, ihanasta kaupasta josta sain uuden GameBoy-pelin, sekä rantakaupasta josta sain valita minkä tahansa uimalelun. Mökillä on edelleen hyvässä hapessa noilta reissuilta hommattu bodyboard (jolla tekee Lohjanjärven aalloilla aika paljon…..) ja puhallettava miekkavalas.

Kyllä mä oikeasti muistan myös jylhät kuumaisemat. Onkohan ihan ok jäädä kesken retkien kuvaamaan esim. asukuvia? 

 

 

lanza2.jpg

Tällä kerralla ajatuksena olisi napata lomaan vähän sporttisempaa kulmaa, sillä Lanzarotella on ilmeisen paljon harrastusmahdollisuuksia! Kalenterissa on tällä haavaa ainakin lyhyt sukelluskurssi, patikointia ja pyöräretkiä lähikaupunkeihin. Majoitumme Puerto Del Carmenissa, jota äitini kuvaili saaren ”menomestaksi” :D. Itseni ja matkaseurani tuntien meidän menot taitavat keskittyä lähinnä päiväsaikana aktiiviseen palloiluun (ja ehkä myös vähän makoiluun altaalla…..), ja illalla hyvän ravintolan kautta unihiekkaa etsimään.

Ihan älyttömän hauskaa lähteä reissuun ja päivitellä teille aurinkoisia kuulumisia matkan varrelta! Nyt pidän sormet ja varpaat ristissä, että netti toimii kuin soneran mainoksissa, ja säät sallivat. 

 

lanza4.jpg

Kuvituksena fiiliksiä aiemmilta Lanza-reissuiltani!

Näitä kuvia kuvanneet ja niissä esiintyvät vanhempani palasivat muuten juuri viikon Teneriffa-lomalta, minne toiset tuttavani lensivät samaisena päivänä. Kanaria on kyllä nyt ihan älyttömässä hypessä.. Taisin menettää sen ”cool hipster”-kortin jo ennen kuin edes pääsin paikan päälle.. 🙁 😉

Kommentit (3)
  1. Katja J.-R.
    9.12.2013, 14:58

    Hauskaa matkaa ja mukavia tunnelmia sinne ; ) – linkitin reissubloginne myös Kanaria24.com -matkailuportaalin sivuille lukijoidemme iloksi: http://www.kanaria24.com/fi/kanaria-nyt/2/rentoa-reissutunnelmaa

  2. ihastunut kanariaan
    8.12.2013, 16:47

    Olen kerran käynyt lanzarotella ja kerran käyny teneriffalla. Molempiin paikkoihin ihastunut. lyhyt lentomatka suomesta ja lämmintä vielä lokakuussa. paljon tekemistä ja ihastuttavat maisemat. suosittelen erittäin paljon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *