TPK: Corea uudella kameralla ikuistettuna

Elämäni Kunnossa

Uusi kamera on vienyt sydämeni! Ja se varmasti myös parantaa tämänkin blogin tasoa huimasti. On se vaan mukavampi katsella kivoja tarkkoja kuvia rakeisten iPhone -otosten sijaan!

Tällä viikolla on treenattu tuttuun tapaan koipia, käsiä ja corea ja eilen piipahdin taas combatissa, jonka aikana muuten meinasin oksentaa aamupäivällä nauttimani fitwok -annoksen, joka ei ilmeisesti ollutkaan vielä muuttunut ihanaksi energiaksi, mitä kuluttaa combatin tiimellyksessä :D

Nyt oli kuitenkin kyse siitä coresta!

 

Keskiviikon core sisälsi seuraavaa:

Matalan sykkeen aerobinen crosstrainerilla 60min

Rutistukset ylätaljasta 50kg 3 x 15 

Kylkitaivutukset kahvakuulalla 20kg 3 x 10 / kylki

Jalannostot 2 x 10

Nopeat perusrutistukset 2 x 20

Jalannostot selinmakuulla 2 x 10

 

Hiki tuli pintaan lähes jokaisen liikkeen kohdalla ja se on hyvä ;)

 

Jalannostoja tein tässä "kuninkaan tuolissa", missä kyllä huomaan käsien väsyvän enemmän kuin tarpeellista... Ehkä edellisen päivän kova yläkroppatreeni hieman rokotti suorituksesta. Tykkään ennemmin tehdä jalannostot riipunnasta. Keskivartalon hallintaan voi silloin keskittyä paljon kokonaisvaltaisemmin!

 

Treenin jälkeen kipitin pihalle hörppimään palautusjuomaa ja odottamaan kyytiä.

Kommentit

Saarapaara (Ei varmistettu)

Saara hei, miten sä saat motivaation kestään tossa laihdutushommassa? Mä itse alotin joulun jälkeen laihduttaan, tavote oli -10kg. Neljä kiloo lähti helposti, mutta sit motivaatio karkas johonkin. En vaan oo enää mitenkään onnistunu pudottaan enempää ja syön aina liikaa, vaikka jokapäivä päätän, että nyt otan itteeni niskasta kiinni :D... Sanoppa mulle jotain, millä saisin taas käyntiin ton homman ilman, että se tyssää samana päivänä.?? Mikä sua motivoi niin kovin, että jaksat jatkaa?

kaisa. (Ei varmistettu)

Säännöllisesti tulee tätä blogia luettua, mutta ensimmäistä kertaa päätin kommentoida :-D

Pakko sanoa, että vau! Sun sinnikkyyttä ja asennetta ei voi kuin ihailla. Huomattavia muutoksia on tapahtunu tämän blogin olemassaolon aikana, kuvat ei oletettavasti paljoa valehtele. Vaikka oonkin sua laihempi (lol miten turhamaiselta tuntuu edes kirjottaa tuota.. en oikeasti oo pinnallinen ihminen, usko pois!), niin yhä suuremmissa määrin päädyn ajattelemaan että oisin mielumin Saara - motivoitunu treenaaja, joka oikeasti on pitäny tästä "projektistaan" näin päättäväisesti kiinni. Elämäntaparemontti tai -muutos vois tosin olla projektia kuvaavampi sanavalinta?

No, tästä tuli nyt tällanen pitkä juttu kun en osaa lyhyesti ja ytimekkäästi ilmottaa sitä miten hyvälle tuulelle tuun sun jutuista ja miten paljon uudet postaukset ilahduttaa. Keep goin' tai jotain! :D Oot mun netti-idoli.

kaisa. (Ei varmistettu)

JA PS. oot varmaan pitkäaikasin bloggaaja jota seuraan, tiptoesit ja kaikki sieltä monen vuoden takaa on vielä mielessä!!

(Ei varmistettu)

Saarapaara: käytä esim kalorilaskuria ja aseta sellainen laihdutustavoite, ettet joudu liikoja pinnistelemään päivittäisen ruokavaliosi kanssa, jolloin repsahdusvaara on huomattavasti pienempi. Optimitilanne on, että saat dieettiruokavaliosi tuntumaan "arkiselta", jolloin homma rullaa melkein itsestään.

Steffi (Ei varmistettu)

Aina yhtä kiva löytää uusia suomalaisia treeniblogia !!! Tsemppiä tuleviin treeneihin ja arvostettavaa toi sun sitoutuminen. Alotin ite kans treenibloggaamisen tsekkaa ihmeessä jos haluat... Siel on kaikennäköistä treeni-inspiraatiota :)

www.steffit.com

x Steffi

..inmotion (Ei varmistettu)

Sut on haastettu blogissani :) http://inmotionblogi.blogspot.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Tulipa mieleen joko olet maistanut sitä Mannisen proteiinivanukasta? :) Olisi todella kivaa jos voisit tehdä postauksen siitä, siis kun olet maistanut, valmistuksesta jne.

itse olen tällä hetkellä dieetillä kisoja varten ja olenkin kuolannut kyseistä purnukkaa hulluna, olisi siis kiva tietää onko purnukka todella kuolaamisen arvoinen! ;)

tsemppiä treeneihin ja kohti yhä terveellisempiä elämäntapoja! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Millä salilla käyt kun aiellä näyttää olevan aina niin vähän porukkaa?!?! Olispa munkin salilla joskus noin hiljasta...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.