Selkäjumituksen lähteillä

 

treeni2.jpg

Mulla oli selaimessa kuusi välilehteä, joissa oli auki tämä sama ”lisää postaus” -sivu 😀 Ajatuksia postauksesta on siis juolahtanut mieleen useampikin pitkin päivää, mutta yhtäkään en saanut verbalisoitua. Aloitetaan siis jostain, ennenkuin blokki kasvaa liian suureksi! 

Tänään oli pitkä päivä, ja salille lähteminen oli melkoisen työn ja tuskan takana.. Lopulta raahauduin sinne kolmen taatelin voimin ja hyvä niin! Ostin laatikollisen taateleita, joita voin napsia herkkuhimon äityessä sietämättömäksi – en joka päivä, tai ylettömästi.

Vuorossa oli taateleiden boostaama jalkapäivä, mutta ennen ensimmäistäkään vetoa paikalle pamahti Nata, joka päätyi muutaman minuutin keskustelun jälkeen hieromaan mun totaalisen jumista yläselkää.

 

treen4.jpg

Reilun viiden minuutin session aikana selkeää ongelmapistetta runnottiin määrätietoisen hellävaraisesti, ja hartioitani kiskottiin muutenkin vaan parempaan kuosiin. Muljauttelun jälkeen yläselkä liikkui aivan uudella tavalla, ja se tuntuu edelleen todella paljon paremmalta, kuin päiviin! Säälittävää kyllä, yhdistin jumisen selän todella moneen treeniä hankaloittaneeseen ongelmaan, eikä tässä taida olla tehtävissä mitään muuta, kuin hierojan pöydälle kiipeäminen. 

Eniten nauratti se, että sain ensimmäistä kertaa kuukausiin etukyykyssä tangon todella tukevasti olkapäiden päälle, kun kädet taipuivat muutamia ylimääräisiä senttejä pidemmälle… Oli vähän eri fiilis kyykkäillä.

Jos Nata ei tekisi unelmaduunejaan jo nyt (tai mistä minä tiedän, tekeekö :D), käskisin sen ryhtymään hierojaksi. Palkan ilmestyessä tilille, tilaan ensi töikseni ajan Natan suosittelemalle, uhkaavan kuuloiselle, Tanjalle Lauttasaaren Liikuntakeskukseen.. Kunnon runnomista tänne, kiitos.

 

treeni1.jpg

Hierontahetken jälkeen jäin yksinäni salille roikkumaan (hehe, get it?) ja nostelemaan. Treenistä jäi niin hyvä fiilis, että piti taas ihmetellä, mikä siinä luiden salille raahaamisessa muka oli taas niin vaikeaa? Vuorossa oli tänään:

  • MaVe
  • Etukyykky
  • Askelkyykkyjä
  • Selänojennuksia
  • Takareisiä

Vuorottelen nyt joka toisena jalkapäivänä etu- ja takakyykkyä, sekä askelkyykkyjä ja hip thrustia. Oikein rauhallisina treenipäivinä saatan tosin tehdä molemmat noista apuliikkeistä, ja linkuttaa salilta pois porraskaiteeseen tarrautuen. 

Salin sulkeutuessa core jäi noin muuten tekemättä, mutta huomenna saan kuulemma mennä testaamaan Allround Combat -tuntia, missä vatsalihakset ja tuo yläselkä saavat aivan varmasti kyytiä. Tiedän sentään sen, että kovat lyönnit eivät tosiaan lähde käsistä.

Tiivistyksenä: Hyvä treeni, parempi mieli. Aina.

hyvinvointi liikunta
Kommentit (1)
  1. Nata - White Trash Disease
    12.11.2013, 07:28

    Tänään saan turpaan jaiks!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *