TPK: Pakkolepoa ja pomppimista

Elämäni Kunnossa

Kuten jo pari päivää sitten mainitsin, Tampereella on podettu kurkkukipua.. Ärsyttävää, koska mikään paikka ei sinänsä ole toimintakyvytön, mutta pää kyllä käskee, että nyt ei tehdä mitään! Sen lisäksi etten halua riskeerata omaa terveyttäni, olisi suoraan sanottuna vittumaista mennä salille tartuttamaan muita ihmisiä..

Olenkin sitten pötkötellyt kotona ja ottanut treeneihin teoreettisemman otteen, mistä tekin olette saaneet tällä viikolla nauttia! Huomenna olisi tiedossa vielä lisää infoa voimakestävyydestä ja ensi viikolla ajattelin paneutua liikkuvuuteen hieman syvemmin. 

On ihan oikeasti ärsyttänyt suunnattomasti, että menetin tämän kovasti odottamani treeniviikon, koska en tiedä milloin pääsen Poltteelle taas seuraavan kerran :(

Tänään oli ensimmäinen päivä maanantai-illan jälkeen, kun kurkku ei oireillut laisinkaan, joten uskaltauduin kehonhuoltotunnille sekä tekemään hyvin kevyen loikkatreenin. 

Kevyt treenini sisälsi lämmittelyhölkkää, muutamia 50m loikkasprinttejä ja erilaisia hyppysarjoja eilisten räjähtävyystreenien hengessä. Nappasin fiksuna tyttönä kameran mukaan, mutta muistin kuvata vasta vihoviimeisen estehyppelyni.. 

Jos olisin kuvannut aiemmat, olisin keskittynyt enemmän siihen, etteivät polvet pääse lenksumaan ja "pussailemaan" ihan noin paljoa. Onneksi aina ja ikuisesti on myös seuraava kerta! ^_^

 

Ihanat pääsiäislomat muuten kaikille! Tänne tippuu juttuja läpi pääsiäisviikonlopun, eli pysykää linjoilla jos suklaamunat alkavat tipahdella korvista ulos :)

Kommentit

sanumaria

Onkos Poltteella jotain vierailumahdollisuutta? Asun käytännössä ihan vieressä ja vois joskus poiketa reenaan :)

Saara S.
Saara Sarvas

Kyllä siellä on ollut sellaisia kolmen päivän tutustumispasseja ainakin jossain vaiheessa! Mää voin vähän kysellä ^_^

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihihii, ihana pupuloikka-video pääsiäisen kunniaksi :D

sanumaria

Jee, kysele jos sellasia passeja ois joskus jaossa! Kiitos :) 

SuviJ (Ei varmistettu)

Mikään ei ole niin ärsyttävää joo ku oot suunnitellu et "tän viikon kuntoilen ahkerasti" ja intoa olisi vaikka muille jakaa ja sit tuut kipeeksi! buu!
Paranemisia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Loistava toi sun juttusarja mitä nyt teet, on ollu tosi mielenkiintosia postauksia! :) Kiitos niistä, innolla odotan lisää...

Siniv (Ei varmistettu)

Musta on aivan ihana lukea sun treeneistä, kun ne on niin mielettömän monipuolisia! :) Omani meinaa rajoittua vain punttitreeniin, juoksulenkkeihin ja ulkojääpeleihin, kun sieltä mukavuusalueelta on treenimuotojen suhteen vaan niin pirun hankala poistua! Mikään kiekko tangossa ei pelota niin paljon, kuin ennalta tuntematon treeni. Sun kirjottelut saa tänkin jäärän haluamaan jotain uutta, joten kiitos kovasti ja ihanaa kevättä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.