Voimapäivä!

veto1.jpg

Treenipäivä takana ja takki hyvin tyhjä. Tänään oli salille mennessä sellainen fiilis, että voin oikein POMPPIA sinne ilosta puhkuen! Challenge-tunnilla tehtiin tappotreenin sijaan voimaa ja etukyykkyjä, joita en ole tehnyt sellaisinaan hävettävän pitkään aikaan. Mun suurin saavutus oli 52,5kg, mikä on kyllä harmittavan vähän.. Musta tuntuu, että otan nyt parin kuukauden kyykkyjakson pitkästä aikaa, kun ne ovat päässeet aivan retuperälle.

Enemmänkin olisi nimittäin noussut, mutta aika valui sormieni välistä kuin hiekka konsanaan. Ehkä muutenkin kivempi testata noita maksimeita fresheillä koivilla, eikä pienet jumitukset alla! 

Tosi kiva konsepti tuo Challenge, ihan vaan BTW. Tunteja on kolmena päivänä viikossa, ja sisältö aina eri tavalla haastava. Salin puolella yksin treenailevana harvoin tulee kokeiltua ykkösiä kun varmistaja puuttuu (totuus, kyllä sellainen yleensä on tarvittaessa löytyy :D), mutta tällä tunnilla ideana on kokeilla omia rajoja pitkillä palautuksilla ja treenikaveri aina varmistajana. 

 

veto2.jpg

Koska Challenge-tunti oli kovista toistoista huolimatta melko kevyt, jäin vielä Lia:n vetämälle voimatunnille. Vedon pojat ovat aivan ihania, mutta vitsit, diggasin Lian ohjaustyylistä ihan hirveästi! Voimatreenin sisältö oli tänään:

  • Takakyykky
  • MaVe
  • Lankku 40sec
  • Askelkyykky tangolla, tanko etukyykkyasennossa

Toistoja tehtiin joka kierroksella vähemmän, ja liike suoritettiin aina alkavalla minuutilla. Toistomäärät olivat: 10 – 8 – 6 – 4.

Treenin jälkeen valuin hikeä, ja fiilis oli pitkästä aikaa ns. kaikkensa antanut. Muutamaan liikkeeseen olisin halunnut lisää painoja, mutta tein todennäköisesti fiksun valinnan, kun yritin keskittyä tekniikkaan oikein huolella. Mukava huomata, että nälkä olisi ollut tehokkaampaan suoritukseen! Huomenna treenit jäävät välistä, kun olen koko päivän töissä, mutta perjantaina voisi taas räjähtää..

 

p.s. Mun ajatukset ei olleet ihan jiirissä, kun pakkasin salikamoja.. Tai siis, kyllähän toi nahkatakki ja -bootsit sopii näppärästi näiden hikisten treenikamojen kanssa, eikö? Jennyn mielestä joo, ja sen takia se vaati asukuvien nappaamista kesken kauppamatkan 😀

vetolooks.jpg

Harmi, että kenkiin ei saatu ihkaomaa spotlightia..

Kommentit (2)
  1. No HUH ja NAM noita sun reisilihaksia! Inspiraatio +100. Kiitos!

  2. Sekä etu- että takakyykystä on tosi helppo pudottaa paino maahan jos ei sieltä pohjalta enää pääsekkään ylös. Eli maksimeita voi hyvin testailla yksinkin. 🙂 Mun mielestä lähellä seivova varmistaja on jotenkin häiritsevä, kivempi se paino on pudottaa ja kerätä sitten itse maasta haha. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *