Terveysmessut 19.-21.10.2012

terveysmessut.jpg

MOI! 

Mä nukuin tänään nolosti yhdestä lehdistönäytöksestä pommiin, mutta olipahan enemmän aikaa kierrellä messuilla. Kauneusmessujen vinkkejä kannattaa kurkata kauneusblogin puolelta, mutta tässä Terveyspuolen jutut, jotka kiinnittivät tällaisen laiskahkon messukävijänkin huomion.

 

tervohjelma.jpg

Terveyspuolella on ilmaisia luentoja, joiden joukosta löytyy monia ihan älyttömän kiinnostavia aiheita! Mua harmitti tänään suunnattomasti, kun jouduin lähtemään kesken Jaakko Halmetojan ruokaluennon.

 

tervomnia.jpg

Luentojen vieressä hallin takaseinällä on Omnian piste, missä voit helposti mittauttaa verenpaineen, rasvaprosentin ja muita terveydestäsi kertovia mittoja 🙂

 

terveysjooga.jpg

Hallin takaosa on pyhitetty mielen rauhoittumiselle ja mun ajatukset ainakin pysähtyi täysin, kun katosta roikkui yhtäkkiä pari mimmiä tekemässä jotain ihmeellistä ilmajoogaa O_O.

 

tervmandala.jpg

Hieman perinteisempää lähestymistapaa joogaan ja rauhoittumiseen esitti Villa Mandala, joka on Loviisassa sijaitseva hyvinvointikeskus.

Tämä messuosasto oli ehkä kaikista näkemistäni luokseenkutsuvin. Alkuviikosta kaadetut koivut ja kuusenoksat levittävät ympäristöön ihanan tuoksun ja osaston lattia on peräisin vanhasta navetasta.

Vaikka aihe ei itseäsi koskettaisi, piipahda täällä rentoutumassa!

 

terveymandala.jpg

tervmandala2.jpg

Kuinka hienoa? Todella hienoa. 

Metsässä samoilusta tuli luonnollisesti nälkä, joten etsin käsiini sapuskaa, jota löytyy maistiaisten muodossa lähes jokaiselta kulmalta.

 

smoothie.jpg

CocoVi-baarin Mustis-smoothie oli niin hyvää, että päädyin ostamaan kotiin purkin Smoothie Mixiä ja vannoin, että teen smoothieita ainakin tämän purkin verran 😀

 

terveysmooothie.jpg

Hinta ei onneksi ollut paha ja onhan tällaisesta pönikästä kätevämpi kauhaista kaikki superfoodit kerralla kymmenen eri pussin ja purnukan sijaan.

 

282325_492955640726708_672245341_n.jpeg

Terveelliseen naposteluun taas sopivat loistavasti Biokian villimarjatuotteet. Täältä löytyy kuivattua ja jauhettua marjaa eri käyttötarkoituksiin ja suuri osa herkuista on täysin kotimaisia! 🙂

 

sk.jpg

Kotimaista osaamista ja taattua hyvää mieltä löysin myös Suklaakeisarin, eli personal trainer Mika Heinäsen pisteeltä!

 

sk2.jpg

Näistä raakasuklaapalloista on pakko kirjoittaa ihan oma juttunsa, sillä ne ovat loistava treeniboosteri ja herkkupala, mutta käykää toki hakemassa maistiaisia ennen sitä.

 

terveysnannic.jpg

Tämä viimeinen piste löytyi kauneuspuolelta, mutta mielestäni sen vartalonmuokkausominaisuuksien takia se kuului tähän juttuun 🙂 Nannic on radiofrekvenssillä ihoa kiinteyttävä hoitolaite.

Joo, mäkään en ollut ikinä kuullut vastaavasta, mutta tämä kuvasarja vakuutti:

terveysnannic2.jpg

Kuvat on otettu hoidot toteuttaneen hoitajan kamerapuhelimella, eikä niitä ole muokattu tippaakaan. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä on 6 hoitokertaa. Kuvien asiakas oli vuosia ennen hoitoa käynyt vatsanahan kiristyksessä kunnallisella puolella, kun useat raskaudet olivat venyttäneet vatsanahan niin rajusti.

Huh. Tuollaisia tuloksia tännekin, kiitos!

Istahdin kiinnostuneena penkkiin kokeilemaan ja hoito tuntui todella miellyttävältä ja lämpimältä. Tunne oli aika lähellä kuumakivihierontaa.

Hoito nostaa kudoksen lämpötilaa muutamalla asteella ja jos en täysin väärin muista, se mm. parantaa verenkiertoa hoidettavalla alueella, aktivoi ihon kollageenia ja tehostaa lymfakiertoa sekä lipolyysiä.

Olen pitkään miettinyt, mikä olisi sellainen hoito, jolla hemmottelisin itseäni kun treenit ovat tuottaneet tarpeeksi näkyviä tuloksia.. Tämä vaikuttaa todella vahvalta kandidaatilta!

 

terveysnannic3.jpg

Hoitoja voidaan tehdä käytännössä mille tahansa ihoalueelle – jopa kasvoihin. Yhden hoitokerran hinta taas vaihteli hieman alueen mukaan 110-120e välillä.

Laitteita on Suomessa käytössä muistaakseni kymmenkunta, mutta määrä varmasti lisääntyy, kunhan sana leviää.

Sellaista… Olipa pitkä päivä ja mun pitäisi olla jo nukkumassa.. Ja tekemässä miljoonia muita asioita, joita en tänään ehtinyt tehdä! 

Eli nyt hyvää yötä kaikille ja jos tulette huomenna messuille, tulkaa vilkuttelemaan, kun olen tuomaroimassa Bodypaintingin SM-kisoja klo 11-15 🙂

Kommentit (3)
  1. Elisa / HIMA Jooga
    20.11.2012, 14:07

    Hei ja hahhaa, tässä on tuo mimmi joka teki ihmeellistä ilmajoogaa 😀 Ensi vuonna aukeaa helsingin keskustaan iso joogastudio, josta löytyy mm tuota aerial joogaa ! Olisi huippua jos tulet kokeilemaan, ties vaikka löytyisi uusi intohimo 😉 !

  2. Täällä blogissa myös kuva sinusta kauneusmessuilta
    http://desplumesnoires.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *