terveiset muuttohärdellistä

Hiljaisuus on johtunut muuton kyllästämästä arjesta. Tuntuu siltä, että on varsinainen ihme, ettei päässä ole vielä napsahtanut.

Viime viikonloppuna kävimme pikareissulla, 700 km yhteensä, hakemassa uuden kodin avaimet ja katsomassa livenä, minkälainen murju meitä odottaa. Olin nähnyt jo painajaisia siitä, että koti on ihan hirveä. Ja että sen siitä saa, kun vuokraa sokkona. Onneksi, onneksi olin väärässä. Uusi koti on niin kiva, että itkin ilosta keittiön lattialla. Mikä helpotus. Mutta olipa reissu, vauvan ja koiran kanssa.

Täällä on ollut kaksi viikkoa läjä muuttolaatikoita, joita olen vauvan kanssa täyttänyt. Mies aloitti uudet työt jo maanantaina ja olemme olleet vauvan kanssa kaksin. Toki koira on ollut hämmentämässä arkea myös! Niinkuin saamalla ripulin juuri alkuviikon kunniaksi. Siitäkin selvittiin riisillä ja tehostetulla ulkoilulla.

Vauvan paras paikka on ollut – yllätys – sylissä. Sitteri on ollut ihan pyllystä ja leikkimattoon on kyllästytty niin, että täällä lähdettiin ryömimään 5,5kk iässä. Se on ollut jokseenkin huippua, mitä nyt nuo 50 muuttolaatikkoa ovat olleet koko ajan väärässä paikassa edessä tai rajoittamassa.

Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että mummi on ollut apuna. Lisäksi kummitäti ja hyvä ystäväni ovat olleet sylittelemässä tyttöä niin, että minä olen saanut pakata. Iskä on ollut läsnä videopuheluilla. Vauva on itkenyt perään. Etsinyt isiä kotoa. Ripustautunut minuun entistä tiukemmin. Minä olen väsyneenä itkenyt ikävää miehelle. Toivonut, että viikko kuluu nopeasti ja että pääsen viereen nukkumaan ja syliin!

Huomenna aamulla klo8 tulee muuttoauto ja kantoväki. Mies on tulossa parasta aikaa kohti tätä kotia. Minä istun nyt vielä muutaman minuutin sohvalla ja laitan sitten loput tavarat laatikkoon.

Huomenna, jos kaikki menee hyvin,niin tähän aikaan ollaan jo uudessa kotikaupungissa ja se on todella mukava ajatus tämän härdellin keskellä! Mutta yllättävän pitkälle sitä vauvan kanssa venyy. Ihan hetkeen ei tosin tee mieli etsiä uutta kotia. Eikä olla erossa miehestä.

 

 

 

perhe lapset parisuhde hyva-olo
Kommentit (1)
  1. *Juulianna*
    6.4.2019, 20:18

    Tsemppejä! Oot kyllä sinnikäs sissi! Ja onnea uuteen kotiin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *