Salad in a Jar

salde3.jpg

Vihdoin löysin sen! Täydellinen eväslounas kuvauspäiviä varten – purkkisalaatti!! Idea on pöllitty suoraan instagramista/pinterestistä/mistä tahansa jenkkiblogista, mutta kas näin se vaan toimii. 

Ideana on kasata lautaselle kumottava salaatti purkkiin ”väärässä järjestyksessä”, vähän kuin keikauskakku konsanaan! Pohjalle siis kastikkeet, siihen päälle valitsemasi proteiininlähteet, sitten vihannekset ja hedelmät ja lopuksi salaatinlehdet. Käänteisessä järjestyksessä kasattu salaatti on lautaselle kumottaessa täydellinen ateria.

Mun purkista löytyi: Salsaa, fetaa, kanaa, päärynää, avokadoa, limemehua, rucolaa ja salaattia.

 

salde1.jpg

Oma salaattini on kuvattu valitettavasti vasta kuvauspäivän jälkeen, koska sen aikana en ehtinytkään syömään….. :B Pohjalle oli siis ehtinyt muhjaantua aika paljon nestettä, mutta en kaatanut sitä kaikkea lautaselle asti. Salaatinlehdet olivat edelleen rouskuvia, avokadot vihreitä ja pohjalla pyörivät juustot, päärynät ja kanapalat imivät kastikkeiden mehut ja aromit itseensä. Paras eväs ikinä! Taidan pistää hommat purkkiin jatkossakin.

 

saldejee.jpg

Oliko tää jollekin jo ihan WANHA?

Kommentit (8)
  1. Mä en voinu olla vastaamatta kun näin sun kommentin!

    Avokado säilyy vihreänä pidempään lime/sitruunamehun ansiosta. Limemehu löytyikin tosta Saaran listasta! isompia poppaskonsteja ei tarvita 🙂

  2. Tätä ideaa olen katsonut myös monessa jenkkiblogissa, mutta omaan arkeeni en ole sitä vielä saanut. Pitääkin ottaa joku kaunis purkki esille, mikä innostaa syömään omia eväitä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *