Tahdon lapsilleni kaikkea tätä

Ei saa!!! Do not!!! from Juha Jarvinen on Vimeo.

Mä tiiiiiiedän! Tämä video on pyörinyt somessa jo toista viikkoa, ja mä ajattelin pitkään että ei mun tarvitse sitä enää linkata.. Mutta kun mä sittenkin halusin!! Taitaa olla merkki aikuistumisesta, kun tiettyjä juttuja katsellessa miettii: ”Mä haluan tarjota mun lapsille tuon mahdollisuuden.”, eikä: ”MÄ HALUAN TONNE!!!”. Tän videon kohdalla tosin tein molemmat.

Tää on musta ihan älyttömän siisti juttu, ja mä toivon että mulla on aikanaan pelisilmää ja uskallusta antaa omien taaperoiden vähän kiipeillä ja muksahdella. 

Mua muuten aina pelottaa tähän henkeen kirjoittaessani, että äidilleni tulee huono omatunto, kun mulla ei ollut kiipeilyhuoneita, tai kun mä sain pienenä syödä mikropitsoja 😀 Älä huoli äiti, me käytiin kyllä siellä temppukoulussa, mutta mä taisin ihan itse jänistää niistä hommista <3

Kommentit (8)
  1. Kiipeilin lapsena paljon ja meillä oli renkaat katossa. Kuperkeikat eteen- ja taaksepäin onnistuivat, samoin käsilläseisonta renkailla. Pitää silti myöntää, että katkaisin solisluuni nimenomaan tuolilta pudotessani. Ja aukaisin leukani kaatuessani pöydän kulmaan. Ei ne kyllä hidastaneet vauhtia kuin hetken.

  2. oon nössö, mutta mun päälimmäinen ajatus koko videon ajan oli vaan ”apua” ja saisin ihan varmasti sydänkohtauksen jos oma poikani (1,5v) tekis tollasia temppuja; sohvalla kiipeilykin näyttää mun silmiin melko hurjalta. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *