BDSM-sessiosta ja uudesta tarinasta

Hei!

Edellisestä blogipostauksesta on näköjään hetki, kun tässä tuli monenlaisia arjen haasteita vastaan. Päätin niinkin suuresta asiasta kuin asunnon myyntiinlaitosta ja tähtään nyt takaisin entiseen asuinkaupunkiimme Lahteen, jossa asuu myös ex-puolisoni ja tyttäreni isä. Valitettavasti syynä ei ole vanha suola janottaa -kuvio niin hauskaa kuin sellaisesta tällaisena romantikkona olisi tiedottaakin (eräs tuttuni tosiaan kysyi sellaisesta mahdollisuudesta!), vaan yksinkertaisesti se, että sillä tavalla arki muuttuisi joustavammaksi ja toisaalta lapsi näkisi enemmän isäänsä.

Uusi tarinakin on tekeillä, mutta olen päättänyt ottaa sen kanssa aikaa, kuten Instassa kirjoitinkin. Tarinan juoni ei kierry pelkästään seksin ja himon ympärille niin hyviä syitä kuin ne ovatkin, ja sitten toisaalta on kiva saada aikaa oikolukea ja oikaista tekstiä alusta lähtien jos on tarvis. Päähenkilömme Viola on freelancer-toimittaja, joka änkee itsensä sisarensa tilalta mahtaviin juhliin, joita vietetään Tinderin ja Instan piirteitä yhdistelevän somesovelluksen kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi.

Juhlat pidetään pienellä saarella Intian valtamerellä, jonka somesovelluksen isä ja omistaja Daniel Aalto omistaa. Violan tarkoituksena on kirjoittaa kaikesta siitä, mistä hänen sisarensa allekirjoittama tarkka salassapitosopimus ei antaisi lupaa kertoa. Viola odottaa seksinhuuruista ja paheellista meininkiä, mutta hän törmääkin Danielin kyynisiin, tylyihin möläytyksiin heti ensikohtaamisella ja saa vettä myllyynsä.

Ikävä kyllä Viola itsekään ei osaa aina pitää mölyjä mahassaan, sillä hänen kokemuksensa tutkivasta journalismista ovat olemattomat ja luonne vähemmän nöyrä. Ennen kuin Viola pääsee juhlien keskipisteenä toimivaan kartanoon, hänen haaveensa hiljaisen sivustaseuraajan roolista ovat karahtaneet karille, ja Daniel kiinnittää häneen huomiota huomattavasti paljon enemmän, kuin hänen tarkoituksensa oli.

Seuraa muun muassa hölmöjä haasteita, ylellisiä juhlia, helikopterilentoja ja live-roolipeliä, joka perustuu Danielin rahoittamaan Infamous-peliin.

Omat kuvioni eivät ole yhtä dramaattisia kuin Violan, mutta onhan sentään minullekin tapahtunut. Lupasin viikkoja sitten kirjoittaa elämäni ensimmäisestä bdsm-sessiosta, joten tällätään nyt sekin samaan postaukseen.

Tutustuin tosiaan netin kautta mukavan oloiseen mieheen, joka on naimisissa ja luvan kanssa liikkeellä. Omaa vaimoa ei kinkyily kiinnosta, joten herra suhailee muiden kanssa. Tämähän sopi minulle loistavasti. En ole suhdetta vailla, mutta seksi toisen ihmisen kanssa kyllä kelpaisi – ja etenkin bdsm-henkinen seksi, josta olen haaveillut kauan.

En muista olenko kirjoittanut, mutta en koe itseäni 24/7 kinkyksi, ja jos olisin suhteessa, en välttämättä koko ajan tarvitsisi jotain piiskaa tai rajumpaa meininkiä, mutta olisihan se optiona kiva. Juttelin miehen kanssa ensin etänä, ja kun juttu tuntui luistavan, sovimme toisilla etätreffeillä livetapaamisesta. Niinpä livahdin eräänä aamuna salamyhkäisesti junaan tyttären lähdettyä kouluun ja Tampereelle. Mies oli vastassa asemalla, minä hyppäsin kyytiin ja painelimme erään hotellin päivähuoneeseen.

Ystäväni kysyi kauhuissaan, miten uskalsin lähteä vieraan ihmisen mukaan sillä tavalla. Olihan se ehkä uhkarohkeaa, mutta toisaalta luotan aika paljon intuitioon. Olen käynyt lukemattomilla treffeillä ja huomaan mielestäni aika nopeasti, synkkaako jonkun kanssa vai ei – ja mitä vaaran tunteeseen tulee, olen jo aiemmin hakenut bdsm-seuraa ja pari kertaa törmännyt ilmiöön, jossa minulle kirjoittava mies on saanut ihokarvat jostain syystä pystyyn.

Kävi ilmi, että minulla ei tosiaan ollut mitään hätää. Kun menimme huoneeseen, herra alkoi riisua itseään tehokkain ottein ja minä seurasin esimerkkiä. Kun sitten seisoin siinä alasti, mies kysyi:

-Mikä helvetin viidakko toi on?

Hän viittasi häpykarvoitukseeni ja aloin nauraa. Karvoituksesta ei ollut ollut puhetta, ja kun satun tietämään, että on olemassa sekä karvoituksen että posliinin ystäviä, vastasin vain, että herra on hyvä ja höylää, jos siltä tuntuu. No, höylää ei ollut matkassa, mutta eipä se näyttänyt miestä hidastavan.

Minut komennettiin sängylle ja ensin sain läimäyksiä takapuoleeni. Mies kysyi valokuvauslupaa ja minä kielsin ensimmäisellä kertaa. Sain pari ensimmäistä piiskaniskua ja tajusin heti, että tämä tosiaan on minun juttuni. Piiska tuntui hyvältä, ja vaikken mihinkään superkiimaan kiihottunutkaan, halusin nopeasti enemmän ja kovempaa. Mies tarkisti pari kertaa ilmeeni samalla, kun kiskoi nutturasta ja tuhahti:

-Sehän nauraa. Ei muuta kuin lisää vaan.

Seurasi sidontaa, joka on minulle tutumpaa touhua, ja vaikka kyseessä oli ensimmäinen tapaaminen, minua ei ahdistanut yhtään. Päinvastoin, nauratti entistä enemmän, kun herrani minut sidottuaan laittoi suuhuni vielä gagin ja tönäisi minut tahallaan sängylle niin, että valahdin sille naama peitossa ja takapuoli pystyssä. Jonkin aikaa makasin sitten siinä käsiteltävänä, kunnes alkoi ”orkuttaminen”.

Aloin olla aika rento ja valmis, vaikka takamusta jomottikin. Mies sitoi minut raajoista sänkyyn ja alkoi kiihottaa jalkoväliäni ja erityisesti klitorista hieromasauvalla ja Hitachilla.

Ensimmäinen orgasmi otti aikansa.Tilanne kuitenkin oli sillä tavalla uusi ja erikoinen, että kesti hetken unohtaa kaikki muu paitsi oma vartalonsa. Kun sitten onnistuin, pari seuraavaa orgasmia olivat paljon isompia ja rajumpia. Tapaamisen luonteesta huolimatta sain sanoa, mistä pidin ja mistä en, ja se helpotti tietysti myös hommia.

Hitachiin olin itse asiassa vähän pettynyt. Laitteellahan on sellainen maine, että kuka tahansa saa sen avulla jättiorgasmin hetkessä, mutta itselleni se ei kyllä ollut yhtä toimiva laite kuin perinteinen, värisevä sauva. Lisäksi otan seuraavalla kerralla mukaan aiemmin mainostamani Je Joue-vibraattorin. Olen tykästynyt siihen kohta enemmän kuin Satisfyeriin, sillä vibraattorin värinät ulottuvat jotenkin vain niin ihanasti muuallekin kuin siihen nimenomaiseen kohtaan, jota kiihotetaan. Mahtaa tuntua hyvältä muutaman piiskaniskun jälkeen!

Orgasmien jälkeen loikoilimme hetken sängyssä ja juttelimme niitä näitä aivan kuin olisimme tunteneet pitemmältäkin ajalta. Ihan perinteistä yhdyntää kalun kanssa en saanut, sillä sitä pitäisi kuulemma odottaa seuraavaan kertaan. Seuralaiseni sai oman tyydytyksensä suuseksinä – ensin siten, että suussani oli reiällinen gag ja sitten perinteisellä tavalla.

Nyt olemme olleet päivittäin yhteydessä ja viestitelleet, vaikka tapaamisia ei ole ollutkaan. Tapaamattomuus johtuu minusta. Marras-joulukuun pimeys on itselleni aina raskasta aikaa, eikä minua huvita millään nousta varhain (herään kyllä aamutoimiin tyttäreni kanssa, mutta painun takaisin pehkuihin kun hän lähtee kouluun). Ei sittenkään, että tarjolla olisi kinkyilyä ja seksiä. Ja koska herran aikatauluihin viikonloput eivät sovi, pitää odottaa virkeämpiä aikoja.

Nyt kuitenkin siirryn arvioimaan uuden tarinan tekstiä alusta alkaen ja kuuntelemaan kohtaus kohtaukselta sopivaa musiikkia. Olen huomannut, että usein musiikki tekee uskomattomia taikoja kirjoittamisprosessille. Joskus olen kirjoittanut läpi yön yhtä ja samaa biisiä kuunnellen, kun se on sopinut kirjoittamisen tunnelmaan.Tänään niin ei kuitenkaan tule käymään, sillä minulla on ohjelmaa. Lähden ystäväni kanssa pienimuotoiselle baarikierrokselle ja saatanpa hankkiutua jopa pienimuotoiseen humalaan.

Mukavaa pyhäinpäivää toivotellen

Lilith

www.eroottisiatarinoita.fi

suhteet seksi runot-novellit-ja-kirjoittaminen hopsoa
Kommentit (0)