HOTWIFE 5

Viikot kuluivat ja elämä palasi näennäisesti ennalleen. Tein töitä, söin päivällistä perheeni kanssa, seurasin Hugon loputonta vaellusta sekä kotona että puistoissa ja katsoin, ettei hän tunkisi ensimmäistä lattialta löytämäänsä kolikkoa tai maasta kourimaansa hiekkaa suuhunsa. Valmistin ruokaa, katsoin televisiota, siivosin Sakarin kanssa. Juttelimme työasioista ja sitten arkipäiväisistä päivän tapahtumista.

Kävin sukupuolitautitesteissä. Ne olivat negatiiviset. Tulokseen asti olin jännittänyt ja potenut kalvavaa syyllisyyttä huolimattomuudestani ja olin helpottunut, kun sain taas harrastaa seksiä ilman kondomia.

Seksielämämme kuitenkin pisti minut aika ajoin sekaisin. Vaikka minulla ei ollut muita rakastajia, menneisyys eli aviovuoteessamme ja Sakari sähisi, kuiskaili ja murisi korvaani muistutuksia siitä, mitä olin aiemmin tehnyt.

Se mies nussi sulta aivot pihalle. Sä rakastit sitä. Toivotko sä, että se panis sua just nyt? 

Kiihotuin Sakarin lauseista enemmän kuin halusin myöntää itselleni, mutta mieheni tuskin hämääntyi. Hän pani minua sellaisella innolla ja raivolla, että mieleni ajelehti noina öiden pimeinä hetkinä pakostakin pariin irtiottooni. Samalla kun Sakari nai minua, melkein tunsin Manuelin ja joskus Antin tunkeutuvan minuun yhtä aikaa, kesken avioseksin. Se oli loistavaa seksiä. Erinomaista. Varsinkin kun otti huomioon, kuinka kauan olimme olleet yhdessä.

Silti, mitä pitemmälle viikot kuluivat, sitä enemmän aloin kaivata vaihtelua. Muistin, millaista oli ollut panna Sakaria Manuelin jälkeen – sitä räjähtävää orgasmia, joka oli ollut melkein yhtä taivaallinen kuin mitä olin Manuelin kanssa saanut. Ensin se tuntui vain epämääräisenä levottomuutena ihoni alla. Sitten se sukelsi vatsaani ja aivoihini ja sai minut kuvittelemaan kaikkea mahdollista kenen kanssa tahansa, milloin tahansa. Kun oltiin heinäkuun lopulla, tarve oli kasvanut sisälläni kuin minua syövä loinen enkä saanut siltä hetken rauhaa.

Luin uudelleen minun ja Manuelin kirjeenvaihtoa, katselin kiihottuneena ja järkyttyneenä kuvia, joita olin hänelle lähettänyt ja joka tunti ja minuutti minusta tuli kireämpi, äreämpi, himokkaampi.

Manuel oli kirjoittanut minulle pari sähköpostia, mutta olin vastannut hänelle kohteliaan viileästi.

Olen pahoillani, etten tullut lauantaina. Kotona sattui jotain. On ehkä parempi, että emme enää tapaa. 

Manuel ei ahdistellut minua, mutta aika ajoin sain häneltä silti lyhyitä viestejä. Yleensä vain, että hän toivoi minun voivan hyvin ja että ei ollut unohtanut minua. Viikkojen ja kuukausien kuluessa houkutus vastata samalla mitalla kasvoi kuumeiseksi kutinaksi, joka oli kuin koko vartaloani riivaava ihottuma. Puhuin itselleni järkeä, siirsin postit roskakoriin, yritin olla lukematta niitä, mutta aina palautin ne näytölle ja luin ne uudestaan ja uudestaan.

Sitten retkahdin vastaamaan. Aluksi kirjoitin vain yksinkertaisesti Kaipaan sinua.

Yksi lause johti toiseen.

Minä haluan sinut alleni tai päälleni uudestaan. Se oli elämäni uskomattominta seksiä. 

En ole koskaan saanut sellaisia orgasmeja.

Olen ollut vihainen sinulle ja kokeillut toisia naisia. Se ei ole samanlaista. 

Päädyimme kirjoittelemaan muustakin. Perheistämme, töistä, elokuvista, kirjoista, uutisista, pieniä hassuja tai merkityksettömiä viestejä arjesta. En kertonut viestittelystäni Sakarille, sillä vaikka tiesin jo, mihin se jossain vaiheessa johtaisi, en halunnut jakaa viestejä mieheni kanssa. Manuel kertoi, että hänellä ei ollut mahdollisuutta tulla Suomeen aivan lähiaikoina ja pyysi minulta taas kuvia. Ja minä kuvasin. Välillä otin tahallani vain kiusoittelevia kuvia, jossa paitani oli auki ja rintani puristettuina käsivarsieni väliin niin että ne työntyivät rintaliiveistä hiukan esiin. Sitten eräänä erityisen tuskallisena etäpäivänä ostin jalustan ja etälaukaisimen ja kuvasin itseäni kotona samalla, kun tyydytin itseäni alastomana kotisohvalla. Sain vastineeksi kuvan Manuelin edelleen kovasta kalusta, joka oli siemennesteen peitossa.

Lopulta olin niin hulluna himosta, että päätin yrittää tappaa kiimaani korvikkeella. Se ei ollut kovin helppoa, sillä en vieläkään ollut kasvanut miksikään luontaiseksi viettelijättäreksi. Tiesin, että Sakarilla oli useita ideoita löytää partneri, mutta halusin tehdä siirtoni omilla ehdoillani. Mieheni voisi tulla mukaan, mutta halusin skannailla hieman ympäristöäni ennen kuin tekisin siirtoni.

Työpaikallani ei ollut juuri miehiä, jotka olisivat vedonneet minuun. Kirjanpitäjissä oli pari nuorta, hoikkaa, kalpeaa miestä, joista toinen oli naimisissa ja pienen lapsen isä. Yksi kollegoistani oli mies, Pate, mutta hän oli melkein eläkeikäinen. En ollut ikärasisti, mutta Pate ei ollut erityisemmin ilo silmälle pälvikaljuineen, hikiläiskineen, valtavine mahoineen ja roikkuvine liikaleukoineen. Sitä paitsi, vaikka Pate olisi muistuttanut kreikkalaista jumalaa, en olisi halunnut sotkeutua työkaveriin. En edes tavanomaiseen seksisuhteeseen saatikka tällaiseen.

Lopulta vastaus tarjoiltiin minulle kuin hopeisella tarjottimella.

Pitkäaikainen asiakkaamme, erään maansiirtofirman kirjanpito oli ollut yhtiömme vastuulla iät ja ajat, mutta nyt yritys oli myyty ja sulautumassa suurempaan yhtiöön. Sitä myötä myös asiakkuutemme loppuisi, kun suuremmalla yrityksellä oli koko Suomen kattava tilitoimisto yhteistyökumppaninaan. Minä satuin olemaan pienemmän yhtiön yhteistyövastaava ja viimeiset pari vuotta olin pitänyt yhteyttä ja tavannut useaan kertaan firman toimitusjohtajan Jarin.

Jari oli muutaman vuoden minua vanhempi, tummanvaalea, sinisilmäinen ja suomalaisella tavalla komea mies. Hän harjoitti sarkastista huumoria, josta ei aina ottanut selvää ja olin aina tuntenut oloni jollain tapaa vaivautuneeksi hänen seurassaan. En ollut osannut määritellä sitä tarkemmin ennen kuin toimintojen siirto uuteen firmaan tuli ajankohtaiseksi ja Jari saapui toisen yhtiön talousjohtajan kanssa tapaamiseen työpaikalleni.

Olin kuin vaistomaisesti pukenut ylleni yhden pukevimmista työasuistani, tummanharmaan kotelomekon ja kietaissut kaulaani värikkään huivin. Sanon vaistomaisesti, sillä en ollut ajatellut asiaa tarkemmin tai jos olin, se oli tapahtunut tiedostamattomassa osassa aivotoimintaani. Joka tapauksessa, kun tapasin molempien yhtiöiden edustajat alhaalla aulassa, tajusin sen mikä minua oli aina vaivannut Jarin seurassa.

Se oli seksuaalista jännitettä. Vaikka olin yli 30-vuotias ja pienen lapsen äiti, minulla oli vähän kokemusta flirttailusta tai seksipeleistä – olin sitoutunut Sakariin liian aikaisin. Nyt kun olin päässyt kokeilemaan pari kertaa, minä melkein haistoin sen. Yhteensopivat feromonit.

Suuremman yhtiön talousjohtaja oli kuivakka, pieni melkein kuusikymppinen nainen – juuri sellainen kuin talousihmisten oletetaan aina olevan: harmaantuva tukka nutturalla, silmälasit, suu tiukkana viivan, vaaleanvihreät silmät terävinä ja vartalo verhottuna asialliseen housupukuun. Hän kätteli minua asiallisesti ja niukkasanaisesti, mutta kun käännyin Jaria kohti hän otti käteni omaansa ja puristi sitten lyhyesti toisen yhteenliitettyjen käsiemme päälle.

Kohotin katseeni minua ainakin parikymmentä senttiä pitempään mieheen, jonka siniset silmät näyttivät melkein ruiskukansinisiltä. Vähältä piti, etteivät silmäluomeni lupsahtaneet kiinni ja etten olisi nojannut miestä vasten. Siitä lähtien aivotoimintani ei ollut entisensä ja kokouksen kuluessa huomasin, että Jari katseli minua kiinteästi. Värisin odotuksesta, mieleni teki kiemurrella tuolillani ja mietin, miten saisin miehen yksityiseen keskusteluun kanssani.

Jari oli eronnut, joten sellaista painolastia minun ei tarvinnut ajatella, mutta hän tiesi että minä olin naimisissa. Mitä hän ajattelisi? Mitä väliä, yritin sitten vakuuttaa itselleni. Mies ei enää pian olisi asiakkaamme, eikä minun tarvitsisi nähdä häntä enää koskaan, jos hän ei haluaisi minua. Lopulta keksin mielestäni hyvän tekosyyn. Kun kokous päättyi, pyysin Jaria jäämään vielä neuvotteluhuoneeseen, koska minun ”piti tarkistaa pari asiaa”.

Olin istunut häntä viistosti vastapäätä, mutta nyt kiersin pöydän ja asetuin hiukan varuillani mutta päättäväisesti aivan miehen viereen ja nojasin lantiotani pöytään. En aikonut ehdottaa seksiä aivan puun takaa – Jarihan voisi luulla minua umpihulluksi – joten kysyin huolettomasti:

-Mitä sä aiot tehdä nyt, kun sä oot myyny sun firman?, suustani tuli ensimmäiseksi.

Mies nojautui taaksepäin tuolissaan ja katsoi minua silmiin.

-Se oli mun isän perustama firma, enkä mä koskaan innostunu alasta samalla tavalla. Mulla on opettajan tutkinto. Mutta ihan heti mä oon varmaan hetken vaan oloneuvoksena.

Olin hieman häkeltynyt. Tästä ei ollut koskaan ollut puhetta.

-Opettajan? Minkä alan?

-Matikan. Fysiikan.

-Sä et näytä matikanopettajalta, suustani pääsi kun muistelin omia flanellipaidoissa ja tukka pystyssä liikkuneita opettajiani.

-Etkä sä näytä tilitoimiston palvelupäälliköltä. Etenkään tänään, Jari vastasi.

Hänen ilmeensä oli täysin vakava, mutta hänen silmänsä tanssivat. Vedin henkeä mahdollisimman huomaamattomasti. Tuon oli pakko olla rohkaisu.

-Tuota, voisinko mä tarjota sulle lounaan joku päivä pitkän asiakkuuden kunniaksi?, kysyin sitten ääni väristen.

Jarin silmät siristyivät, hän tuijotti minua hetken ja sitten hänen katseensa livahti vartalolleni. Tunsin, kuinka ihokarvani nousivat pystyyn. Kyllä. Juuri tätä minä halusin. Ei. Tarvitsin. Epävarmuus häipyi mielestäni, kun mies palautti katseensa silmiini. Nojasin kämmeneni pöytään ja laskin takamukseni puoliksi pöydälle samalla kun avasin sääriäni, ihan vain hiukan. Miehen silmät välähtivät ja hänen äänensä oli pehmeä, kun hän kysyi:

-Voisko sen muuttaa illalliseksi? Mun laskuun.

Nyökkäsin hitaasti ja katsoin sinistäkin sinisempiin silmiin. Voimakas värähdys kulki pitkin vartaloani ja tunsin, kuinka pilluni sykähti odottavasti.

-Milloin?, kysyin sitten äänellä, joka oli hiljainen ja karhea.

-Mahdollisimman pian. Tänään?, Jari ehdotti yhtä hiljaa.

Hänen oikea kätensä, joka oli levännyt käsinojalla, kohosi ja tunsin viileiden sormenpäiden liikkuvan käsivarteni sisäpuolta pitkin kyynärtaipeelle, jolla valtimo tykytti jo tuhatta ja sataa.

-Okei, vastasin vavahtaen ja Jari nousi äkkiä tuolistaan.

-Mä otan jo ensimmäisen alkupalan, hän mutisi silmät suullani.

Mies nojasi minua vasten ja tarttui minua kevyesti hiuksista. Sitten hänen suunsa painautui kokeilevasti poskelleni. Liikahdin vaistomaisesti lähemmäs ja käänsin päätäni niin että hänen suunsa liukui suupieleeni. Jarin kieli lipaisi suupieltäni ja sitten hänen suunsa painautui omaani vasten. Hän ei käyttänyt kieltä, tunnusteli vain huuliani omillaan ja nappasi sitten alahuuleni hampaidensa väliin. Sydämeni takoi, vatsanpohjani kupli ja jokainen solu minussa huusi riemusta.

Mieleni olisi tehnyt repiä Jarin paita ja housut auki sillä siunaamalla, mutta tajusin pidättäytyä. En sentään halunnut jäädä kiinni puuhistani kesken työpäivän.

-Herkullista, Jari henkäisi suutani vasten, kun hän päästi minut otteestaan.

-Mä laitan sulle viestiä tunnin sisään, hän lisäsi ja minä nyökkäsin.

Kun mies oli mennyt, otin puhelimen käteeni ja viestitin Sakarille kädet täristen.

Unohdin kertoa, että mulla on tänään illallinen entisen asiakkaan kanssa. Voi mennä pitkään.

Tiesin, että olisin voinut sanoa suoraan, että minulla oli treffit. Oli aika harvinaista, että minulla oli asiakasillallisia ja Sakari saattoi hyvin epäillä jotain. Halusin kuitenkin katsoa, miten ilta etenisi ja toisaalta halusin yllättää Sakarin. Tulla kotiin ja kertoa, miten tuhma ja uskoton vaimo hänellä oli. Mitä kaikkea olin tehnyt Jarin kanssa. Miten olin nauttinut. Sillä minä nauttisin. Siitä olin jo aivan varma.

________________________________

Kuten Jari oli luvannut, hän oli ehdottanut päivällistä kello kuusi pienehkössä kortteliravintolassa Punavuoressa. Minulle oli aivan sama, missä söisimme, joten olin vastannut saman tien kyllä ja kiirehtinyt kotiin valmistautumaan. Olin tehnyt tarpeeksi monta pitkää päivää, että voin hyvillä mielin lähteä jo kolmen maissa.

Sakari oli kuitannut viestini Ok:lla ja ilmoittanut hakevansa Hugon vanhemmiltani kuuden maissa. Ehdin siis hyvin peseytyä, laittautua ja lähteä pois alta.

Oloni oli jo valmiiksi kiihottunut, sillä ilta oli lämmin ja hetken mietinnän jälkeen olin jättänyt alusvaatteet kokonaan kotiin. Päälläni oli pelkkä ohut lyhyt kesämekko. Se oli punainen, siinä oli pieniä valkoisia pilkkuja ja sen helma hulmusi kellomaisena säärieni ympärillä, kun kuljin raitiovaunulta kohti ravintolaa.

Jari oli jo ravintolassa ja hän heilautti kättään, kun astuin sisään.

-Vau. Sä näytät vielä vähemmän palvelupäälliköltä toi mekko päällä, mies kommentoi.

Tunsin, kuinka rinnankärkeni nipistyivät hänen silmiensä alla ja hymyilin.

-Kiitos. Kesämekkoja saa Suomessa käyttää niin harvoin, että pitää käyttää tilaisuus hyväksi kun se tulee.

Jarin silmät käväisivät pikaisesti rinnoillani, mutta kohosivat kohteliaasti takaisin silmiini.

-Mä olen suuri kesämekkojen fani. Kuten varmaan jokikinen mies, jossa henki pihisee, mies vastasi ja väläytti minulle hurmaavan hymyn.

Juttelimme hetken niitä näitä ja Jari kertoi minulle olevansa sillä viikolla vapaalla – hänellä oli entisen vaimonsa kanssa vuoroviikkosysteemi heidän 8-vuotiaan tyttärensä suhteen. Minä kerroin puolestani Hugosta, lomasuunnitelmistani ja vastasin kysymykseen siitä, missä asuimme.

Tarjoilija tuli ottamaan tilauksemme ja minä tilasin keittoa ja paistettuja ahvenia. Aloin katua sitä, että olin ehdottanut päivällistä. En ollut varma, saisinko syötyä mitään, sillä olisin halunnut vain istua Jarin syliin, kaivaa hänen kalunsa esiin ja ottaa hänet sisääni. Mitä miehen ilmeestä päättelin, hän ei ainakaan olisi vastustellut ja jännitys välillämme alkoi kasvaa sietämättömäksi.

Kun keitto tuli pöytään, keskustelumme tyrehtyi ja pyörittelin lusikkaa kermaisessa liemessä posket punehtuneina ja vartalo hirvittävän kireänä. Kului hetki ja sitten kuulin Jarin samettisen äänen pienen pöydän ylitse.

-Mistä tää…yllättävä kutsu johtuu?

Ääni valui ylitseni kuin hunaja ja jalkovälini alkoi tuntua niin märältä, että mietin hetken vuotaisivatko nesteeni mekolleni asti. Nostin katseeni Jariin ja vastasin rehellisesti, epävakaalla mutta varmalla äänellä:

-Mä haluan sua.

Mies hengähti. Hän ei selvästikään ollut odottanut aivan niin suoraa tunnustusta. Aukaisin suuni siloitellakseni sanomisiani.

-Anteeksi…mä…

-Älä pyydä anteeksi. Tuo oli helvetin kiihottavaa.

Jari katsoi vasenta nimetöntäni ja sanoi toteavasti kulmat koholla:

-Sä olet edelleen naimisissa.

Nyt, kun oltiin asian ytimessä, kurkkuni tuntui kiertyvän kiinni ja minun oli vaikea puhua.

-Niin, selittämättä enempää.

-Eli sä haluat hyväksikäyttää mua seksuaalisesti ja leikkiä mun kanssa tuhmia leikkejä sun ukkos selän takana?, Jari tarkensi kasvot kuolemanvakavina.

-Joo…En!

Oletin Jarin vitsailevan, mutta en pystynyt lukemaan hänen ilmettään. Puhalsin ilmaa ulos ja aloitin uudestaan:

-Asia on niin, että…

-Ei mua oikeasti kiinnosta, Jari keskeytti minut niin hyväilevällä äänellä, että minun oli vaikea pysyä paikallani ja jatkoi sitten:

-Mitä sulla oli mielessä tälle illalle?

Pääni tyhjeni, vaikka olin aivan varma siitä, mitä halusin. Jari härnäsi minua tahallaan ja kiihotti minua suunnattomasti ilmeisesti tahattomasti. Mieleeni juolahti villi temppu. Istuimme ravintolan nurkkapöydässä, minä selin muihin asiakkaisiin ja valkoinen pöytäliina peitti sylini. Levitin reiteni, nostin leveän helman häpyni ylitse ja valuin tuolissani eteenpäin niin, että avoin jalkovälini oli pöytäliinan ja pöydän alla.

-Kurkista pöydän alle, sanoin käheästi silmät varmasti jo himosta mustina.

Jarin silmät laajenivat ja paheellinen hymy nyki hänen suupieltään.

-Raakel…

-Kurkista, minä käskin, sillä pelkäsin menettäväni rohkeuteni. Ja sitä, että tarjoilija tulisi yhtäkkiä kyselemään, kuinka hyvältä keitto, joka maistui suussani pahvilta, maistui.

Jari pudotti muka veitsensä ja kumartui nostamaan sen lattialta. Kuulin tukahtuneen hengähdyksen ja äkkiä tunsin kämmenen painautuvan nopeasti märkiä poimujani vasten. Sävähdin ja suustani pääsi tukahtunut voihkaisu. Jari ilmestyi takaisin esiin pöydän alta ja aikaa tuskin oli kulunut muutamaa sekuntia enempää, mutta olin jo täysin pyörällä päästäni.

-Sä et voi tehdä tollasia temppuja puutteessa elävälle miehelle, Jari moitti pehmeästi.

Vedin helmani takaisin sylini peitoksi ja sopersin:

-Sun ei varmasti tartte elää puutteessa.

-Mä oon valikoiva, mies ilmoitti muina miehinä ja sitten:

-Mutta ton märän posliinipillun mä otan vaikka väkisin.

-Sä et ehkä huomannu, mutta mä oon ihan halukas, heitin yrittäen olla vähän nenäkäs.

Jari hymyili, nyökkäsi siniset silmät melkein yötaivaan värisinä ja kommentoi käheästi, kuiva huumori poissa äänestään:

-Halukas ja niin valmis.

Tarjoilija tuli viimein korjaamaan kirotut keittolautaset ja saimme pian pääruoat eteemme. Hymyilin vapisevasti ja vastasin:

-Mä ajattelin, että me ei tarvita jälkiruokaa.

-Hyvä tyttö, Jari vastasi melkein kireästi ja lisäsi:

-Onneksi mun asunto on tossa ihan vastapäätä, sillä mä saattaisin räjähtää, jos meidän pitäis lähteä jonneki hevonkuuseen.

En ole varmaan koskaan syönyt niin nopeasti. Emme puhuneet enää juuri lainkaan ja välillämme rätisevä jännite oli kasvamassa sähkömyrskyksi, joka uhkasi lamauttaa jäseneni. Tuijotimme toisiamme pienen pöydän yli vaiti loputtomalta tuntuvan ajan. Tunsin Jarin katseen huulillani, kun avasin ne työntääkseni sinne ruokaa, hiuksillani, kun ne heilahtivat hörpätessäni juomalasista, käsilläni, kun tartuin aterimiin. Jos en katsonut miestä silmiin, silmäni harhailivat hänen vaaleansinisellä t-paidallaan, leveällä rinnalla, hartioilla, leuan kaarella.

Kun olin saanut syötyä, henkäisin kuin olisin juossut maratonin.

-Mä oon valmis, sanoin koko vartalo tulessa.

-Mä tiedän, Jari vastasi karheasti ja laski omat aterimensa lautaselle.

Nousimme pöydästä, mies maksoi laskun tiskillä ja kävelimme tien yli kerrostalon ovesta sisään. Kun pääsimme hissiin, Jari pyöräytti minut ympäri, painoi minut selkä hissin seinää vasten ja suuteli minua. Kaiken sen palavan himon keskellä suudelma oli pehmeä, hellä ja kuolettavan hidas. Jari hieroi huuliaan suutani vasten hitaasti, aivan liian hitaasti, ja kosketteli kielenkärjellään huulieni ääriviivoja. Äännähdin kärsimättömästi ja tarrasin hänen tukkaansa ja niskaansa ja avasin suutani kutsuvasti. Mies vastasi näykkimällä huuliani ja naurahtamalla huuliani vasten:

-Mä en ikinä uskonu saavani sua mun sänkyyn. Tästä ei tuu mitään pikapanoa.

Hän kuitenkin myöntyi sen verran, että alkoi leikitellä kielelläni ja kuljetti kättään rinnaltani aina lantiolle. Huohotin jo minua kalvavasta mielihyvästä. Olin puristanut silmäni tiukasti kiinni ja kaikki mitä aistin, oli miehekäs, hyvältä tuoksuva miehen vartalo kiinni minussa ja pitkä kova kohouma Jarin housujen alla. Vartaloni vääntelehti Jaria vasten yrittäen houkutella tätä lähemmäs, menettämään otteensa todellisuudesta samalla tavalla kuin minä olin menettänyt.

Onnistuin paremmin kuin itse tajusinkaan.

-Meidän täytyy päästä tästä hissistä helvettiin tai mä otan sut tässä, Jari kuiskasi korvaani jonkin ajan kuluttua ja tajusin hämärästi, että olimme suudelleet hississä todennäköisesti jo minuutteja.

Hän veti minut perässään huoneistoon, jonne saavuin silmät sumentuneina ja suuntavaistoni kadottaneena. Vasta kun Jari istuutui nojatuoliin, tajusin olevani maanläheisin sävyin kalustetussa, mukavalta näyttävässä olohuoneessa. Mies veti minut syliinsä hajareisin ja polveni upposivat nojatuolin käsinojien ja Jarin lantion väliin.

Melkein nyyhkäisin helpotuksesta kun mies alkoi avata mekkoni etumustan nappeja. Kun hän sai olkapääni ja rintani paljaiksi, hänen toinen kätensä sukelsi helmani alle ja liukui paljaalle takamukselleni ja lantiolleni. Mies puristi toisella kädellä toista rintaani ja painoi suunsa sitä vasten.

-Luoja sä oot kiimassa Raakel. Tää on ihan kivikova, hän huokaisi ja nuolaisi nänniäni.

Vinkaisin myöntävästi ja liikutin lantiotani hitaasti niin, että saisin Jarin takamustani hyväilevän käden uskomattoman kiimaisena vuotavaan pilluuni. Sain kuin sainkin pienen myönnytyksen ja miehen käsi hivuttautui sisäreisilleni, jotka olivat miltei yhtä märät kuin pilluni.

Hänen sormensa sivelivät liukasta, herkkää ihoa samalla, kun hän tunnusteli toista kovaa rintaani. Jari näykki ja suuteli rintojani niin, että niitä särki ja kun hän viimein nappasi toisen häpyhuuleni peukalonsa ja etusormensa väliin, tajusin, että olin lentämässä kohti orgasmia, vaikka mies tuskin oli aloittanut.

Jarin sormet liukuivat ensin toisella, sitten toisella häpyhuulella, hänen suunsa ja kätensä kiduttivat rintojani ja kun hänen etusormensa hipaisi klitoristani, minulta pääsi kova tuskaisalta kuulostava parkaisu. Toinen hipaisu, kolmas, suudelmia, puristus ja vartaloni räjähti kuin painekattila.

Kuulin omat kurkkuääneni, käteni puristivat Jarin päätä kouristuksenomaisesti rintojani vasten ja vartaloni hakkasi miestä valtavan orgasmin tahdissa nojatuolia vasten. Mies oli lauetessani painanut kämmenensä pilluani vasten ja tunsin, kuinka märkänä se liukui jalkovälissäni. Se ajoi minua vain hullummaksi ja suustani pääsi rukous:

-Älä kiusaa mua…ole kiltti.

Jarin nauru kuulosti rahisevalta ja hengästyneeltä ja hän vastasi:

-Itteenihän mä tässä kiusaan.

Mies kiskaisi mekon helman molempiin käsiinsä ja nykäisi vaatteen yltäni.

-Nyt ihana Raakel tekee töitä, ennen kuin se saa kullia, hän sanoi matalalla silkkisellä äänellä, joka sai ihoni väreilemään kuin järven pinta leppeässä tuulessa.

Avasin silmäni, kun kliimaksini laineet alkoivat laantua. Jarin silmät ahmivat vartaloani, joka oli orgasmista huolimatta edelleen nälkäinen. En vastannut miehen kommenttiin mitään vaan ryhdyin töihin, kuten hän vaati. Kiskoin hänen paitansa pään yli ja sivelin silmät puoliummessa leveää, miltei karvatonta rintaa ja koettelin vahvoja hauiksia. Suutelin miehen leukaa ja kuljetin huuliani hänen kaulalleen, olkapäälleen ja annoin toisen käteni vaeltaa hänen housunetumukselleen.

Jari päästi sihisevän pitkän henkäisyn, kun hieroin kovaa pullistumaa housujen läpi ja puraisin häntä kaulasta. Aloin liukua hänen sylistään alaspäin samalla, kun suutelin hänen vatsaansa ja kiskoin väljien, vaaleiden kesähousujen vetoketjun auki. Kun tartuin housujen vyötärönauhaan ja alla oleviin boksereihin, katsoin Jaria silmiin. Tämän silmät näyttivät yönmustilta ja hän oli puristanut suunsa kiinni kuin kärsisi kovista kivuista. Hänen lantionsa nousi ja nykäisin vaatteet pois.

Eteeni ponnahti ihanan pitkä ja paksu kalu. Se ei ehkä ollut yhtä paksu kuin Manuelilla, mutta saattoi olla pidempi. Valahdin polvilleni miehen eteen ja pidin katseeni hänen kuumeisina kiiltävissä silmissään, kun hieroin kalun päässä olevaa tippaa ja levitin sitä terskan päähän ennen kuin sivelin sormillani suonikasta elintä.

-Raakel, Jari sanoi äänellä, joka kuulosti miltei eläimen ärinältä.

-Jari, minä vastasin kiihottuneena siitä, kuinka hulluksi sain hänet ja kuinka hulluksi hän oli tehnyt minut.

Avasin suuni ja irrottamatta katsettani otin miehen kalun kärjen suuhuni ja imaisin kevyesti. Jari sulki silmänsä ja avasi ne uudelleen. Tartuin kivikovaan kulliin ja aloin runkata kevyesti samalla, kun otin miehen syvemmälle suuhuni. Nuolin, suutelin ja imin ja ensimmäistä kertaa elämässäni nautin suuseksin antamisesta miehelle oikeasti. Jarin ilme oli sanoinkuvaamaton ja pujotin toisen käteni sormet jalkoväliini. Mies huomasi liikkeeni, ähkäisi ja tarttui tukkaani.

-Mä oon kuvitellu sut ottamassa multa suihin…ainaki sata kertaa…mutta voi jumalauta…

Miehen nyrkki kiertyi hiuksiini ja hän painoi päätäni niin, että hänen kyrpänsä sukelsi syvälle nieluuni. Aloin kakoa, mutta imaisin uudelleen heti kun pääni nousi ylemmäs. Jarin kulli liikkui edestakaisin suussani ja nielussani miehen käden ohjauksessa niin, että kyyneleet alkoivat vuotaa silmistäni.

-Mikään ei oo koskaan näyttäny niin hyvältä kuin sun suu mun kalun ympärillä, mies mutisi ja kiskaisi sitten tukastani ja sähisi:

-Mun kärsivällisyys on lopussa.

Taivaan kiitos. 

Olisin voinut itkeä helpotuksesta. Jari nousi nojatuolista ja painoi suunsa huulilleni ennen kuin alkoi töniä minua taaksepäin. Hänen kätensä kulkivat vartalollani, nipistelivät vatsaani hellästi, hieroivat pakaroitani, sivelivät käsivarsiani ja pian tajusin tulleeni toiseen huoneeseen. Pohkeeni ja reiteni törmäsivät korkeaan vuoteeseen.

Jari työnsi minut vuoteelle, tarttui sääriini ja avasi reiteni ottein, joista oli viimeinkin hitaus ja hellyys kaukana. Hän painoi päänsä hetkeksi jalkoväliini ja kiljaisin nautinnosta, kun tunsin hänen nuolaisevan pilluani pitkällä ja leveällä kielellä. Mies puristi reisiäni niin lujaa, että tunsin sormien uppoavan lihaani ja sitten hänen kielensä työntyi pilluuni.

-Sä maistut niin hyvältä, että sua on takuulla taivaallista nussia…, Jari mutisi, kun päästelin pieniä, avuttomia ähkäisyjä.

Nautinto sisälläni alkoi kiehua taas jo kuin hornankattila.

Jari nousi ylleni ja levitti reiteni niin auki, että ne lepäsivät pehmeällä päiväpeitolla. Hetken hänen katseensa kiersi vartalollani kuin nälkäinen susi, joka etsii paikkaa mihin iskeä ensimmäiseksi. Odottaessani iskua hengitykseni alkoi kulkea entistä vaivalloisemmin. Kiemurtelin hiukan ja nostin lantiotani tarjolle.

Jarin katse lasittui ja katsoin, kuinka hän tarttui valtavana ja punoittavana seisovaan kulliinsa ja laskeutui päälleni niin että vartalomme olivat päällekkäin, mutta vain hipoivat toisiaan. Kun tunsin hänen kullinsa painuvan lihaani, puraisin huultani ja suljin silmäni. Jouduin odottamaan vielä hetken, mutta sitten mies sihahti kirosanan ja survaisi ison kullinsa rajulla kertatyönnöllä sisääni. Käheä, himosta tumma huudahdukseni kaikui korvissani ja työnsin lantiotani innokkaasti vastaan.

Tunsin imaisun kaulallani, kovakouraisen pihtiotteen puristuvan rintani ympärille ja sitten Jari alkoi naida minua. Manuel oli osannut olla raju, Anttikin oli ottanut minut ilman erityisen helliä otteita, mutta kaiken alun hitauden, pehmeyden ja näennäisen hellyyden jälkeen Jari nussi minua kuin olisi aikeissa murskata minut palasiksi.

Se oli juuri sitä mitä tarvitsin. Olin jo menettänyt järkeni ja olin valmis luopumaan ruumiistanikin niiden pyörryttävän ihanien, vihaisten iskujen takia, joilla Jari työntyi minuun. Voihkin ja valitin hänen korvaansa, kynteni pureutuivat hänen selkäänsä ja litimärkä vittuni litisi ja paisui miehen pitkän kalun ympärillä. Armottomat työnnöt puskivat kohdunsuulle asti, mies tuntui niin helvetillisen ja taivaallisen valtavalta ja kun Jari ärähti korvaani, että minulla oli naitavin vittu mitä hän tiesi, aloin hajota kuten hän halusikin.

Pilluni kouristui tiukasti Jarin kullin ympärille, säkenöivät ilotulitukset räjähtelivät silmieni takana, vartaloni jännittyi jännittymistään ja sitten se iski yhtä väkivaltaisesti kuin minua kyntävä kyrpäkin: kliimaksi isolla K:lla. Pilluni tuntui olevan kuin koko universumin sykkivä keskus, kun se alkoi puristella Jaria melkein tuskallisesti. Punaisina sykkivät paineaallot levisivät koko kehooni. Selkärankani nytkähti, käteni puristuivat miehen tukkaan ja repivät Jarin sitä ja suustani pääsi raaka, pitkä hekuman parku.

Jari laukesi sillä samalla hetkellä. Hän jysäytti kyrpänsä sisääni niin että huusin entistä kovempaa ja hänen karjaisunsa kietoutui omien epätoivoisten äänieni sekaan samalla tavalla kuin ruumiimme olivat kietoutuneet toisiinsa. Läähätin ja voihkin vielä pitkään ja pitelin miehestä kiinni kuin olisin ollut vaarassa pudota jonnekin. Jari hengitti raskaasti ja värähdin, kun hän otti korvalehteni hampaidensa väliin ja sanoi:

-Se oli vasta alkua. Mä näytän miten vieraissa juoksevaa rouvaa käytetään kunnolla.

Vedin värisevän  henkäyksen ja vastasin:

-Anna mä laitan vaan mun miehelle viestin, että mulla menee pitkään.

Kommentit (0)