Suklaakeisarin raakasuklaaruudut

noms2.jpg

Olin eilen tekemässä lähtöä kaverini luokse, kun Facebookin newsfeedistä pomppasi silmille vinkki näistä raakasuklaaruuduista, mitä sai ostaa keskustaan jalkautuneelta Suklaakeisarilta! Tuttuni Mika Heinänen on paitsi badass Personal Trainer, myös em. Suklaakeisari, joka valmistaa ja kauppaa näitä terveysherkkuja.

Tuotteita on myynnissä Kampin Ruohonjuuressa, sekä Lönnrotinkadun NaturaZonessa ja niitä saa tilattua myös kotiin ainakin PK-seudulla. Pahoittelut herkun Helsinkikeskeisyydestä 😀

Tällä kertaa myynnissä oli erikoiserä mulperimarjoilla höystettyä raakasuklaata ja noudettuna tuo 30kpl boksi maksoi 36€. Ei sitä edullisinta herkkua, mutta mulla itselläni ei ole mitään ongelmaa maksaa hyvästä käsityöstä ja loistavasta tuotteesta.

 

noms3.jpg

Olen maistellut parin vuoden aikana eri raakasuklaita ja tehnyt koebatchin itsekin, mutta hitto, nämä ovat edelleen kaikista parhaita ja olen jatkossakin tyytyväinen asiakas. 

Raaka aineina on ainakin:

  • luomukookosöljyä
  • luomukookoshiutaleita
  • raakaa luomukaakaota
  • kotimaista pastöroimatonta hunajaa
  • kotimaista luomukauraa

En tiedä sisältyykö mixiin jotain muita salaisia ainesosia, mutta esim. tässä erässä oli mukana mulperimarjoja, jotka tekevät rakenteesta jotenkin ihanan keksimäisen ja krokanttisen.

 

noms1.jpg

30kpl boksi kestää omassa käytössäni pari viikkoa ja nämä herkut ovat ehdottomasti parasta sapuskaa ennen treeniä. Pari ruutua suuhun ennen salille kirmaamista aiheuttaa joko fantastisen placebo-efektin, tai ihan oikean energialatauksen, joka kestää läpi treenin.

Ainoa huono puoli on se, että ruutuja tekisi mieli napostella joka ikisessä välissä…

Kommentit (8)
  1. Heippa! Kiinnostaisi kanssa tietää, että mistä hait omasi ja pitääkö tilaus tehdä etukäteen? Pakko saada..

  2. Moikka! Ei myydä ruohonjuuressa, ei kuulma oo ollut aikoihin eikä enää tuu olemaankaan :/ miten tuo tilaushomma siis onnistuu? Ja saako pienemmissä pakkauksissa? Miten niitä myydään tuolla naturazonessa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *