Tissitukea Ugandaan!

1499604_10151978164953087_1567389039_n.jpg

Kyllä, tissit ja Uganda on nyt huudettu. 

Mä olen saanut stressaavan tammikuuni loputtua jonkun inhan viruksen, ja napsin nyt kotona sinkkiä, D-vitamiinia ja särkylääkkeitä vuoron perään. Kivaa? Ei.

Kivaa sen sijaan olisi, jos ja kun saataisiin ugandalaiselle rugbytiimille kerättyä hyvä kasa urheilurintsikoita! Tutun tuttuni Sanni Virtanen kerää Facebookin kautta kaiken kokoisia, turhaksi jääneitä, käytettyjä ja käyttämättömiä urheilurintsikoita, jotka pistetään sitten yhtenä isona pakettina ilahduttamaan rugbyjengin treenejä ja pelejä 🙂

Sannin viestin pääsee lukemaan vaikka tästä linkistä, mutta Facebookia välttelevät voivat lukea sen sisällön lainattuna tästä:

”Käsi sydämelle; miten korkealla tärkeysjärjestyksessä pelaamaan lähtiessä on oikea toppi tai liivit? Heti kenkien jälkeen vaiko jo ennen niitä? Kaikki muu voi olla sitä sun tätä, mutta hei, jos ne liivit jää kotiin….. 

Kuvassa lämmittelee ugandalainen rugbyjoukkue. Tytöt tulevat alueelta, jolla koko perheen keskitulot ovat muutamia kymppejä kuussa. Ei jää rahaa urheilureleisiin, ei millään, mutta pelaamaan pitäisi päästä. Siksikin, että treenit tuovat harvinaisen tauon arkipäivään, jossa on tehtävä töitä ja vahdittava sisaruksia tai omia lapsia. 

Lähetetäänkö tytöille muutamat liivit? Käytetyt käyvät oikein hyvin, muttei aivan virttyneet ja kulahtaneet. Urheiluliivit, topit- ihan sama mitä merkkiä ja mitä kokoa, ottaja löytyy kyllä. 
Katso kaapit läpi- olisko siellä joku virheostos, joka joutaisi Ugandaan? Pidä silmät auki kirputoreilla ja kiertsissä- olisiko laittaa muutama euro tähän tarkoitukseen ja ostaa hyvät liivit pois kuljeksimasta? 

Olkoot tissit pääosassa tälläkertaa- mutta jos nyt sattuu siinä olemaan tyrkyllä hyvät ja kevyet nappulakengät (muovinapit tai turffit), tavalliset lenkkarit tai ohuita kevyitä t-paitoja yms, niin anna nekin. Tungetaan kylkiäisiksi. Ja jos tunnet jonkun, jolta voisi saada hammassyndejä halvalla, kerro toki! 

Jos haluat postittaa: Sanni Virtanen, Merikannontie 3 E 77, 00260 Hki”

Liivejä kerätään helmikuun ajan, ja sen jälkeen paketit pistetään matkalleen. 

Mä tahdon ehdottomasti olla osana tätä tempausta, ja itseltäni liikeää ainakin parit liivit jotka lähtevät postiin vielä tällä viikolla 🙂 Jos inspiroiduit, niin tätä viestiä ja ilosanomaa saa jakaa haluamillaan alustoilla. Mutta mikä tärkeintä: rintsikat postiin!!

 

p.s. Lajoituksia on jo nyt tullut ja tulossa niin paljon, että osaa rintsikoista käytetään myös kattamaan tyyriitä postimaksuja. 

Kommentit (9)
  1. Löysin blogisi ihan vasta ja täytyy nyt kommentoida että todella inspiroivia treeni postauksia 🙂 Mistä olet ostanut tuon unicorn treenitopin ja kettu topin? 🙂

  2. Jes, just mietin mihin lykkään vanhat treenikamat – niitä kun harvoin kukaan haluaa ainakaan ostaa, ja en raaski niitä roskiinkaan heittää…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *