Treenivaateuutuuksia!

paita1.jpg

paita2_copy.jpg

Olin tänään matkalla salille, kunnes poikkesin nopeasti Intersportiin. Ja TopSportiin.. Ja Stadiumiin…… No, vain viimeisestä tein löytöjä, eli en ole vararikossa!

Mä olen tyyppi, joka treenaa salilla juuri siinä asussa mikä eteen sattuu. Urheilurintsikoita sentään löytyy kolmet, mutta muuten yläosat ovat satunnaisia toppeja, joita kaapin pohjalta löytyy.. Niin ja jalassa on yleensä GT:n peruslegginssit 😀

Nämä alerekistä poimitut topit köyhdyttivät minua n. 20e / kpl, eikä se mielestäni ole paljoa vaatteista, joita tulen varmasti käyttämään tulevina viikkoina ja kuukausina 5-6 kertaa viikossa. 

Molempien toppien kangas on kivan kevyttä, mutta ei mitään teknistä materiaalia. Ehkä se on sitten seuraava askel?

Jalassa myös uudet normaalihintaisena ostetut Niken urheiluleggarit, joiden materiaali voittaa aiemmin käyttämäni GT:t kertaheitolla.. Jännä. Ehkä ne urheiluvaatteet ovat urheiluvaatteita ihan syystä 😉

Treeni-intoa puhkuvana upouusissa kuteissa hyppäsin Zumbatunnille, josta kerron mieluusti lisää ihan omassa postauksessaan.

Millaisissa vaatteissa te treenaatte salilla?

Kommentit (16)
 1. kevjumbaforever
  25.7.2012, 18:15

  IIHANA JUTTU!! on se kiva kun kaikki tekee lilyssä juttuja. mä oon tehny bloggeriinki! siel on myös videoita joten hei tsekatkaa tää mun blogi. mä koitan saada julkkiksen huomaamaan mut ja se onnistuu vaa kaikkien tuella. tääonnistuu vielä! pitää uskoo unelmiinsa! tässä linkki:

  http://www.kevjumbaforever.blogspot.fi

   

  LOVE YOU ALL XOXO

  Mellu<3

 2. Otin mallia yhdestä sun kirjoittelemasta saliohjelmasta, ja viime viikolla kävin sitä testaileen. Vaikka painot ja liikeradat eivät olleet vielä optimaaliset, niin kylläpä tuntui kuitenkin! Joten iso kiitos, että jaksat tänne kirjoitella ohjelmia 🙂

  Meikäläinen myös panostaa alaosaan: oikeat juoksutrikoot tekee jumppaamisesta/saleilusta/juoksemisesta oikeasti niin paljon kivempaa! Ja kunnon kengät myös, ettei polvet sano sopimusta irti… Mut paitoina käytän kyl jumpilla ja salilla ihan perus henkkamaukan toppeja, jotka kestävät pesua ja kun eivät enää kestä, niin voi nakata roskiin kun ovat niin edullisia. Urheilutoppeja vierastan, kun niissä on tosi isolla logot, enkä halua olla mainoskylttinä. Ulkourheilu on sitten ihan eri asia, ja lenkille lähtiessä kunnon kerrasto on tarpeen etenkin syksyllä/talvella/keväällä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *