Vieraissa käynti on mukavaa!

crossfit2.jpeg

Niin, siis vieraalla salilla. Hämäännyitkö? 😉

Ystäväni Maj oli kutsuttu tutustumaan Reebok CrossFit 33100-saliin ja hän kysäisi haluaisinko mäkin tulla testaamaan. No mikä jottei! Meitä oli tutustumiskäynnillä pienenpieni joukkio, vain minä, Maj ja Pekka. 

Mun piti mennä käymään kyseisellä salilla jo pari viikkoa sitten järjestetyissä Winter War -kisoissa, mutta olin laiska ja lähdin sen sijaan uimahalliin.. Onneksi tämäkin vääryys tuli nyt korjattua!

 

cf11.jpg

Poltteen tapaan 33100-salilla on kuulemma todella tiivis ryhmähenki, koko kroppaa rasittavia treenejä kuten crossfitissä kuuluukin, tekniikoista huolta pitävät valmentajat ja muutenkin hyvä meininki!

Meitä opasti valmentaja Hannu Pajari, jonka selkeä intohimo lajiin sai minut tykästymään tyyppiin välittömästi.

Jokainen salille liittyvä käy tuttuun tapaan On-Ramp -kurssin, jonka jälkeen salilla käydään tekemässä pääasiassa klo 16-19 tasatunnein alkavia WODeja (workout of the day). Tämän lisäksi ohjelmasta löytyy parina päivänä myös liikkuvuutta ja voimistelua ja lauantaisin painonnostoa!

Omia treenejä tehdään harvemmin, lähinnä koska tarvetta ei ole, mutta sunnuntaisin salilla on muutaman tunnin open gym.

 

crossfit5.jpeg

Me aloitettiin soutulämmittelyillä ja opin taas, että mulla on hieman petrattavaa rytmityksen ja käsien palauttamisen kanssa. 

Tämän jälkeen tehtiin muutamia lämmittelyliikkeitä, mm. karhukävelyä, mittarimatoa ja ”nakkimakkara” -rullausta. Pelottavinta oli kuitenkin kärrynpyörän kokeilu… En päässyt lähellekään kokonaista kärrynpyörää, mutta päähän jäi hyviä palasia sen opettelemiseksi!

Aion urheina hetkinä lähteä kuluttamaan tatamia ja opettelen sen saakelin liikkeen.. Ensi kesän treenitavoitteita on siis yksi leuka ja yksi kärrynpyörä!

 

crossfit10.jpeg

Käytiin lämmittelyjen jälkeen läpi liikkeet, jotka tehtäisiin testitreenissämme. Ne olivat soudun lisäksi: wallball, rengassoutu, boksihyppy ja abmat-vatsat. Kaikki liikkeet olivat mulle tuttuja, joten yritin keskittyä tekniikkaan mahdollisimman tarkasti!

 

cf4.jpg

Treenimme oli siis 15min rykäisy kuvan kaavalla. Olisin voinut revitellä soudussa hieman enemmänkin ja rengassoudussa hyydyin ärsyttävän nopeasti jokaisella kierroksella…

Hiki tuli, hauskaa oli ja olen tyytyväinen nostettuani kuluneella viikolla boksihyppykorkeuttani 20cm ja loikin siis 50cm boksille! 60cm vähän polttelee jo.. Ehkä parin viikon ja kilon päästä 😉 Enemmänhän se lukko tuon seuraavan 10cm kohdalla taitaa olla omassa päässä.

 

cf3.jpg

Rehellisyyden nimissä on kyllä sanottava, että Tampereen crossfitia ja muuta toiminnallista harjoittelua tarjoavista saleista valitsisin edelleen Poltteen monipuolisemman tarjonnan, joustavamman tuntijaottelun ja n. 40e edullisemman kuukausihinnan takia. 

Sitä aitoa ja alkuperäistä CrossFitiä himoitseville tömö sali on varmasti omiaan! 

Mun mielestä mitä enempi treenipaikkoja, niin sen parempi. En epäile sekuntiakaan, etteivätkö kaikki 33100-salin jäsenet olisi supertyytyväisiä treenaajia, jotka eivät vaihtaisi paikkaa mistään hinnasta. Parasta on, kun kaikki löytävät itselleen oikean treeniympäristön ja -yhteisön! ^_^

Ensi kerralla taidan houkutella Maj:n testaamaan Poltteen treenejä ja katsotaan miten neiti viihtyy Nekalassa 🙂

 

p.s. Vaikka treeni oli hyvä ja intensiivinen, se jäi sen verran lyhyeksi että karkasin vielä Poltteelle tekemään aiemmin suunnittelemani koipitreenin ja liikkuvuus-tunnin sunnuntaipuhteiksi. 

 

cf2.jpg

p.p.s. Onni on iso TV salin aulassa, kun treenikaverilla kestää 30min sinua pidempään.

Kommentit (3)
  1. Voi Saara, missasit niiiin paljon huippufiilistä, kun et tullut katsomaan Winter Waria. Oli ihan superhuiput kisat!

  2. Haa mä mietinkin löytyykö lukijoista 33100:laisia. ^_^

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *