Testissä: Electrolux Sports Blender

sportsblender3.jpg

Tuote saatu testikäyttöön PR-toimistolta

Vähintäänkin viikottaisen blenderitarpeeni on vajaan parin vuoden ajan täyttänyt Four Sigma Foodsin Gizmo. Naapurit takuuvarmasti herättävää meteliä pitävä laite on melkoinen tehopakkaus, jossa surauttaa kätevästi kakkutaikinan jos toisenkin. Joskus sitä tosin voisi pärjätä vähän pienemmälläkin säädöllä ja väännöllä… Näitä tarpeita täyttämään sain Electroluxilta testikäyttöön uuden Sports Blenderin, jota kehittäessä ei varmasti ole hetkeäkään mietitty valloillaan olevaa fitness-buumia 😉

 

sportsblender7.jpg

Sports Blenderin myyntivaltti on selvä – palautusjuoma/väripalaproteiini suoraan pullotettuna! Ylimääräistä tiskiä ei kerry, kun teräosan voi huuhdella nopeasti heti käytön jälkeen, ja pullo kannattaa tietysti huuhdella mahdollisimman nopeasti juomisen jälkeen.

Jokainen meistä on varmasti joskus päässyt nauttimaan treenikassin pohjalle unohtuneen shakerin tuoksusta…. Miten mikään tässä maailmassa voi tuoksua niin kamalalta??

Blenderin mukana toimitettava pullo on 600ml kokoinen, eli ihan sopiva palkkarille – ellei sitten ole tottunut juomaan jotain monsterikokoisia sekoituksia. Pullo on BPA-vapaata muovia, eli lisäpisteet myös siitä.

 

sportsblender6.jpg

Kun sporttiblenderin kanssa alkaa tehdä smoothieta, pitää ainesosia lisäillessä muistaa miten päin pullo lopulta on! Pehmoiset banaanit ja mahdolliset nesteet kannattaa siis säästää viimeiseksi, ja aloittaa ennemmin jäisistä marjoista, jotka käänteisessä järjestyksessä sinkoutuvat armottomien terien joukkoon viimeisinä.

Tähän asti olen saanut kaikki smoothieni sekaisin vaivattomasti, mutta jos jonkinlaista jumiutumista tapahtuu, on nopein korjausliike pullon laitteesta irrottaminen ja muutama rivakka ravistusliike. Tämän jälkeen homma sujuu taas pehmeästi surraten.

Koska laite on suunniteltu murskaamaan myös jäisiä asioita, voi sitä hyvin käyttää myös raakaherkkujen sekoittamiseen pienemmissä erissä. Näin yksin asuvana pienempien annosten tekeminen on välillä hankalaa, kun blenderin kannu vetää 2l, ja alle kahden desin vetoiset määrät tuntuvat haihtuvan savuna ilmaan kun laitteen pyöräyttää päälle..

 

sportsblender4.jpg

Tämän laitteen mittoihin sopiva palautusjuoma on viime viikkoina ollut:

 • Puolikas banaani
 • 2 kauhallista mansikan makuista proteiinijauhetta
 • vajaa 0,5dl maltoa
 • 0,5dl tyrnimarjoja
 • 0,5dl mustikoita
 • Psylliumia
 • Vettä

Jos mixissä käyttää jäisiä marjoja ja kylmää vettä, sekoitus pysyy viileänä useamman tunnin ajan. Marjapalkkarin voi siis kätevästi pakata mukaan treenikassiin, ja hörppäistä sopivan viileänä suoraan 30min aminohappoikkunassa 😉

 

sportsblender1.jpg

Pieni sporttiblenderi on näppärä vehje, mutta mieleeni herää lopuksi pari kysymystä..

 1. Voisiko seuraavaan malliin tehdä hieman isomman suuaukon? Ruokaisat (eli jäykät) smoothiet eivät valahda tästä reiästä vielä tarpeeksi vaivattomasti..
 2. Saakohan näitä yksittäisiä pulloja jostain lisää? Manseboylle kun voi iskeä annoskateus, kun meitsi jatkossa surauttaa marjaisat ja jääkylmät palkkarit suorilta käsin mukaan… :B ;D
 3. Olisiko hieman suurempi pullo vaihtoehtona mahdollinen??  

Kaikenkaikkiaan laite jää pienistä parannustoiveistaan huolimatta plussan puolelle, enkä ole enää pariin viikkoon huudattanut isoa blenderiä aamupalaa ja palkkaria taikoessani.

 

sportsblender2.jpg

Siellä se saa nököttää, hellan vieressä, kaikkien tapahtumien keskiössä.

Electroluxin Sports blenderin tiimoilta olisi lähiaikoina tiedossa myös yksi hauska kilpailu, joten korvat ja silmät auki kaikki te, jotka totesitte laitteen näppäräksi! ^_^

Kommentit (6)
 1. Sattuuko sulla/kellään lukijalla olemaan käsitystä, saako näitä pulloja jostain lisää tilattua? 🙂 Tänään kävin just Anttilan tarjouksesta ostamassa omani, en malta odottaa että pääsee heti huomenna käyttöön kun labran jälkeen on muuten vähän ikävä hortoilla lähimpään kauppaan nopean ruoan toivossa. Tää toivottavasti ratkaisee kaikki juna yms. matkaongelmat kans!

 2. Sulla on kiva blogi! Tuli mieleen, että paljon tuollainen blenderi maksaa? Edellinen hajosi, nyt olis kova tarve uudelle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *