TPK: Viikon treenit

Elämäni Kunnossa

Ihania ja kannustavia ja sydäntäriipiviä kommentteja edellisessä postauksessa, kaverit! Kiitos. Ei ollut se helpoin "julkaise" -napin painallus tuon tekstin kohdalla, mutta uskon, että se oli sitäkin tärkeämpi sellainen :). 

Mä olen ollut PK-seudulla ikiomassa kodissa jo viikon verran ja tää tuntuu ihan oudolta! Mulla on ollut jotenkin niin paljon menoa ja meininkiä, etten ole edes ehtinyt kunnolla päivitellä.

Niin ja kaikki lihakset on olleet niin kipeät, että eilen illalla käperryin vain pieneksi tuskaiseksi palloksi sängyn pohjalle ja toivoin, että aamulla kaikki on jo paremmin :D

 

 

Maanantai

Lämmittely 20min crosstrainer

Kulmasoutu TRX:llä 3 x 8

Vinopenkki käsipainoilla 10kg 1 x 8, 8kg 2 x 8

Ranskalainen punnerrus käsipainolla 10kg 3 x 10

Vipunostot sivulle 6kg/käsi 3 x 8 

Ylätalja 45kg 3 x 8

Dipit 3 x 8

 

Tiistai

Lämmittely 30min crosstrainer

Jalannostot riipunnasta 3 x 10

Kylkitaivutukset kahvakuulalla 20kg 3 x 8 / kylki

Vinot vatsalihasrutistukset taljassa 2 x 10 / kylki

Vatsalihasrutistukset taljassa 2 x 15 

 

Keskiviikko

Aamulenkkinä intervallijuoksua 25min

Salilla:

Lämmittely crosstrainer 30min 

Alataljasoutu 40kg 3 x 8 

Cable pulldowns 27kg 2 x 10

MaVe 50kg 3 x 8 

Selänojennukset 3 x 10

Venyttely

 

Torstai

Lämmittely kuntopyörällä 10min

Jalkaprässi 73kg 1 x 8,  153kg 3 x 8

Bulgarian split squat 9kg käsipainot 3 x 8 / jalka

Barbell hip thrust 40kg 3 x 10

Reverse hyper extension jumppapallolla 3 x 10

Takareidet jumppapallolla 3 x 8

Venyttely

 

Perjantai

Combat 55min

Lauantai

Palauttava lenkki 45min

 

Sellainen oli treeniviikko! Tänään pitäisi siivota ja pakata, koska huomenna lähden Turkuun määrittämättömäksi ajaksi.. Tai no, korkeintaan torstaihin asti :D

Toivon, että kuvauspäivät ovat jollain tavalla inhimillisiä, saan napattua eväät mukaan ja pääsen ainakin lenkille aamuisin/iltaisin..

Kommentit

ilopilleri (Ei varmistettu)

tykkään ihan hirveesti sun tästä kuntoilublogista, mutta olisko sulla vähän enemmän aikaa että voisit laitaa kuvat noihin liikkeisiin esim. Jalkaprässi 73kg 1 x 8, 153kg 3 x 8 ja mun jalkaprässi sanaa painais niin tulis kuva siittä liikkeestä. Kiitos jos viitsit! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Moikka! Hyvä idea, mutta valitettavasti joka kerta postausta vääntäessä en voi linkittää jokaista liikettä, siihen kun uppoaisi tuhottomasti lisäaikaa :( Kurkkaa toki täältä PT-henkilön väsäämät ohjelmat, joista löytyy suorat linkit liikkeisiin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ilopilleri,
kun googlen kuvahakuun kirjoittaa esim. jalkaprässi, tulee satoja kuvia kyseisestä liikkeestä. http://www.google.fi/search?q=jalkapr%C3%A4ssi&hl=fi&rlz=1R2ACAW...

Toinen hyvä tapa löytää kuvia liikkeistä, jotta ymmärtää, mitä liikkeellä tarkoitetaan, kun esim. joku Bulgarian Slit Squat -nimi ei kaikkea kerro, on edelleen tietysti kirjoittaa se googleen kuvahakuun TAI kirjoittaa tavalliseen hakuun exrx Bulgarian Slit Squat, jolloin ensimmäinen tulos ohjaa niille sivuille, joille esim. PT laittaa liikkeiden nimien kohdalle linkit! :)

Vierailijatar (Ei varmistettu)

Hei, kuka/minkä firman leivissä olevaa personal traineria työllistät? (olipa hyvin mutoiltu) eli kuka on suunnitellut ohjelmasi?

Vierailija (Ei varmistettu)

onko pt:n ohjelmiin tulossa jatkoa jossain kohtaa? paljon kiitos niistä! niitä olen pumppaillut siitä lähtien, kun ne julkaisit :)

Minkälaista ohjelmaa kaipaisitte? :)

Kommentoi