SodaStream -arvonnan voittaja!

693134.png

Random.org arpoi ihanien vesitarinoiden keskeltä voittajaksi Eben, jonka luokse matkaa musta SodaStream!

Vedestä tulee ensimmäisenä lapsuus mieleen. Melkeinpä joka päivä kesälomalla, satoi tai paistoi, poljettiin kavereiden kanssa pyörillä parin kilometrin päässä olevalle lammelle uimaan ja saatettiin viettää siellä useampi tuntikin. Takaisin kun tultiin, oli suurin osa matkasta alamäkeä ja vauhti kova jotenka näin saatiin tukkaakin vähän kuivemmaksi 🙂 Vanhempien kanssa mentiin yleensä autolla samalle lammelle ja takaisin tullessa äiti kuivasi bikineitään niin, että laittoi ne roikkumaan sivupeiliin  kotimatkan ajaksi :D”

 

Laitoin sinulle juuri sähköpostia, vastaathan siihen pian ja kerrot osoitteesi, että laite pääsee matkaan pikapikaa ^_^

p.s. Heräsin tänään tuskaiseen kurkkukipuun.. Kurkku on heikoin kohtani! Makaan siis tämän päivän kiltisti kotona ja toivon, ettei tämä äidy yhtään pahemmaksi, enkä menetä enempää kallisarvoisia treenipäiviä Tampereella 🙂

Kommentit (3)
  1. Pikku-kananen
    26.3.2013, 18:23

    Täytyy nyt kiittää ihan ”ääneen” mielenkiintoisesta ja motivoivasta blogista. Ja etenkin siitä, että tämän blogin avulla löysin se tähän elämän tilanteeseen ja tavoitteisiin sopivan salin eli Poltteen. Polte on aivan käsittämätön paikka. En olisi ikinä uskonut että jokin paikka pystyy täyttämään minun toiveet niin hyvin ja luomaan sellaisen ilmapiirin tänne pohjoisen juron kansan keskelle 🙂 Näin sinut vilaukselta Poltteella, mutta enpäs kehdannut tulla juttelemaan, jotain juroa käytöstä pitänee säilyttää… Toivottavasti kurkku ei ala kipuilla enempää ja pääset jälleen treenien pariin!

  2. Hmph no minneköhän se on jäänyt… Uusi yritys! 😀

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *