Treenilusmun tunnustukset

suunto2.jpg

Mä en ole treenannut melkein kahteen viikkoon. Siis mitään. En sitten lenkin lenkkiä tahi gymiä. Nyt hajoaa pää ja onneksi edessä on melkein vapaa päivä ja pääsen vihdoin testaamaan mun uusia treenitehoja lenkkipolulle!

Treenitehoja ja boostia aineenvaihduntaan haen ylemmässä kuvassa hautuvasta vihreästä teestä. Vanhempani ovat aina olleet aamuteen ystäviä ja tahtoisin itsekin oppia edes jonkun vastaavan tavan! Ravintovalmentajan käsky muutamasta vihreä tee -kupposesta päivässä pisti tämänkin tavoitteen käytäntöön 😉

Olin muuten vahvasti elänyt siinä uskossa, että ExtremeRun on jo tänä viikonloppuna ja havahtuminen siihen, että tapahtuma onkin vasta viikon kuluttua oli kuin se kuuluisan kiven sydämen päältä vierähtäminen. Huh.

 

suunto4.jpg

Olotila niin sisäisesti kuin ulkoisestikin on viimeisten viikkojen aikana kohentunut ja painokin tipahtanut alaspäin – taas! Kolme viikkoa viljatonta ja maidotonta ruokailua alkaa olla takana ja päällimmäinen ajatukseni on: Onko tämä oikeasti näin helppoa?

En ole vieläkään päässyt 100% hyvään ruokailurytmiin ja olen esim. syönyt riisiä päivittäin, vaikken ole päässyt treenaamaan. Nyt, kun elämä saa hetken tasapainottua ja kroppa tuntuu toimivan, teen useamman päivän meal prepit valmiiksi jääkaappiin ja katsotaan mitä näille kiloille siinä vaiheessa alkaa tapahtua!

Ainoa negatiivinen juttu on se, että vatsan oireiltua sain kiellon punaisen lihan syömiseen ja olen korvannut proteiinin saantiani sillä vihoviimeisellä lihalla, jota haluaisin syödä – broilerilla. Tästä mulla on oikeasti kova morkkis, mutta koen tekeväni kuten Kukka kehottaa ja pistän happinaamarin omalle naamalle, ennen kuin autan muita. Tällä kertaa ne muut ovat valitettavasti broilerit, joita olen syönyt :B 

Vinkit tuoretta luomukanaa tai -kalkkunaa valmiiksi leikattuna (no ok, kyllä pakastekin käy) myyvistä PK-seudun liikkeistä otetaan vastaan, kiitos! Hinnalla ei niin väliä ^_^. Pajuniemi myy pakasteena kokonaisia luomukanoja, mutta niiden valmistaminen tarpeeksi suuressa mittakaavassa on sen verran aikaavievää, että yritän nyt kehittää toimivia vaihtoehtoja.

 

suunto6.jpg

Mutta niin ne treenit! Mä olen ehtinyt Vedolle vain kolme kertaa yhteistyön alkamisen jälkeen ja ensi viikolla aionkin kuluttaa paikkaa tämän parin viikon edestä. Lepo tekee aina hyvää, mutta tämä alkaa jo olla liioittelua. Kaipaan hikeä, hengästymistä ja sitä tunnetta että teen lihaksillani aktiivisesti töitä. 

Olen kiireiden sivussa siivonnut ja järjestellyt kämppääni uuteen uskoon kesää varten ja joka kerta kun jotain täytyy nostaa tai siirtää, teen sen mahdollisimman hyvällä tekniikalla ja rauhallisesti, että saisin aikaiseksi edes jotain treeniä. 

 

suunto3.jpg

Ja tavaroiden nostelusta tulikin mieleeni kahvakuulat! Mun päähän on nyt iskostunut ajatus siitä, että pari kuulaa on pakko saada parvekkeen nurkkaa kaunistamaan. Kyllä kaiken kiireen välissä olisi löytynyt aikaa muutamalle 10min kuulatreenille päivittäin, mutta ilman välinettä on vaikea nostaa.. Ostoslistani kärkeen menee siis luomukanankin edelle kaksi kahvakuulaa!

Nyt tämä ajatuksenvirta (josta hurjan moni kertoi onneksi tykkäävänsä ;)) saa loppua ja mä lähden tuonne aurinkoon testaamaan parin kuukauden testiin saatua Suunto Quest -sykemittaria, joka komeilee ylemmässä kuvassa.

Ihanaa helatorstaita ja levätkää tekin vuorostanne.

Kommentit (14)
  1. Miten tofu ja muu soijakama? Niistä saa proteiinit kanssa! 🙂 

  2. Hakaniemen hallista saa luomu kanaa ja muitakin luomutuotteita 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *