Revenneet trikoot – tänään ei kyykätä

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi olla tilanteessa, jossa huomaat treenihousujesi revenneen haaroista juuri ennen ryhmäliikuntatunnin alkua? Minä olen, ja toisin kuin voisi luulla tai olisi ehkä ollut järkevää, en jättänyt tuntia välistä. Päätin vain, että tänään en kyykkää, ainakaan syvään. 

Treenihousujen repeäminen kesken tunnin on ollut yksi pahimpia pelkojani. Rakastan ryhmäliikuntaa, mutta siellä tämä pelko on ylimmillään. Mitä jos treenihousut repeäisivät ihan kunnolla? Ehkä nykyään vain nauraisin ja hipsisin pukkariin ajatellen, että ”kaikkea sitä”. Kohdallani asiaa lievensi se, että huomasin tilanteen ennen tunnin alkua ja reikä oli vielä aika pieni. Menin juuri sinä päivänä itselleni uudelle tunnille, Step & Body, jossa astuttiin steppi-laudan päälle, tehtiin kyykkyjä tangolla ja ilman. Menin taktisesti takariviin, mutta siitä ei ollut kauheasti hyötyä, koska käännyimme välillä eri suuntiin, jolloin koko sali oli takanani.

49209733_393359694539636_3120562614086664192_n.jpg

Revenneet housut olivat minulla ensimmäistä kertaa käytössä, joten hieman potutti, kun ne eivät kestäneet edes yhtä treeniä. Minulla on yleensä aina toiset treenihousut mukana juuri tällaisten tilanteiden varalta, mutta juuri sillä kertaa ei tietenkään ollut. Sillä tunnilla tuli hiki ehkä muustakin syystä kuin treenitehosta. 

Siitä lähtien olen ollut tarkempi sen suhteen, minkälaisia treenihousuja oikein ostan. Haarojen pitää olla tietynlaiset, ei sellaiset kuin vaikka farkuissa, eli saumat vain menevät ristiin. Haaroissa pitää olla sellainen ylimääräinen kolmionmuotoinen kangaspala, joka auttaa housuja venymään myös haaroista, joka on etenkin kyykyissä häpeältä säästävän tärkeää. Minulla on yhdet treenihousut näiden revenneiden lisäksi, joissa tällaista ei ole ja ne ovat kestäneet ahkerassa käytössä reilut kolme vuotta. Ehkä revenneet trikooni olivat jotkin maanantai-kappaleet, mutta anyway tästä lähtien teen parit syväkyykyt jo sovituskopissa.

Onko sinulle ikinä sattunut vastaavaa, tai miten toimisit tilanteessa, jossa treenihoususi repeäisivät kesken tunnin?

Ihanaa lähestyvää viikonloppua!

-Nora

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *