Tule testaamaan jenkkifutista Helsingissä 4.9.2012!

roosters-ladies-try-out-09-2012-660x393.jpeg

kuva täältä

 

Hei nyt vasta muistin, että tästähän mun piti vinkata!!

Mä olen menossa tiistaina (4.9!) testaamaan jenkkifutista Helsingin Velodromille, missä Helsinki Roostersin naisten joukkue pitää avointa kokeilupäivää ja Try Outeja joukkueeseen kaudelle 2013.

Jefu on ollut jo vuosia yksi mun suosikkilajeista ja pakkohan sitä on päästä kokeilemaan itsekin. 

Haaveet oikeasta harrastamisesta ovat omalla kohdallani aika toivottomat, koska duunit on niin epäsäännöllisiä, enkä tosiaan pääsisi säännöllisesti treenaamaan.. Mutta ehkäpä joku teistä innostuisi? 

Tapahtumaan voi ilmottautua facebookissa eventin omalla sivulla, minne pääset tästä. Sieltä bongasin myös seuraavan ohjeistuksen:

”Hei kokeilupäivään osallistujat!
Varatkaa mukaan lenkkarit/nappikset ja aluspaita. Jos jollain on entuudestaan hammassuojia, kannattaa nekin ottaa mukaan. ”

Tulisko joku teistä spontaanisti messiin? Tulkaa tulkaa! 😀 

Ilmoittautua voi myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen roostersnaiset@gmail.com.

 

p.s. En usko, että keneltäkään vaaditaan etukäteistä jefutietämystä, eli älkää nyt turhaan jossitelko siellä!

p.p.s. Mä olen edelleen Crocodiles -fani henkeen ja vereen 😉

Kommentit (2)
  1. Hahah, jefu on varsin hauska harrastus! Melkoisen paljon se ottaa tuolla SM-tasolla, millä Roosterskin pelaa, mutta antaahan se toki paljon myös. 🙂

    Itse pelaan yliopistojoukkueessa, ja ai että on kivvaa! Toki tuolla Turkkulaisessa Troijattarien joukkueessa tuli myös palloiltua treenikaudella kovastikkin, mutta en sitten kuitenkaan tahtonut kesäviikonloppujani käyttää ympäri Suomea kypäriä yhteen hakaten (ja mustelmia parannellen) 🙂

    Jotain jefujuttua kyllä varmasti tulee blogiinikin tässä, kun perjantaina alkaa meilläkin taas reenit. http://getfit-or-cry.blogspot.com

  2. Suosittelen 🙂 Mulla tuo oma ukko pelaa jefua ja on yks aktiivihemmoja muutenkin jefupiireissä niin pistivät sitten kaverit viikko sitten mut polttareissani testaamaan, ja hauskaa oli. Ei musta ehkä ihan pelaajaksi olis mutta onpahan joka tapauksessa testattu ja saapi sanoa että tulevan aviomiehen lajiin tutustuttu viimisen päälle.

    ja ps. mun suosikkijoukkue on nämä pohjoisen valot 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *