Valoa risukasoissa

treen3.jpg

Ette voi edes arvata, miten paljon lisäenergiaa ja tsemppiä sain edellisen postauksen kommenteista. Olotila on jo nyt paljon toiveikkaampi, kun olen nollannut kaikki to do -listani akuutit asiat. Nyt voin koko pääsiäisen tehdä vähän hommia varastoon ensi viikon lomaa varten, ja jopa levätä!! 

Viimeiset yöt nukuin niin sikeästi, etten muista mitään niiden aikana nähtyjä unia. Toivottavasti siellä ei ollut tärkeitä etiäisiä.. 😀

Tänään kävin piitkästä aikaa tekemässä oikein kunnon salitreenin ja loppupäivän aion pysyä mahdollisimman pitkälti poissa koneelta ja pestä pyykkiä – jos jaksan. Illalla menemme ystävien kesken illalliselle, ja huomenna mahdollisesti piknikille.

Äkkiä sitä saa kiireen vastapainoksi järjestettyä rentouttavaa aikaa ystävien kesken ^_^

 

treen2.jpg

Tänään sain treeniseuraksi Juulian, joka teki mun ohjelmaa kaverinani. Saatiin kaikki sarjat tehtyä täydellisessä synkassa palautusaikojen suhteen, ja ranne tuntuu yhtä terveeltä ja mahtavalta kuin aina ennenkin ^_^ Ohjelmassamme oli:

 • Huolelliset lämmittelyt ja liikkuvuusharjoitukset
 • Lapavedot 3 x 8
 • Leuanvedot kuminauhalla 4 x maksimi
 • Askelkyykkykävely lisäpainoilla 3 x 12 / jalka
 • Alatalja 3 x 15
 • Selänojennus 3 x 15
 • Hauiskäännöt 3 x 12 / käsi
 • Hip Thrust 3 x 12
 • Takareidet pallolla 2 x 15
 • Vatsarutistukset bosulla 3 x 15

Treeni kulki hyvin verrattuna kaikkiin olosuhteisiin ja fiilis oli salilta lähtiessä myös jatkoa ajatellen positiivinen. Tänään on kaikenkaikkiaan mainio päivä!! Sen kunniaksi päätinkin treenin päätteeksi imitoida hetken pääsiäismunaa munakupissa:

treen.jpg

Olisitte varmasti arvanneet mitä tarkoitan, vaikken olisi pohjustanut kuvaa mitenkään..

Kommentit (3)
 1. Enhaluaisivalittaamutta
  23.4.2014, 18:18

  Hei! Anteeksi, mutta pakko antaa palautetta. Oon yrittänyt seurata sun blogia jo aika kauan. Oletin ensin, että jes tää tyttö kirjottaa paljon urheiluun liittyvää tekstiä. Pettymykseksi koin, että sun blogisi on todella kaupallinen/materialistinen. Loppujen lopuksi itse liikunnasta on todella vähän kirjoituksia. Lisäksi mielestäni haet paljon tekosyitä erinäisille asioille, miksi esim. ruokavalio on huono, mikset liiku tarpeeksi tai miksi et laihdu/kiinteydy. Sitä on raskasta lukea.
  Kehuina annan, että sillon kun kirjoitat itse liikunnasta se on tosi kivaa luettavaa, ja siihen on helppo samaistua. Motivoi hyvin.
  Anteeks suora palaute, mutta oon miettiny näitä samoja asioita jo todella pitkään. 😀

 2. Tuula-Äippä
  18.4.2014, 19:56

  Ihanaa, että Juulia ja mopsit ovat tulleet pelastamaan sinut. Selvästi avautuminen auttoi. Ja mopsienergia. Sunnuntaina saat maailman parasta lampaanviulua, se jo marinaadissa muhii. Pääsiäsipäiväälisen jälkeen elämä näyttää pekästään ihanalta. Tervetuloa <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *