Sapen Aakkoset

tyohuone17.jpg

Jaa ai että ei postausideaa, koska käsi tuntuu edelleen ihan perseeltä ikävältä? No katos tuolla pyörii tommonen aakkoshaaste (Tai Lotalla pyöri ainakin).. Se muistuttaa kivasti niitä Irc-Galleriassa aikoinaan kiertäneitä kyselyitä – I’M IN!!!!

Mulla ei myöskään ollut uusia kuvia itsestäni, niin katsokaa vaikka näitä mun uusia tulppaaneita.

A – Auto.. Käytössä päivittäin, lähellä sydäntä ja tärkeänä osana identiteettiäni 19-vuotiaasta asti.

B – Banaanipannarit, jotka on mun tän hetken pahin cheat-safka. Menee siis aika hyvin 😀 Olisin tietty voinut myös kirjoittaa bodypainting, mutta pannarit oli eka mielessä..

C – Crosstraining, koska.. No, koska lue koko blogi läpi 😀 Crosstrainingin kautta löysin uuden elämän, ja vaikka tän hetken treenit painottuu itsenäiseen treeniin, on crosstrainingista saadut opit mulle kultaakin kalliimpia!

D – Draama, tai oikeastaan sen puute elämästäni. Elämä on ihanan seesteistä nykyään, tai jonkun muun sanoin varmaan tylsää..

E – Epämukavuusalue.. Koska siellä käymällä oppii joka kerta itsestään ja maailmasta tosi paljon.

F – FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Eli reaktioni aina, kun elämä potkii.. ks. myös M-kohta.

G – Gizmo, eli rakas blenderini. Siitä lähtee maailman kovin ääni, mutta rakastan sitä että se jauhaa mantelit voiksi muutamassa minuutissa.

H – Hyväksyntä, ja sen kavereina hellyys ja läheisyys. Tai oikeastaan hipsuitus. Elämäni peruspilareita kaikki. Voisin maksaa reilusti rahaa pitkästä ja intensiivisestä hipsuituksesta.. Äh, vai olisiko hurahtaminen sittenkin ollut oikeampi valinta?

I – Isi.. Nään isää liian harvoin, vaikka asuvat äidin kanssa kirjaimellisesti naapurissa. Isi tulee tänne aina välillä nikkaroimaan ja kyselee miten bisnekset sujuvat samalla, kun tuhisee partaansa. Isä on kuin lempeämpi piisamirotta. 

J – Julevi.

K – Kultainen keskitie. Onko se muuten sama, kuin the yellow brick road? Tahtoisin, että olisi. Tää on se ikuisen etsinnän kohde, mutta hiljalleen sitä oppii, että välillä on mukavaa myös hyppiä reunakivetyksillä ja ojissa.

L – LÄÄKKEET! Tällä hetkellä kipulääkkeet kättä varten. Eivät tunnu auttavan, ja käsi tuntuu vaan ikävämmältä.. Viikko vielä!

M – Mielenterveys. Asia, mitä ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä.  

N – Nälkäpeli! Oon geekki ja mainstream-fantasiafani henkeen ja vereen. Pilkatkaa vaan, syvät fantasian tuntijat, mutta minä en häpeile!!

O – Oikeutus.. Osaan oikeuttaa itselleni melkein mitä tahansa, mutta päätösten takana on melkein aina jotain ihan järkevääkin..

P – Poissulkutekniikka. Toimii poikkeuksetta.

Q – Quinoa.. En ole oppinut syömään sitä, mutta olin tyytyväinen kun keksin sanan!

R – Raakaherkut, joilla ehkä jonain päivänä hoidan itseni ravitsemisen kokonaisvaltaisesti ^_^

S – Saara, Sape, Sappe, Sapeli, Sapeldinho, Saparo ja SARS. Mää.

T – TAATELIT! Elin 25 vuotta ilman niitä, joten nyt on aika ottaa kaikki menetetty aika korkojen kanssa takaisin.

U – Uudet kujeet! Tää olisi periaatteessa kuulunut T:n kohdalle, koska tässä on kyse tuumasta toimeen käymisestä. Pitää tarttua hetkeen ja 

V – Veroilmoitus voissssaaaaaa…..

W – WOW! Paitsi yksi lempinimeni, myös yksi suosikkireaktioistani, oli tapahtuma mikä tahansa. Siis, wow…

X – Xylofoni, jolla osaan soittaa mitä tahansa. Ehkä myös Xenu, jos joskus hurahdan skientologiaan. Jätän tän tähän sen varalta.

Y – Yksityisyrittäjyys. Rakastan tätä elämäntyyliä ja toivon, että voin koko loppuelämäni ajan elää nauttien työnteosta yhtä paljon kuin nyt!

Z – Zora, eli nimi jonka valitsin itselleni ylä-asteen englannintunneilla. Olin kolme vuotta Zora..

Å – Åhlgrens Bilarit, eli ehkä ainoat karamellit, joita tulen kaipaamaan. Ja maitosuklaapollyt… 

Ä – ÄITI! Äippä kommentoipa nyt jotain nasevaa, kun oot kuitenkin siellä ruudun takana 😉

Ö – Öylätti.. Söin sellaisen ensimmäisellä ja ainoalla ehtoollisellani kun liityin kirkkoon 15-vuotiaana. Erosin sittemmin, koska monet näkemykseni eivät kohtaa kirkon yleisen linjan kanssa.

 

tyiohhuone3.jpg

Kommentit (6)
  1. Tuula-Äippä
    27.3.2014, 20:21

    Täytyy kommentoida, kun kerjäsit. Ihanan tytär minulla ja hyvät aakkoset. .Minun aakkosissani K=koti, P=Poukama, R=rakkaus, T=tyttäret, V=Vili ja W=whippetit, Ä ja I kuten sinulla 🙂

    1. Luin ensin P=Pukama!!! tziisus…aika avointa porukkaa :DD Ihana Sapetsu ja Tuula äippä 😀

  2. Hihhii – yhdyn N-kohtaan! Ei hävetä! 😀 Yellow brick road taitaa muuten olla Ihmemaa Ozin keltatiilitie joka johtaa Ozin velhon luo 🙂 mutta idea on sama: sillä tiellä olisi ihan hyvä pysyä, muuten saattaa nukahtaa ikiuneen unikkopeltoon tai joutua siipiapinoiden nappaamaksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *