Sinäkin olet kevätherkku!

kevatherkku13.jpg

Tänään suomalaisen kahvakuulailun pioneeri sekä järkiperäisen ja toimivan ruokavalion kannattaja Kukka Laakso starttaa huhtikuun ajan kestävän Kevätherkku -kampanjansa, mitä mä ajattelin seurata oman projektini kyljessä.

Kyseessä ei ole sinänsä mikään kuuri tai pelkästään kuukauden kestävä paremman elämän pyrähdys, vaan johdatus parempaan tulevaisuuteen ja parempaan kesäkuntoon, jota jokaisen sellaista kaipaavan kannattaisi viimeistään juuri tällä sekunnilla alkaa tavoitella! Toukokuussa on myöhäistä parkua. Kukka tiivistää homman näin:

”Ajatus on se, että ei hyväksy itseään mutta hyväksyy sen, että huominen ei koskaan kuole, ensi maanantai on tänään, ja että huomenna tänään on eilen. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö?”

 No kuulostaahan se! Mä siis aion jäädä kuulolle ja napsia parhaat vinkit päältä pois omia treenejä ja ruokahetkiä parantamaan. Kukan blogia voi seurata tästä ja kampanjan pohjustuspostaukseen pääset tästä.

Kuukauden aikana saatan siis referoida kampanjan höpinöitä ja linkkailla entistä aktiivisemmin, älkää siis ihmetelkö vaan laajentakaa lukupiiriänne ja menkää tekin ottamaan kaikki ilo irti kevätherkkuudesta ja ammattilaisten vinkeistä!

kevatherkku_banneri21.jpg

p.s. Joku ihana lukijakin siellä tästä ehti jo vinkatakin, vaan eipä ehkä arvannut, että olen Kukan harras seuraaja jo omasta takaa! ^_^

p.p.s. Kuvat lainattu Kukalta!

Kommentit (2)
  1. Myös innolla mukana kevätherkussa! 🙂

  2. Olla ja Omistaa
    1.4.2013, 17:48

    Kiitos tästä vinkistä, mukaan lähdetään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *