TPK: Väliviikon vauriot

a3.jpg

Mun mielestä kameran pitäisi ilmoittaa valtavilla kissankokoisilla kirjaimilla, jos muistikortti a) puuttuu b) on jostain syystä pois paikoiltaan… Meni tän päivän treenikuvat parempiin bittiavaruuden suihin nimittäin!

Nyt saatte sitten katsella mua parin kuukauden takaisella ulkoleikkikentällä a.k.a. oman kehon treenivälineissä Kaupin urheilukenttien vieressä (toivottavasti nimesin alueen about oikein..)

Pariisissa tuli toki käveltyä kuin hullu (miksi hullut tekee muka asioita tosi paljon?), mutta teoriassa viikko oli täyttä lepoa ja hiilaritankkausta.

Pitäisi varmaan alkaa upottaa näitä täysiä lepoviikkoja, tai ainakin todella kevyitä viikkoja treenien sekaan, sillä motivaatio oli maanantaina huipussaan! 🙂

 

a2.jpg

Maanantai – Mave

Lämmittely crosstrainer 10min

Kapea penkki (piti olla lankulle – unohdin… Sori PT-hlö :B) lämmittely + 27,5kg 5 x 3

MaVe lämmittelyt + 70kg 2 x 10

Barbell Hip Thrust 60kg 2 x 8, 2 x 5 (piti olla 3 x5 :D)

Skullcrushers 14kg 4 x 4

Hauiskäännöt ja vasarakäännöt 8kg / käsi 2 x 8 + 2 x 8

Kulmasoutu renkaista 3 x 7

Selänojennus tempausotteella 20kg 2 x 20

Mä tein virheen ja menin illalla treenaamaan Sellon elixiaan. Siellä on kivan paljon mahdollisuuksia treenaamiseen, mutta vakkarikävijät on iltapainotteista porukkaa.. Salmisaari on iltaisin paljon parempi!

Treeni sujui silti hyvin. Olisin ehkä odottanut vielä hieman kovempaa intoa ja puskua, kun kropan piti henkisen mielentilan mukaan olla ”iskussa”.

 

a5.jpg

Tiistai – Aerobinen + Core

Crosstrainer 30min

Vinoja vatsarutistuksia 8kg medballilla 2 x 10 / kylki

Vatsarutistuksia taljassa 30kg 3 x 20

Linkkarit suorille vatsoille 3 x 10

Linkkarit vinoille vatsoille 3 x 10 / kylki

Oli aika nopea ja intensiivinen corerykäys, mutta fiilis oli hyvä! Linkkarit ovat alkaneet sujua paljon paremmin kuin aluksi, jolloin pyörin lähes täysiä ympyröitä niiden parissa ähkiessäni 😀

Linkkari on siis liike, missä täydestä selinmakuusta rutistetaan sekä jalat että ylävartalo ylös ja käsillä kosketetaan nilkkoja tai varpaita, jos sinne asti yltää. Superraskasta ja supertehokasta.

Keskiviikkona kävin vain pitkällä aamulenkillä.

 

a1.jpg

Torstai – Kyykky + Pena

Crosstrainer 5min

Liikkuvuuslämmittelyä 10min

Boxikyykky lämmittelyt + 32,5kg 2 x 2 + 35kg 4 x 2

Penkkipunnerrus lämmittelyt + 27,5kg 1 x 4 + 30kg 4 x 4

Bulgarian Split Squat 10kg käsipainot 3 x 8 / jalka

Pystypunnerrus tangolla lämmittelyt + 22,5kg 2 x 4 + 25kg 2 x 4

Takaolkapään vipunostot 6kg 3 x 8

Ylätalja kapealla vastaotteella 40kg 3 x 6

Ylätalja leveällä myötäotteella 40kg 3 x 6

NYT ON BAARDIT!! Nimittäin bulgarianit eivät itkettäneet, vaikka tein ne 10kg limput käsissä. Vika sarja oli vähän hutera, mutta muuten sarjat sujuivat puhtaasti ja ihanan kivuliaasti. 

Treeni oli muutenkin kivan soljuva ja salilla oli paljon hyvännäköisiä PT-opiskelijoita 😉 ;).

Illalla söin Lilyn bileissä 5 palaa pitsaa ja join 3 pulloa kolaa! Mahtava päivä, kerrassaan fantastinen ja ihana. Nyt on kiva mennä unten maille ja huomenna pakata kimpsut ja kampsut ja ottaa suunta kohti Tamperetta ^_^

Kommentit (8)
  1. Sun blogia on todella kiva lukea! Itse harrastin koko pienen ikäni joukkueurheilua, mutta neljä vuotta sitten sen lopettaneena voin todeta, että se säännöllisen liikkumisen lopettaminen kyllä myös näkyy kropassa. Nyt olisikin tarkoitus alkaa muuttamaan ruokailu- ja liikkumistottumuksia, ja tää sun blogi on oiva motivaattori siihen. Kiitos!

  2. Meidän yläasteella oli noita oman kehon treenijutskia.. tuskin niitä kukaan koskaan käytti kun istuma-alustana. Harmi sinänsä, kyllä ne oli liikkeitä joilla sai oikeasti vähän tuntumaan kun joskus, kerran kolmessa vuodessa, kokeiltiin 😀

    Epäreilua, miksei meidän salilla oo mitään pt-opiskelijoita? ;( Koululla tuli luontaisetuna ne fyssari-pojat, mutta nyt oon harjottelus. Voi rähmä… no onneks salilla on noita miespuolisia treenaajia edes… onhan ne vähemmis vaatteis ku trainerit hehe 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *