Sunnuntaitreeni ja 60cm loikka!

puuh2.jpg

Tampereella on IHANAA!! Olen viettänyt suunnitellun cheat-päivän sijaan cheat-viikonloppua ja otin tankatuista lihaksista mehut irti typötyhjällä Poltteella. Annan kanssa vietetty treeniviikko teki mulle älyttömän hyvää, koska tänään salille mennessä mulla ei ollut aavistustakaan siitä mitä tekisin ja lopputuloksena oli koko viikon paras treeni.

Aloitin päivän parin kilometrin soudulla, liikkuvuusharjoituksilla ja treenin suunnittelulla. Ajattelin hyödyntää Poltteen välineitä ja ottaa mukaan liikkeitä, mitä en Espoossa pysty tekemään. Yksi niistä oli boksihyppy.

Tein ensimmäiset boksihyppyni pari kuukautta sitten ja nostin korkeutta yhden viikon aikana hieman surkeasta 30cm aina 50cm asti. Tänään fiilis oli hyvä ja päätin kokeilla, josko tämä ruho nousisi 60cm laatikon päälle.

Otin kerrankin homman videolle, koska ajattelin lopputuloksen olevan viihdyttävä, kävi siinä sitten hyvin, tai hyvin huonosti >:D

 

http://www.youtube.com/embed/WlmAi_DpLh8

Kevyesti nousi! Treenin aikana tein 6 kierrosta hyppyjä tuohon korkeuteen, enkä ollut läheskään niin poikki kuin aiemmin. Parin päivän tankkauksella tosin saattoi olla vaikutusta.

Kerran tosin kompuroin ja melkein kaaduin nenälleni laatikon toiselle puolelle ja heti seuraavalla hypyllä meinasin kellahtaa takaisin tulosuuntaan.. Päätin kuitenkin nousta heti takaisin hevosen selkään ja otin perään pari ylimääräistä, mutta onnistunutta hyppyä.

Tämäkin on niitä lajeja, minkä kohdalla nälkä kasvaa syödessä ja otinkin tavoitteeksi että kesällä boksin korkeus on 70cm! Tämä on muuten kovaa puhetta muijalta, jota pelottaa hypätä pienten ojien ja aitojen yli 😀

Itse treenini oli seuraavanlainen:

3min kiertoa:

60cm boksihyppy x 8

Rinnalleveto 10kg kahvakuulilla x 8

Vauhtipunnerrus 10kg kahvakuulilla x 8

Hyppynaruhyppy x 30

Ab-Mat -vatsat x 10

+

2min reipas soutu

 

x 5

Homma kulki älyttömän mukavasti, vaikka yritin pitää koko ajan mahdollisimman kovan tahdin, enkä pitänyt juomataukoja. Treenin jälkeen huomasin, että hikeä pukkasi ihan kunnolla, kummitytön synttäreitä varten levitetyt meikkivoiteet valuivat norona pitkin kaulaa ja vesi maistui todella hyvältä.

 

puuh4.jpg

puuh.jpg

Otin loppuun pienen hengityksen tasauksen, taputin itseäni selkään ja lähdin kohti pukkaria ja palkkaria. Matkalla oli kuitenkin pakko tarkastella, kuinka älyttömän korkean boksikasan päälle eräs kanssatreenaaja aiemmin loikki:

 

puuh6.jpg

Tuon 120cm vieressä oma 60cm ei enää ollutkaan niin hieno saavutus…. Parin vuoden päästä munkin kasa näyttää tuolta!

p.s. Ihania vesitarinoita! Huomenna julkistetaan kisan voittaja ^_^

Kommentit (15)
  1. hups. toho onki pitäny jo vähä harjotella hyppyjä. :O mutta hei, ois kiva jos laittasit joskus kuvia nuista mite teet kahvakuulalle erilaisia liikkeitä. kiitos!

  2. Juu, meidän yhdellä tunnilla otettiin vähän korkeushyppyä boksille, ja sellainen n. 160 sentin taskurakettityttö pompautti muistaakseni jotain 116 cm. Kahden askeleen vauhdilla. Mulla iski 95 sentin jälkeen ”rimakauhu” eikä vaan uskaltanut enää. Me siis taiteiltiin n. 3 sentin korotuksilla käyttäen levypainoja.

    Toisella kasalla jätkissä n. 170 cm pituinen miekkonen pisti sen rapiat 120 cm tasajalkaa vauhditta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *