Treenivaatteet talveksi, eli ylös, ulos ja pakkaseen!

stad4.jpg

Mä olen väsymyksen lisäksi myös aikamoinen vilukissa… Oikein unelmien nainen, joka palelee ja nukkuu koko talven 😀 Mä voisin mieluusti lentää marraskuussa kuukausiksi jonnekin etelään +35 asteen lämpöön, enkä valittaisi kuumasta varmaan kertaakaan

Kun olin pieni, me käytiin perheen kanssa joka talvi laskettelemassa niin joulu- kuin hiihtolomillakin. Laskettelun jäätyä vähemmälle teini-iässä, mun talviulkoilut on olleet enemmän pulkkamäki-tyyppisiä ja vain pari kertaa talvessa tapahtuvia.

Viime talven treenit hoidin lämpimästi Elixian sisällä, mutta tällä kertaa mä aion kohdata demonit ja… Nauttia talvesta?

 

stad3.jpg

Mustat vaatteet, tumma parketti ja vähän valoa.. Kai tuosta jotain saa selville. Mulla oli aamupäivällä vapaata ja mä kurvasin auton Tammiston Stadiumiin, sillä mulla oli vielä lahjakortissa arvoa jäljellä ja tää vaikutti täydelliseltä kohteelta. En normaalisti sovita kaupoissa mitään, mutta nyt piti olla varma siitä, että vaatteissa on hyvä liikkua.

Arvoin pitkään eri vaihtoehtojen välillä ja päädyin Craftin hiihtoasuun, minkä alle voi pakata parit lämpökerrastot. 

 

stad2.jpg

Hiihtoasun alle ostin Everestin villaisen lämpökerraston, sekä pari eri fleeceä ja paksua aluspaitaa. Lämpökerrasto sopii treenin intensiteetistä riippuen aina -20 asteeseen asti ja eri paitavaihtoehdoilla voin säädellä sitä, miten kylmässä kokonaisuudella pärjään.

Kenkinä saavat toimia vanhat kunnon pegasukset talvisukilla. Katsotaan milloin saan hankkia niihin kunnon mummohokit!

Vaatteiden ja sukkien lisäksi ostin vielä villapannan ja uudet hanskat, joilla saan iPhonea räplättyä ilman 

 

stad1.jpg

Uusien treenikamojen kokonaissumma oli melkoinen.. Alkuperäinen noin 360e summa muuttui kuitenkin nyt maanantaina ja tiistaina voimassa olevan 20% jäsenalennuksen, pakettitarjousten ja lahjakortin seurauksena vain n. 75e suuruiseksi ja mun hymyni oli leveä! 

 

stad5.jpg

Testilenkillä olinkin heti iltapäivällä, jolloin mittari näytti -10 ja tuulta oli jonkin verran. Lenkki oli matalatehoinen ja kesti n. 40min, minkä aikana ehti tulla hieman viileä – varsinkin naamasta joka oli tuossa lenkin alussa vielä hymysuinen ja melkein tasavärinen….

Varpaat ja kroppa pysyivät hyvin lämpiminä, mutta hanskat olisivat voineet olla paksummat. Pahimmat ongelmakohdat olivat siis ehdottomasti leuka ja nenä. Jälkimmäinen myös sisäpuolelta 😀

Ylihuomenna uusi yritys uuden vaatecombon kanssa.

 

Miten hitossa naaman saa fiksusti suojattua lenkin aikana? Törkeä kerros vitalista ja joku kypärämyssy, missä on tupsu päällä? 😀

Kommentit (14)
  1. Olen huomannut hyväksi talvi”suojaksi” naamalle meikkaamisen. Pärstässä kun on meikkivoide ja puuteri, niin se suojaa yllättävän hyvin. Se ei tietenkään ole mikään megapakkassuoja, mutta jos pakkanen meinaa kipristää naamassa, voi siitä olla apuakin.

    Tähän ratkaisuun päädyin, kun kokeiltuani kunnon voidetta (Vitalis ja kumppanit), naamani pukkasi finnejä kuin pahassakin hormonimyrskyssä.

  2. Jess samojen juttujen kaa kamppailen! Kävin ostamassa nuo base layerit juuri, myös pitkinä kalsongeina… Toivottavasti lämmittää!

    x Steffi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *