Suklaakeisarin raakasuklaaruudut

Elämäni Kunnossa

Olin eilen tekemässä lähtöä kaverini luokse, kun Facebookin newsfeedistä pomppasi silmille vinkki näistä raakasuklaaruuduista, mitä sai ostaa keskustaan jalkautuneelta Suklaakeisarilta! Tuttuni Mika Heinänen on paitsi badass Personal Trainer, myös em. Suklaakeisari, joka valmistaa ja kauppaa näitä terveysherkkuja.

Tuotteita on myynnissä Kampin Ruohonjuuressa, sekä Lönnrotinkadun NaturaZonessa ja niitä saa tilattua myös kotiin ainakin PK-seudulla. Pahoittelut herkun Helsinkikeskeisyydestä :D

Tällä kertaa myynnissä oli erikoiserä mulperimarjoilla höystettyä raakasuklaata ja noudettuna tuo 30kpl boksi maksoi 36€. Ei sitä edullisinta herkkua, mutta mulla itselläni ei ole mitään ongelmaa maksaa hyvästä käsityöstä ja loistavasta tuotteesta.

 

Olen maistellut parin vuoden aikana eri raakasuklaita ja tehnyt koebatchin itsekin, mutta hitto, nämä ovat edelleen kaikista parhaita ja olen jatkossakin tyytyväinen asiakas. 

Raaka aineina on ainakin:

  • luomukookosöljyä
  • luomukookoshiutaleita
  • raakaa luomukaakaota
  • kotimaista pastöroimatonta hunajaa
  • kotimaista luomukauraa

En tiedä sisältyykö mixiin jotain muita salaisia ainesosia, mutta esim. tässä erässä oli mukana mulperimarjoja, jotka tekevät rakenteesta jotenkin ihanan keksimäisen ja krokanttisen.

 

30kpl boksi kestää omassa käytössäni pari viikkoa ja nämä herkut ovat ehdottomasti parasta sapuskaa ennen treeniä. Pari ruutua suuhun ennen salille kirmaamista aiheuttaa joko fantastisen placebo-efektin, tai ihan oikean energialatauksen, joka kestää läpi treenin.

Ainoa huono puoli on se, että ruutuja tekisi mieli napostella joka ikisessä välissä...

Kommentit

Idahozz (Ei varmistettu)

Moikka!

Onko ruuduissa ollenkaan sokeria? Ja osaatko yhtään arvioida, minkä verran kaloreita yhdessä ruudussa on?

Mulla on itelläni myös kuntoprojekti päällä, joten vähän epäilyttää kaikki suklaiset herkut. Kaiken lisäks mulla usein käy niin, että pistelen poskeeni herkkuja ihan liikaa, jos sellaisia ostan kotiin.

Näyttää kyllä tosi maukkailta!:)

Saara S.
Saara Sarvas

Makeus tulee pelkästään tuosta hunajasta ja tässä tapauksessa myös niistä mulperimarjoista :) Kaloreita on reilunpuoleisesti, varmaan 80-90 / iso pala, mutta sisältö on täyttä timanttia ja tekee hyvää niin kropalle kuin sielulle ^_^

Niin ja pari palasta on sen verran tuhti annos, että enempää ei oikein kerralla edes viitsi syödä :D

Suttura

Nää on niiiin hyviä! Ja Mika tietty ihQ.

Ja tosiaan, aika sissi saa olla jos noita vetelee useamman yhdeltä istumalta - mulla (pallomalliset) riitti 2-3 pitämään suklaanhimon pois päiviä, hyvällä tavalla.

I love running (Ei varmistettu) http://mylifeandsport.wordpress.com/

Oispa tällasia herkkuja myös Lahdessa myytävänä.. Näyttää herkulliselta ja olisi vähän terveellisempi tapa herkutella. :)

Mmmm (Ei varmistettu)

Oliko noita myynnissä pienempinä paketteina? Voikohan pakastaa?
Näyttää kyllä herkullisilta..

Tiinuska (Ei varmistettu) http://parempiapolkuja.blogspot.fi/

Tämä postauksesi (ja blogisi) on kyllä täydellinen muistutus siitä miten ihania ja inspiroivia blogit voivat parhaimmillaan olla! :) Nuo suklaapalat kuulostaa ja näyttää superherkullisilta ja voisivat olla parempi vastaus ikuiseen makeanhimooni, jota tosin olen hieman saanut lapaseen tässä viime aikoina. Eikä mun mielestä joku vajaa 100 kaloria yhdestä makeanhimon vievästä palasta kyllä ole kovin paljon! Kiitos vinkistä - se päätyy ehdottomasti To Do / To Try - listalleni :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Ei myydä ruohonjuuressa, ei kuulma oo ollut aikoihin eikä enää tuu olemaankaan :/ miten tuo tilaushomma siis onnistuu? Ja saako pienemmissä pakkauksissa? Miten niitä myydään tuolla naturazonessa?

uova (Ei varmistettu)

Heippa! Kiinnostaisi kanssa tietää, että mistä hait omasi ja pitääkö tilaus tehdä etukäteen? Pakko saada..

Kommentoi