Tehotreeniviikon herkullinen päätös

5_3.jpg

Puolentoista viikon tehotreenaus ja kalorien natsimainen kyttääminen päättyi hetkellisesti lauantain grillibileisiin. Tehopläjäyksen saldona: -200g…… 😀

Parasta on se, että tämä lukema pamahti mittariin kuvissa näkyvän grilli-illan jälkeen, jolloin en syömisiäni kauhean tarkasti vahdannut. 

Myönnän, että olisin odottanut lopputulokseksi jotakin aivan muuta, esim. muutaman nestekilon maagista katoamista, mutta toisaalta parempi näin! Eipähän kenenkään tarvitse alkaa tiukkikseksi minun jalanjäljissäni 😉

Mä olen tiputtanut painoani tarpeeksi monta kertaa naurettavilla keinoilla ymmärtääkseni, että oikea suunta ei tämän testin jälkeen ole pienemmät kalorit ja enemmän treeniä, vaan hillitymmät miinukset, enemmän hyvää rasvaa ja malttia.

Painotan, että tehotreeniviikko oli ennen kaikkea pieni kurinpalautus reissun ja juhannuksen jälkeen ja testi siitä, toimiiko mun kropalle tässä vaiheessa tehokas tiukkailu, vaiko hieman löysempi nuttura.

Loppukuun ajan aion siis toteuttaa edelleen tehokasta treenaamista, mutta kokeilla vaikutuksia tehokkaammalla tankkauksella ja korkeammilla päivittäisillä hiilihydraattipitoisuuksilla!

Ja siitä tulikin mieleeni, että mun tänään ostamani 5kg mansikkalaatikko odottaa puhdistamista ja pakastamista. Ja yhden parhaista parhaan, PT:nkin hyväksymän kesäherkkureseptin toteuttamista!

Palaan asiaan vielä illalla, katselkaa alkupalaksi vaikka näitä grillauskuvia 😉

 

1_4.jpg

7_0.jpg

6_1.jpg

9_0.jpg

2_4.jpg

10_0.jpg

11.jpg

Kommentit (4)
  1. joo, ihannevartalopostaus! mitäköhän muuta se sisältää ku isoja, timmejä äässejä?! :p

  2. Ihanan näköisiä ruokia! <3 Nam! Jakaisitkohan tämän parhaista parhaan mansikkaherkun reseptin meidänkin kanssamme? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *