Taas haaveissa: Pyörä.. :D

pyora4.jpg

First things first: luojan kiitos viime viikko on takana. Mä kiskoin itseni loputtomien työpäivien keskellä niin ylimalkaiseen stressitilaan, etten ole pariin viime yöhön saanut nukuttua kunnolla. Paras ja täydellisin, mutta samalla kuluttavin päivä oli lauantai, jolloin kuvasimme 19h musiikkivideota. Juoksin sen päivän aikana varmaan puolimaratonin verran portaita ja kuvauslokaation eri rakennusten käytäviä..

Jalassa oli onneksi testimielessä ZeroPointin kevyemmät kompressiosukat, eivätkä koivet väsyneet laisinkaan! Tankkaus olisi tosin voinut olla hieman laadukkaampi, tukevan aamiaisen jälkeen kun söin kaksi banaania, yhden CocoVin taatelipatukan ja kaksi banaania – ja yöllä mäkkäriaterian 😀 

Hyvin lepuutettu ranteeni kipeytyi taas perjantaina, eli pari päivää sairasloman loppumisen jälkeen. En tosin tiedä mitä sille nyt on tapahtunut, koska lauantain aikana kipu katosi yhtä mystisesti kuin alkoikin. Lahjahevosen suu ja katsominen… En aio tehdä sitä, vaan nautin siitä että voinen tänään kokeilla varovasti ihan oikean treeniohjelmani läpi puskemista. 

bike3.jpg

Viime viikolla olen kävellyt ja viipottanut paikasta toiseen ja varsinkin aurinkoisina päivinä lähialueilla asioiden autolla hoitaminen on tuntunut vähän tyhmältä.. Aloinkin miettiä, jos hommaisin kevääksi ja kesäksi polkupyörän! Esimerkiksi Vetosalille ei tästä polkaisisi kuin vajaan puoli tuntia, ja sehän olisi vallan mainio alkulämmittely ennen tätä uutta treeniohjelmaa. 

Multa löytyy kellarista cool mattamusta Jopo, mutta kaipaisin pyörää jossa olisi:

  • Vaihteet (sry nata.. fixit ei houkuta :D)
  • Isommat renkaat
  • Mukava satula (jopossakin kyllä on)
  • Tilaa korille edessä ja ehkä takanakin??

Lanzarotella otimme Manseboyn kanssa fillarit alle ja hyvällä pyörällä 20km lenkki sujui hymyssä suin, ja nyt huomaankin miettiväni jopon selkään kiipeämistä vähän ahdistuneena.. Olen pyöräillyt sillä pariinkin otteeseen Helsinkiin (reilu 15km), mutta mäkisessä maastossa citypyörällä kulkeminen on puuduttavaa ja siitä on se liikkumisen riemu kaukana. Paria kilometria pidemmälle en siis Jopolla ole pariin vuoteen enää lähtenyt, ja ehkä sen olisi aika saada joku uusi, arvostavampi omistaja?

pyora2.jpg

Olen ollut pyöräskenestä niin pitkään pihalla, etten nyt yhtään tiedä mistä aloittaisin etsintäni… Pitääkö vain mennä pyöräkauppaan ja lähteä koeajolle?? Mitä pyörät edes maksaa???

Saako alle 500€ mitään järkevää?

hyvinvointi liikunta hyva-olo
Kommentit (25)
  1. mulla on ollut muutaman vuoden crescentin edge etc 500. se on maastopyörä, jossa on 29-tuumaiset renkaat, eli sillä oikeasti pääsee ihan lujaakin! pyörä on aivan ihana, vaihteita riittää maastoajoonkin ja kaupunkikäytössä se on myös loistava, sillä leveiden renkaiden ja riittävän vaihdemäärän vuoksi sillä pysyy ruuhkaisillakin reiteillä pystyssä vaikka paikallaan polkien.

    ja hinta oli lisälokasuojan kanssa 315 euroa! mun ääni menee siis crescentin perusmaastiksille, joissa on isommat renkaat 🙂 ja oman pyöräni ostin suomen urheilupyörästä tampereen kissanmaalta – sieltä saa hyvää palvelua ja pikkuhuollot tekivät ilmaiseksi.

    1. sen vielä lisäisin, että olen ajellut ko. vempeleellä sekä perustyömatkaa että pitkääkin lenkkiä – pisimmät lenkit maastossa on olleet lähemmäs 4-tuntisia. juuri nuo isommat renkaat tekevät ajosta miellyttävää – aiemmissa maastiksissani oli 26-tuumaistakin rengasta ja niillä ei kyllä matka tunnu edistyvän yhtään.

  2. Itsellä ainoa kulkuväline on pyörä, ja kilometrejä kertyy viikkoon varmaan sadan pintaan ja kesällä lenkit päälle. Halusin siis takuuvarman, joka sään pyörän, jolla voi heittää lenkkiä ja pidempääkin matkaa kesällä. Vuosi sitten keväällä se löytyi, ja vielä halvalla. http://www.madison.fi/tuotteet/tuote/95/bianco-7-v-28 ihan loistava. En voi kun kehua. Näyttää kivalta, toimii loistavasti, levyjarru edessä, mutta löytyy myös jalkajarru (talvella ihan must). Suosittelen! Ekstrana niin hyvä satula, että persus ei oo kertaakaan tullut kipeäksi, vaikka pisin lenkki taitaa olla päälle 60 kilsaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *