Tabata -treeniä ja muita uutuuksia Reebokin aamiaisella

reebok13.jpg

En enää pysy laskuissa siinä, kuinka monena aamuna olen herännyt seitsemältä.. Se on ihan kamalaa ja mä toivon että kenenkään ei koskaan tarvitsisi sellaista tehdä. Tiedän toki, että suurin osa työssä käyvistä ihmisistä aloittaa mun toiveiden vastaisesti aamunsa tällöin tai jo tuntia tai kahta aiemmin – enkä halua yhdeksi heistä… Olen jälleen kerran ihan äärimmäisen kiitollinen freelancerina työskentelystä ja teoreettisesta oman elämän herruudesta!

Mutta inhat aamuherätykset ei ollut tän päivän aihe, vaan Reebok ja uudet treenivermeet.

Minut ja kasa muita terveys&hyvinvointi-toimittajia / -bloggaajia oli kutsuttu viettämään aamiaistilaisuutta Kämp Spa:han, missä entinen sulkapalloammattilainen Pontus Jäntti veti meille Tabata -treenin.

 

reebok15.jpg

Tabataan voisi tutustua joskus omassa postauksessaan, mutta tiivistettynä se on todella nopeatempoista ja korkeaintensiteettistä intervallitreeniä syklillä 20sec rasitus ja 10sec palautus. 

Tekemämme liikeparit olivat:

Kyykky ja Punnerrus

Askelkyykkyhyppy ja Koukkujalkalinkkari

Polvennostojuoksu ja Vaikeasti selitettävä tasapainoharjoitus 😀

Treenimme kesti sarjojen välisine juomataukoineen n. 20min ja siinä sai kyllä hien pintaan. Itse voisin miettiä Tabata -treenejä vaihtoehtoisina aamuaerobisina.

 

reebok10.jpg

Treenin jälkeen vedimme henkeä, kävimme suihkussa ja saunomassa. Itse lähdin aamunu hieman huonosti varustautuneena vain kookosöljyt ja lisäravinteet masussa, joten gourmet-aamupala sopi paremmin kuin loistavasti. 

 

reebok8.jpg

Mulla on tänään ns. kontrolloitu hiilaripäivä, eli syön projektiruokavaliosta poiketen n. peruskulutukseni verran, lähinnä hiilareiden määrää lisäten. Kannoinkin onnellisena pöytään kaikki pienet suupalaset, joita muistellessa vesi nousee kielelle.. 

 

reebok6.jpg

Reebokin kevät näytti värikkäältä ja käytettävältä. Itse olisin kaivannut vielä lisää neonia >:D Mutta Reebokin edustaja lupaili, että helmikuussa kaupoista löytyvässä dance-mallistossa on sitä enemmän kuin tarpeeksi.

Mä itse tykkään kerrospukeutua treeneissä ja iskin silmäni hanakasti muutamaan toppiin, joiden materiaali on kaiken mun käsityksen mukaan magiaa. Eli siis taikuutta. Velhohommia. Mukavan jämäkän oloinen toppi nimittäin venyy ja vanuu kaikkiin suuntiin menettämättä muotoaan, napakkuuttaan tai läpinäkymättömyyttään. Vähän niinkuin anti-näkymättömyysviitta.

 

reebok3.jpg

Tuo vaate olisi fantastinen kaikkien löysien ja korviin riehuessa lennähtävien imagotreenitoppien alle!

En saanut hieman hämärässä valaistuksessa kunnon kuvaa oikeastaan yhdestäkään tuotteesta, mutta pikkulinnut visersivät, että taikatoppi saattaa ilmestyä postissa vielä tämän viikon aikana.. Esittelyä videovenyttelyineen seuraa siis perästä.

 

reebok2.jpg

Ja sitten se toinen juttu mikä oli myös melko maaginen: nämä kengät. Kuvissa on miesten malli, mutta me tytöt saadaan toki omamme. Realflex -pohjat ovat varmaan mainosvideoiden ja muiden kautta tuttuja, eli paljasjalkafiilistä imitoiva, mutta suojaava kenkä. 

Tässä mallissa erityistä on U-FORM, eli lämpömuotoiltavuus. Luit aivan oikein.

Ennen ensimmäistä käyttöä kengän sisään puhalletaan föönillä kuumaa ilmaa muutaman minuutin ajan, jolloin sen tukirakenteisiin piilotetut aineet pehmentyvät. Tämän jälkeen kenkä kiskaistaan jalkaan ja kiristetään ylikireäksi, jolloin kenkä muotoutuu muutamassa minuutissa jäähtyessään juuri sinun jalkaasi sopivaksi. 

 

reebok1.jpg

Niin siistiä. Ei enää sisäänajamista ja hiertymiä, vaan ”mittatilaustossut”. Kengän materiaali kestää uudelleenlämmitystä ja -muotoilua kuulemma yli tuhat kertaa. Kuka kokeilee?

Tuotteita voi alkaa etsiä kaupoista helmikuun loppupuolella.

muoti trendit mieli liikunta
Kommentit (11)
  1. Nuo K-E-N-G-Ä-T! Mä niin tarviin tommoset – taisipa löytyä ensi kesän lenkkipopot 🙂

  2. Sattuikohan se olemaan tuo sinun huppari, joka jäi Spahan? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *