TPK: Lenkkipäivä

5_2.jpg

Huomasin eilen illalla kellon käyvän jo yhdeksää, eli salille oli turha suunnata. Sen sijaan lähdin lenkkipolulle. Täällä Tampereella, tai ainakin tässä Tammelan lähistöllä, on kyllä todella kivoja lenkkireittejä ja erityisplussaa reitit saavat selkeistä ohjekilvistä.

Olen tähän mennessä seikkaillut kahta eri kolmen kilsan lenkkiä, Kunto Kolmosta ja Helppoa Kolmosta. Niiden lisäksi olen kipaissut tuota Vesitornin lenkkiä, jonka varrelta löytyy varmasti maailman jyrkin hiekkamäki.

 

4_3.jpg

Talvisin aerobiset treenit on ihan mukava jurnuttaa salilla hyvän telkkariohjelman seurassa, mutta kesällä kauniin sään hemmotellessa kuntopyörän polkeminen on vääryyttä! Sadepäivinä ja salitreenin yhteydessä hyppään edelleen crossarin kyytiin, mutta kokemusta ei mitenkään voi verrata luonnon helmassa samoiluun.

Varsinkin Kunto Kolmosen varrella maisemat ovat kesäiltana henkeäsalpaavia!

 

3_3.jpg

Mun iltalenkit ovat yleensä 1-1,5h mittaisia ja yritän niiden aikana pysytellä alle 135-140 BPM sykealueella. Se tarkoittaa mun tapauksessa edelleen todella rauhallista tahtia.. Tänään vedin PT:n kirittämänä aamulenkin todella reippaalla kävelyvauhdilla ja keskisyke oli 180… Ylämäessä se kohosi jopa 196 asti 😀 Se jos joku on naurettavaa.

Hitaasti hyvä tulee, pitää vaan jatkaa rauhallista peruskunnon kasvattamista.

 

2_3.jpg

Noin 30min aamulenkeillä en vesipulloa jaksa kantaa, sillä tarpeeksi vettä juovan aikuisen elimistön ei sellaisen treenin aikana pitäisi kuivua. Pidemmillä iltalenkeillä sen sijaan saatan kantaa pulloa mukana, ettei jano yllätä kun kotiin on vielä pitkä matka.

 

1_3.jpg

Loppukevennyksenä vielä takki, jonka bongasin Hämeenkadun UFFista. Whatsappin päässä oleva raati valitettavasti tyrmäsi löytöni täysin, eli se jäi odottamaan seuraavaa sekopäätä.. 

Jos hinta olisi ollut hieman huokeampi, olisin ostanut sen vaatekaappiani kauhistuttamaan raadin mielipiteestä huolimatta 😀

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (7)
  1. Kilpavitosen varrelta löytyy ehkä se jyrkkä hiekkamäki, se vesitornin mäki on ihan naurettava siihen verrattuna 🙂 Hassua, kun itse kävelee noita reittejä päivittäin (välillä useastikin päivässä) koiran kanssa, eikä osaa edes ajatella että on samalla ”treenannut” tai ”urheillut” :). Mutta kai se kävelykin ihan tehokasta on?!

  2. Hei Saara, mitäs sä nykyään siellä Tampereella hengailet? Asutko ihan siellä vai mitä häh? Onko mulla jäänyt joku juttu lukematta? :—)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *