Unicorn Battle… Tai siis: Bloggaajat nyrkkeilemässä!

nyrkkeilylol.jpg

Olinpa taas NÄPPÄRÄ tuon Photoshopin kanssa 😀 Totuus tästä päivästä taisi olla kyllä juuri päinvastainen, kun pari kertaa Allround Combatissa miehiä itkettänyt Nata käski mut mukaansa kokeilemaan kamppailulajien sekasotkutuntia. Sekasotku tunti tosin on lähinnä tällaisen ummikon silmissä, kun on pihalla no hmm.. Ihan kaikesta.

Tunnilla tehtiin todella perusteelliset lämmittelyt käyttäen mm. hyppynarua ja lukuisia muita erilaisia sykettä nostattavia aktiviteetteja. Lämmittelyjen jälkeen keskityttiin tekniikkapuoleen, johon kuului tällä kertaa erilaisia lyönti- ja potkusarjoja. 

Menin sekaisin joka välissä, jalat olivat jääneet kuntonyrkkeilyistä hirveälle vaihteelle ja pompin koko ajan edestakaisin, aina siihen asti, kun Nata muistutti että voin myös ottaa ”ihan rauhassa”.

Lopulta totesin, etten ainakaan ollut yhtä hukassa kuin silloin kerran Step-tunnin aikana…………………. Se oli mahdollisesti elämäni nöyryyttävin kokemus 😀

Ensimmäisen tunnin jälkeen fiilikset olivat: Rankkaa, mutta hauskaa!

Taidan mennä uudestaankin, mutta mietin saisinkohan jostain lainaksi kasan syndejä (ovatko ne muuten syndit myös kamppailulajeissa??).. Lainahanskoja löytyy, mutta säärien suojaksi (tai siis kaverin suojaksi) olisi mukava kiskaista jotain vähän paksumpaa.

Tässä sekalainen valikoima treenien jälkeen jatkuneita pelleilyjä:

nyrkkeily2.jpg

Naps jalka tosta lukkoon ja..

nyrkkeily1.jpg

Polvea mahaan!

 

nyrkkeily3.jpg

Ja tuosta kanssa vähän väistöä. Treeneissä sain kyllä monesti säärtä kylkeen ihan kunnolla, kun en vaan tajua reagoida tarpeeksi nopeasti. Ehkä tämänkin takia on hyvä mennä paikalle uudestaan!

 

nyrkkeily4.jpg

nyrkkeily5.jpg

nyrkkeily6.jpg

nyrkkeily7.jpg

nyrkkeily8.jpg

nyrkkeily9.jpg

Ja loppuun vielä vähän ninjapotkua. Kai tuokin alkaa treenillä tuntua ja näyttää vähän luontevammalta! Huomatkaa varpaat, jotka toivottomasti yrittävät pitää tasapainon kohdillaan.

Ihan superhauskaa, että Vetosali tarjoaa tällaista kamppailutuntia, jonne lähtemisen kynnys on tarpeeksi matala. Muutamassa kohdassa vähän jännitti, mutta tekemällä sitä oppii ja vanha kaavio toimii aina:

zoeypic.jpg

Kuva varastettu internetistä… Alkuperäinen lähde on kadonnut kuin neula heinäsuopaan.

hyvinvointi liikunta
Kommentit (2)
  1. Moi Saara! Ekanakin pitää sanoa että olet ihan älytön motivaation lähde ja saan sinusta hurjasti energiaa 🙂 itselläni on vähän samanlainen historia kuin sinulla, eli enemmän tai vähemmän painon ja minäkuvan kanssa taistelua. Nyt olen itsekin vihdoin saanut liikunnan automatioksi päiviini ja viikkoihini, mikä on kyllä parantanut henkistä hyvinvointia kymmenkertaisesti… Olisiko sun mahdollista tehdä postausta omalla kohdallasi tästä sun matkasta? 🙂 voitko nykyään paremmin ja oletko kehonkuvaasi tyytyväinen ja onko edelleen heikkoja hetkiä jne. 🙂 omalla kohdalla kun syömispuoli on edelleen vähän vuoristorataa, no onneksi sentään liikunta on kohdillaan nykyään ja itsetuntokin sen myötä kohonnut 🙂 KIITOS blogistasi 🙂

  2. Nata - White Trash Disease
    12.11.2013, 22:21

    hahha meikä sai niiiiin turpaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *