tpk: Tiistain työntöpäivä ja keskiviikon Combat!

bodcompo.jpg

Huhhuh mikä FIILIS on juuri nyt! Tässä tulee nyt kahden päivän treenit putkeen ja väärässä järjestyksessä 😀 

Kävin tänään elämäni toista kertaa bodycombat-tunnilla, koska ystäväni Juulia vannoo niiden nimeen. Mä en tosiaan ole mikään jumppahenkilö, mutta combat oli niin rankkaa tykitystä, että alan varmaan upottaa sen ohjelmaan aina parin viikon välein.

Viimeksi kävin Combat -tunnilla reilu vuosi sitten ja muistan toivoneeni kuolemaa. Oli oikeasti upea fiilis huomata, että samalla kun olo tuntuu kamalalta rankan treenin takia voimat, jaksaminen ja tsemppi ei ole alkuunkaan lopussa. Jaksoin vetää koko tunnin niin täysillä, kuin itselleni oli mahdollista.

Combat on siis löyhästi taistelulajeihin pohjautuva rankka LesMills -konsepticardiotunti.. Kaloreita palaa 55min tunnin aikana keskimäärin 730, lupaa LesMillsin nettisivu! Se tarkoittaa siis sitä, että tänään syödään 1kpl Classicin kermatoffeinen -jätskejä kesän kunniaksi – proteiiniakin siitä saa muistaakseni melkein 4g 😉

 

kuva_0.jpg

Tiistaina oli pitkästä aikaa työntöpäivä. PT käski tunnustaa, että yritin venkoilla sen tekemisestä ehdottamalla uuden treeniohjelman tekemistä asap.. Pettymyksekseni sekin olisi kuulemma sitten alkanut työntöpäivällä 😀 Ehkä treenaan suosiolla vielä pari viikkoa tämän vanhan ohjelman voimin. Tällä kertaa meillä tuli aikamoinen kiire sirkukseen, eli viparit ja toinen ojentajaliike jäivät tekemättä.. Sori PT, teen ne huomenna koipien kera 😉

Lämmittely crosstrainerilla juosten 5min

Pystypunnerrus tangolla 25kg 3 x 8 toistoa

Vinopenkki käsipainoilla 12kg / käsi 1 x 7, 10kg /käsi 2 x 8 toistoa

Penkkipunnerrus 25kg 1 x 8, 30kg 1 x 4, 25kg 1 x 6 toistoa

Kapea penkkipunnerrus 3 x 8 toistoa

 

Treenin jälkeen juostiin hirveällä kiireellä kodin kautta sirkukseen, missä siis päätin pyörtyä kaikkien lasten edessä astuttuani teltan ”ovista” sisään 😀 Sain onneksi nopeasti kokista ja hetken pomppulinnan päällä itseäni keräiltyäni sirkusnautinto jatkui.

Huomenna on muuten jalkapäivä! En malta odottaa :))).

 

kuva-21.jpg

ps. Juulia ja Imppa on nyt laskeutuneet kesäksi tänne. Nekin on ahkeria treenaajia ja mä aion leipoa Juuliasta bodarin tän kesän aikana.

Meidän kommuunin laiskin jäsen taitaa olla pieni Espanjasta pelastettu mopsi Lola. Lola heräilee yleensä aikaisintaan puolenpäivän aikaan ja eilen Juulia joutuikin lenkillä kaappaamaan tuon mopsulan syliinsä, kun koiran jalka ei oikein noussut juoksun tahtiin 😀

 

lola.jpg

Hän on Lola.

Kommentit (10)
  1. Itse hurahdin Combat lajiin reilu pari-kolme vuotta sitten ja olen siitä saakka tykännyt siitä. Tunnin jälkeen murheet saat kyllä kyytiä, eikä oo enää huolia huomisesta. Aivan törkeän hyvä fiilis on ollut joka treenin jälkeen :).

  2. Lola on aina yhtä suloinen ♥ Näinkin hänet kerran Haukiputaalla :’) niin ihana neiti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *