PETO 7

Oli kulunut kuukausi siitä, kun Salomon oli lähettänyt minut matkoihini.Mies oli palannut viikko minun jälkeeni, mutta ollut pariin otteeseen ulkomailla matkoilla, joten olin nähnyt häntä vähän. Silti, heti kun hän alkoi liikkua toimistossa, olin kipeän tietoinen hänen jokaikisestä liikkeestään.

Mieleni oli jähmeä ja tyhjä. Sydämeni tuntui siltä kuin sitä olisi hinkattu jatkuvasti karkealla hiekkapaperilla, eikä ruumiini suostunut unohtamaan vaan odotti koko ajan sellaista, mitä se ei enää saisi.

Vaikka Salomon oli käynyt osastollamme Marjan palattua töihin, hän ei ollut vilkaissutkaan minuun. Silti – olipa mies ollut miten inhottava tai kylmä minua kohtaan tahansa, minä kaipasin häntä. Olin vihainen itselleni siitä, että kaipasin sellaista miestä, mutta en voinut itselleni mitään. Iltaisin kertasin kaiken – jokaisen seksikerran mutta myös katseet, puheet ja äänensävyt –  uudestaan ja uudestaan ja helpotin oloani omin käsin, mikä ei tietenkään riittänyt mihinkään.

Heti palattuani olin soittanut Sampolle, mutta ex-poikaystäväni ei ollut vastannut vaan oli laittanut vain kylmän viestin, että tavarani oli toimitettu postiin. Olinkin löytänyt paketin saapumisilmoituksen ja käynyt hakemassa entisen elämäni jämät. Villapaita, alushousuja, hammasharja, meikkivoide, suihkugeeli, shampoo, hiusrenksuja. Sampo oli pakannut pienimmänkin tavaran, joka kuului minulle, myös kaikki valokuvat, jotka olin printannut meistä, vaikka hän yhtä hyvin olisi voinut heittää ne roskiin. Vasta kun kaivoin laatikkoa ja hypistelin tavaroita, tajusin miten huonosti olin kohdellut miestä, jonka olin kuvitellut olevan elämäni rakkaus kolme vuotta. Olin tottunut edellispäivien aikana häpeän tunteeseen, mutta kun Salomon ei ollut häiritsemässä ajatuksiani, tajusin petokseni todellisen syvyyden ja sen, kuinka alas Salomon oli saanut minut vajoamaan.

Silti tiesin, että tekisin kaiken uudestaan. Minussa ei vain ollut sellaista kytkintä, jolla saisin himoni ja pakkomielteeni miestä kohtaan pois päältä. Se minun oli ollut päivien ja viikkojen jälkeen hyväksyttävä. Järjelläni olin kuitenkin päättänyt, että hakisin lohtua jostain muualta heti, kun sopiva tilaisuus tulisi. Tunteeni huusivat heti EI! kovaa ja korkealta, mutta päätin kuitenkin pitää mieleni avoinna. Salomon ei ollut saatavilla ja jos kerran olin pelkkää ilmaa hänelle, ehkä saisin uuteen seksuaaliseen kukoistukseen heränneen vartaloni tyydytettyä jonkun toisen kanssa.

Kun sitten tuli päivä, jolloin oli tarkoitus juhlia erään pienemmän elintarvikeyhtiön osan sulauttamista Uniboundin Suomen toimintoihin, päätin näyttää Salomonille, etten ollut mikään pikku hiirulainen, joka odotti surkeana ja sydän rikki saavuttamatonta. Olin ollut tiedottamassa liikkeenluovutuksesta henkilöstölle säännöllisin väliajoin, ja vaikka paikalla oli lähinnä isompia pamppuja, meidän osastoltamme myös minut oli kutsuttu. Lisäksi tiesin, että paikalla olisi Makulan, toisen firman operatiivinen johtaja Niklas, joka oli heitellyt minulle flirttailevia kommentteja ja kohteliaisuuksia koko prosessin ajan.

Siinä suhteessa Niklas ei ollut edes ainoa. Olin huomannut, että useampikin työpaikkamme mies katsoi minua tietyllä tavalla ja sain osakseni hymyjä ja kohteliaisuuksia, joita en ollut ennen huomannut tai tunnistanut flirttailuksi.

En ollut ehkä maailmanluokan kaunotar, mutta ehkä Salomon oli tehnyt jotain, mikä oli saanut minut tietoiseksi itsestäni ja kantamaan itseni paremmin – nöyryyttävästä lopusta huolimatta – ja tajuamaan, että minulla oli itse asiassa hyvä vartalo, kauniit piirteet ja upean värinen tukka.

Juhlailtana laittauduin huolella. Olin ostanut erittäin ohuen vihreän kietaisumekon, joka oli miltei läpikuultavaa kangasta. Se kietoutui imartelevasti rintojeni ympärille, paljasti rintavakoni ja laskeutui lantiolle muotojani hyväillen. Mekko ulottui hiukan reisien puolivälin alapuolelle ja mieleeni tuli kullanvärinen mekko,jota olin käyttänyt illallisella Salomonin kanssa. Tämä ei ollut yhtä lyhyt tai rohkea, mutta minun itseni hankkimana mekko oli suorastaan skandaalimaisen paljastava. Jätin hiukseni auki ja föönasin ne laineiksi, jotka näyttivät kullanpunaisilta vihreää silkkiä vasten.

Vaikka ulkona oli kylmä, valitsin vihreät avokkaat jalkoihini ja soitin taksin paikalle. Juhla järjestettiin Savoyssa, ja kun astuin hisseistä ravintolaan ja luovutin takkini aulassa, huomasin, että osa porukasta oli jo paikalla.

-Olivia!, kuulin huudahduksen ja huomasin, että Niklas oli noussut pystyyn ja heilutti minulle kättään.

Niklas oli pitkä, vaalea ja vahvarakenteinen ja hän oli omalla tavallaan valtavan komea, mutta kun huomasin leveän selän, jota peitti hyvinistuva musta puvuntakki ja tummanruskeat kihartuvat hiukset, sydämeni tuntui pysähtyvän ja kurkkuani kuristi. Seisahduin hetkeksi silmät Salomonissa, mutta puristin sitten kädet nyrkeiksi ja kohotin katseeni Niklakseen.

-Hei Niklas, sanoin heikolta kuulostavalla äänellä.

Niklas istui kahden muun ihmisen välissä, miehen ja naisen, mutta kun kiersin pöydän ympärille ja häntä vastaan, hän vaihtoi paikkaa ja viittasi minua istumaan viereensä.

-Sä näytät upealta, Niklas kehui.

Silmäni vilahtivat minua melkein vastapäätä istuvaan Salomoniin, joka tuijotti Niklasta selittämätön ilme kasvoillaan. Heläytin  mahdollisimman flirttailevan naurahduksen, jota en olisi vielä muutamaa viikkoa aikaisemmin ikikuunapäivänä uskonut suustani pääsevän.

-Kiitos, vastasin sitten vain ja laskeuduin istumaan.

Vasta kun olin asettanut käsilaukkuni hihnan tuolin selkämykselle ja asettautunut kunnolla pöytään, katsoin suoraan Salomoniin.

-Hei Salomon, minä tervehdin ja sain osakseni pienen nyökkäyksen.

Samassa huomasin, että miehen toisella puolella istui vaalea, skandinaavisen kaunis, huolitellulta näyttävä nainen, joka oli ojentanut kätensä pöydän alle siten, että epäilin sen lepäävän Salomonin reidellä. Kurkussani kuumeni ja silmiäni poltti ja minun teki mieli yhtä aikaa hypätä naisen kimppuun ja juosta itkien pois. Sitä en kuitenkaan tekisi, mietin ja puristin hampaani päättäväisesti yhteen. Minä pitäisin nyt hauskaa.

____________________________

Jälkiruokiin tultaessa olin hieman huppelissa viinistä. Olin seurannut sivusilmällä Salomonin keskustelua Annan, vaaleaverikön kanssa. Pari flirttaili keskenään, mutta he eivät yltäneet minun ja Niklaksen tasolle. Anna löysi syitä kosketella Salomonin olkapäätä tai kättä aina silloin tällöin, mutta Niklas oli puolet ajasta kääntyneenä minuun päin ja minä painoin käteni Niklaksen rinnalle tai käsivarrelle ja nauroin kehräävästi, kun hän heitti mielestäni onnistuneen vitsin. Nyt Salomon kuitenkin liu’utti kättään Annan käsivarrella ja minusta tuntui kuin olisin tuntenut liikkeen syvällä sisälläni kuin polttoraudan. Niklaksen käsi kuitenkin sulkeutui omaani ja hän käänsi minut katsomaan itseään.

-Olivia, mä en ehkä sanonut tätä vielä, mutta näytät tyrmäävältä tänään, mies hymyili ja minä tuijotin ruskeisiin silmiin, mikä oli tehokas yhdistelmä vaaleiden hiusten kanssa.

-Kyllä sä sanoit jo, minä nauroin. -Useampaankin kertaan. Mutta kiitos silti.

Miehen käsi laskeutui kokeilevasti polvelleni, enkä siirtänyt sitä pois. Kun en kavahtanut tai liikkunut, Niklas antoi kätensa vaeltaa ylemmäs, mekon helman tienoille ja hiukan sen alle. Hän henkäisi, kun tunsi stay-upien pitsireunan sormenpäissään. Pääni tuntui tyhjältä ja liian täydeltä yhtä aikaa. Tiesin Salomonin katsovan ilman, että katsoin häneen – tunsin sen ihollani. Rintani kovettuivat ja kiristyivät ja huokaisin pienesti, kun tumma, kupliva lämpö alkoi velloa vatsanpohjassani. En tiennyt, johtuiko se Niklaksesta vai Salomonista vai molemmista, mutta en välittänyt hittojakaan.

Tiesin, ettei Salomon voinut nähdä kaikkea pöydän ollessa näköesteenä, mutta nojauduin Niklasta kohti ja avasin hiukan polviani, jotta Salomon näkisi, mitä mieltä olin Niklaksen lähentymisestä.

-Lähtisitkö sä mun kans drinkeille Olivia – tän jälkeen? Mä asun tässä Kaartinkaupungissa.

Miehen sormet pujahtivat vielä ylemmäs paljaalle iholle ja sisäreisilleni. Kuumuus hulvahti jalkoväliini ja nyökkäsin. En ollut varma, oliko se hyvä idea, mutta tällä hetkellä nautin tilanteesta liikaa kieltäytyäkseni. Tunsin yhden sormen silittävän häpykumpuani ja painautuvan sitten röyhkeästi alemmas, alushousujeni pitsiä vasten. Voihkaisin pienesti ja hymyilin Niklakselle.

-Okei, sanoin hengästyneesti, vaikka sitten muistin jo nyökänneeni.

-Mehän voitais tulla myös, kuulin äkkiä pöydän toiselta puolelta Salomonin matalan, viileän äänen.

-Siitä on aikaa, kun on juhlittu yhdessä, mies jatkoi Niklakselle silmää räpäyttämättä.

Olin jo kuullut, että miehet olivat vanhoja opiskelijatovereita ja tunsivat toisensa ennestään. Niklaksen ilme venähti hetkeksi, mutta sitten hän näytti ikään kuin oivaltavan jotain ja virnisti.

-Mikäs siinä. The more the merrier.

Ei kulunut kuin vartti ja olimme jo matkalla Niklaksen asunnolle. Mies oli vähän alle nelikymppinen kuten Salomonkin ja eronnut vasta vuotta aiemmin. Asunto oli tilava kolmio, joka oli sisustettu pohjoismaalaisen yksinkertaisesti, mutta laadukkaasti. Yksi huoneista oli selvästi lastenhuone ja muistin Niklaksen puhuneen pojastaan, joka oli muistaakseni 10-vuotias.

-Ei muksuja tänä iltana, Niklas sanoi, kun huomasi minun kurkistavan huoneeseen.

-Onneksi, hän kuiskasi korvaani vasten ja otti päällystakin harteiltani.

Salomon ja Anna olivat jo istahtaneet vaalealle suurelle sohvalle, joka oli sijoitettu olohuoneen takkaa vastapäätä.

-Istu sä Olivia vaikka tohon takan ääreen – mä sytytän sen ihan heti. Haen vaan meille vähän kuplivaa.

Katsoin takanedustalle ja huomasin siellä muhkeita, erisävyisiä tyynyjä ja paksun ylellisen itämaisen maton. Tein työtä käskettyä ja istuuduin Salomonin ja Annan jalkojen juureen suuren vaaleansinisen tyynyn päälle. Kukaan ei sanonut mitään, mutta päätin, että minä en aloittaisi mitään small talkia. Salomon oli itse änkenyt mukaan ja saisi minun puolestani puhua jos häntä huvitti. Hiljaisuus venyi ja tunsin Salomonin tuijotuksen kasvoillani ja vartalollani niin, että niskakarvani nousivat pystyyn. Anna sanoi jotain, mutta en tiennyt mitä. Tuijotin alkuillasta hennon vaaleanpunaisiksi maalaamiani kynsiä ja odotin Niklasta palaavaksi.

-No niin, vuosikertasamppanjaa!, Niklas ilmoitti sohvan takaa ja asteli tarjotin kädessään luoksemme.

Otin lasillisen ja siemaisin kunnon kulauksen. En halunnut huppelini katoavan – varsinkaan, kun Salomon katseli koko ajan liikkeitäni. Niklas laski oman lasinsa takanedustalle ja ryhtyi sytyttämään tulta. Kun hän oli valmis, hän kääntyi Annaan ja Salomoniin päin ja sanoi äkkiä suoraan:

-Anteeksi vain herrasväki, mutta nyt mä teen, mitä mun on tehnyt mieli tehdä koko illan…tai itse asiassa koko sen ajan kun mä oon tehny töitä Olivian kanssa.

Niklas istuutui minua vastapäätä itämaiselle matolle ja kiskaisi minua kevyesti vyötäröltä niin, että liu’uin tyynyltä hänen syliinsä. Polveni tavoittivat automaattisesti maton miehen lantion molemmin puolin, ja kun Niklas painoi kätensä niskalleni ja ohjasi suuni hänen huulilleen, koko olemukseni oli kaaoksessa.

Olin käsittämättömän kiihottunut, mutta en ollut varma mistä. Olin voitonriemuisen iloinen, että Salomon näki, että joku toinen hyvännäköinen ja menestynyt mies halusi minua niin kovasti. Olin äärimmäisen nolostunut siitä, että suutelin käytännössä vierasta miestä toisten – ja varsinkin Salomonin nähden. Olin kiihkeän raivoissani siitä, että välitin Salomonista ja hänen mielipiteestään.

Niklas puraisi alahuultani ja painoi minua vyötäröstä alaspäin niin, että jalkovälini painautui hänen housunetumuksensa alla tuntuvaa kohoumaa vasten. Henkäisin ja huuleni avautuivat. Niklaksen kieli lipaisi huuleni sisäpuolta ja painautui kieltäni vasten. Minusta tuntui kuin olisin palanut. Olin aivan varma, että Salomonin silmät seurasivat minua, ja Niklas oli taitava suutelija. Kiersin toisen käsivarteni miehen niskaan ja aloin nykiä toisella kädellä hänen solmiotaan auki.

-Oliviahan on kiihkeä pakkaus, kuulin hämärästi sohvan suunnalta, ja siinä samassa Niklas irrotti suunsa ja mittaili vartaloani raskain luomin.

-Totta tosiaan on, sen näkee jo kaukaa, Niklas sanoi käheästi ja antoi toisen kätensä liukua takamukselleni.

Salomon oli puhunut kuin ei olisi koskaan tehnyt kanssani mitään intiimiä, ja hänen äänensä oli ollut niin ivallinen, että suuttumukseni itseäni kohtaan vain voimistui.

-Me ei tunneta varmaan tarpeeksi hyvin, että sä tietäisit, millanen mä oon, heitin Salomonille ja huomasin, että Anna oli hivuttautunut miehen kylkeen ja Salomonin käsivarsi oli blondin ympärillä.

-Mitä jos me kaikki tutustuttais paremmin? Anna varmaan tietää, mitä mä tarkoitan, Salomon sanoi silmät salamoiden mutta ääni petollisen pehmeänä. Anna hymyili ja katsoi minua merkitsevästi. Niklas katsoi molempia kulmat kohollaan, mutta ei näyttänyt erityisen yllättyneeltä. Sitten hän sanoi:

-Onhan siitä aikaa, mutta jos Olivia…

Silmäilin kasvoista toisiin, mutta en ollut varma mitä Salomon tarkoitti. Yksi mahdollisuus kyllä lennähti mieleeni, mutta ei kai sentään…

-Mä kyllä ajattelin edetä vähän toisin…, Niklas aloitti, mutta hänen vastaanpyristelynsä sai minut vakuuttumaan siitä, mitä Salomon oli tarkoittanut.

-Jos te tarkoitatte ménage à quatrea,niin mä oon utelias, laukaisin viinin ja uhman voimalla.

Niklas virnisti paheellisesti, mutta Salomon näytti siltä kuin olisi nielaissut ämpärillisen mätää kalaa. Ilmeisesti hän oli ajatellut minun juoksevan kauhistuneena kotiin.

-Tuhma tyttö. Mä en oo tehny tätä ikuisuuksiin, joten tää menee sitten spontaanisti, Niklas nauroi ja siinä samassa hän nykäisi mekkoani kiinni pitelevästä nauhasta ja aukaisi vaatteen niin, että vartaloni ja pikkuruiset mustat alusvaatteeni paljastuivat kaikkien katseille. Pakottauduin pysymään paikoillani ja näin, kuinka Niklaksen nauru kuoli.

-Jumalauta miten ihanaa, mies mutisi ääni paksuna ja kohotti kätensä puolikupillisille pitsiliiveilleni, jotka paljastivat enemmän kuin peittivät. Hän nykäisi kupit sivuun ja tuijotti kovina kuulina törröttäviä rinnankärkiäni ja valkoisia rintojani, jotka työntyivät ylös aivan hänen silmiensä edessä.

-Kirkkaan pinkit pikku nännit…, mies mutisi minulle ja imaisi toisen rintani suuhunsa.

Voihkaisin ääneen ja vilkaisin Salomonia kohti. Miehen jäänsinisissä silmissä raivosi kylmä tuli, kun hän katsoi minua. Rintani kovettuivat ennestään ja vatsanpohjassani velloi räjähtämäisillään oleva tulivuori. Näin, että Anna oli alkanut riisua Salomonin paitaa ja suuteli tämän rintaa. Miehen käsi nyki hajamielisesti vaaleita, kiiltäviä suortuvia, kun nainen eteni alaspäin ja avasi Salomonin sepaluksen, mutta Salomon katsoi minua. Minua.

Enempää en nähnyt, kun Niklas kellautti minut selälleni alleen samalle vaaleansiniselle tyynylle, jolla olin istunut ja alkoi kiskoa mekkoani kokonaan pois. Hänen huulensa kulkivat kuumana, kosteana vanana kaulallani ja kun hän irrotti rintaliivini ja puristi molemmat rintani käsiinsä, huudahdin käheästi ja suljin silmäni. Jalkovälini oli kuin tulessa, vääntelehdin isoa vierasta miesvartaloa vasten kärsimättömästi ja kiskoin Niklaksen paidannappeja auki. Mies nousi hetkeksi polvilleen ja hankkiutui vaatteesta eroon ja avasi vyönsolkensa.

-Mä ajattelin, että sä oot niitä tyttöjä, joita pitää houkutella pitempään, hän mutisi karheasti.

-Ei sillä, että mä valittaisin, hän sitten lisäsi ja siveli kylkiäni kunnes antoi käsiensä vaeltaa lantiolleni ja jo avoimille reisilleni.

Silmäni karkasivat taas Salomoniin ja kiimainen tuskani vain kasvoi. Anna oli polvillaan Salomonin edessä ja hänen päänsä liikkui rytmikkäästi Salomonin jalkovälissä. Mies näytti hengittävän raskaasti, mutta hänen silmänsä olivat edelleen minussa, vihaisina ja himokkaina.

Tunsin Niklaksen suun liikkuvan vatsallani ja työnnyin taaksepäin, korkeammalle suurelle tyynylle, jotta mies pääsisi pian jalkoväliini. Mies otti eleestäni vaarin ja nousi taas hetkeksi katsomaan minua. Käänsin päätäni ja näin, kuinka Niklas tuijotti olemattomia alushousujani sumein silmin. Hän avasi reisiäni lisää ja henkäisi.

-Niin valkeat ihanat reidet. Luoja sä oot seksikäs, Olivia.

Ota minut jo niin että Salomon näkee, päässäni välähti ja nostin käteni rinnoilleni samalla kun kuiskasin Niklakselle:

-Koske mua.

Niklas hivutti kätensä stringieni alle ja kuulin hengästyneen helvetin. Olin litimärkä ja voihkaisin, kun miehen paksu sormi silitti turvonnutta klitoristani pitsin alla ja liukui sitten liukkaassa vaossani edestakaisin.

-Mä teen enemmänkin, Olivia, Niklas lupasi kehräävällä äänellä.

-Mä nussin tätä sun pikku pillua niin, että sä huudat.

Mies kiskoi alushousuni pois ja siinä minä makasin, alastomana ja levitettynä kahden miehen silmien alla. Niklas perääntyi ja hänen päänsä painui jalkoväliini. Hänen kielensä matkasi leveänä ja painavana pitkin poimujani ja minä aloin huohottaa. Miehen kädet puristivat pakaroitani ja reisiäni ja joka kerta, kun hän osui klitorikseeni, minä nytkähdin ja tunsin, kuinka sisältäni puristui lisää nestettä jalkoväliini.

Silmäripsieni lomasta näin, että Salomon nousi ja riisui kärsimättömästi jo avoimet housunsa ja bokserinsa. Hänellä oli edelleen Annan auki napittama paita päällään. Se ei häntä ilmeisesti kiinnostanut. Hän kiskaisi Annan nopeasti ylös ja näytti kiskovan tämän vaatteet nykivin liikkein pois ja ohjaavan tämän lattialle kontilleen, aivan viereemme. Näin, kuinka Salomonin kädet levittivät naisen reidet levälleen takaapäin. Toinen käsi siirtyi selvästi naisen pilluun, ja tämä parkaisi heti äänekkäästi silmät sulkeutuneina ja kasvot ekstaasista kireinä.

Nainen hengitti raskaasti vain vajaan puolen metrin päässä ja hänen suuret ja raskaat rintansa heiluivat niin lähellä, että olisin voinut tarttua niihin. Keskittymiseni ei kuitenkaan ollut kummoinen, sillä siinä samassa tunsin, kuinka Niklas imaisi klitorikseni suuhunsa. Laukesin räjähtävästi ja yllättäen, silmät ammottaen kohti minua suunnattuja jäänsinisiä silmiä. Vaikerisin ja kiemurtelin, mutta en irrottanut katsekontaktiani Salomonin silmistä. Hänen ilmeensä oli sanoinkuvaamaton. Täynnä vihaa ja inhoa ja jotain outoa, jonka olin nähnyt aiemminkin, mutta jota en tunnistanut.

Niklas puhui jotain, mutta en heti kuullut mitä. Sitten tajusin, että hänelle riitti leikki. Hän oli hankkiutunut lopullisesti eroon kaikista vaatteistaan ja kivikova kalu painautui pilluani vasten painavana ja paksuna.

-Toivottavasti sä tykkäät kovasta kyydistä, sillä muuhun musta ei nyt ole, Niklas murahti minulle.

Hänen silmänsä liekehtivät himosta ja voihkaisin äänekkäästi, kun hän survaisi kullinsa sisääni. Niklas oli suuri ja paksu ja kun hän nosti sääreni olkapäilleen ja tunkeutui niin syvälle kuin pääsi, hän täytti minut niin ihanasti, että aloin välittömästi sykkiä hänen ympärillään ja kiivetä kohti uutta orgasmia. Asiaa auttoi Annan kiihkeä huohotus ja valitus korvani juuressa.

Näin kuinka Salomon nai Annaa takaapäin kovaa, suuret kourat naisen lanteita puristaen, mutta silmät edelleen minussa ja Niklaksessa. Vihainen kiimani kasvoi ennestään ja tartuin vaistomaisesti Annan rintaan ja puristin.

-Aah!, naiselta pääsi ja puristin entistä kovempaa.

Salomon tönäisi naista eteenpäin niin, että tämän rinnat heiluivat aivan kasvojeni yllä. En ollut koskaan tehnyt mitään tällaista, mutta nyt minulla ei ollut mitään estoja. Imaisin Annan suuren nännin suuhuni ja puristin toista rintaa. Nainen alkoi kiljua käheästi ja tajusin, että hän laukesi ja kovaa. Oma nautintoni oli hetkeksi häiriintynyt, mutta kun Anna romahti lattialle takapuoli pystyssä, näin, kuinka Salomon piti kaluaan kädessään ja katseli minua ja sitä, kuinka Niklas nussi minua epätoivon vimmalla. Aloin kiristyä ja sykkiä Niklaksen kullin ympärillä uudelleen ja ähkiä, kun kliimaksi alkoi taas keinuttaa minua korkeuksiin.

Kun olin aivan rajalla, näkökenttäni sumentui ja naisellinen pehmeä suu painui suulleni. Sitten tunsin, kuinka se alkoi imeskellä ja nuolla kovia rintojani ja suuriksi paisuneita nipukoitani, samalla kun hyvinhoidetut kynnet raapivat pehmeästi vatsaani. Sitten yksi pehmeä kapea sormi painautui turpealle klitorikselleni.

-Olivia, mä en pysty, voi luoja multa tulee!, Niklas karjahti, mutta minä ehdin ensin.

Olin vieraiden voimien ja liian voimakkaiden tunteiden ajama, ja orgasmi pyyhkäisi ylitseni kuin tornado. Sääreni Niklaksen olkapäillä tärisivät ja selkäni napsahti kaarelle, kun vihan ja kiiman laukaisema mielihyvä pyyhälsi kaikkialle suoniini. Näin Salomonin silmät, Annan silmät, Niklaksen silmät ja tiesin että vaikeroin nautinnosta, vaikken kuullut itseäni. Kaikki katsoivat, kun laukesin ja laukesin ja kesken pyörteen kuulin Niklaksen ärjäisyn, kun hän nykäisi lanteitani viimeisen kerran itseään kohti ja pumppasi spermansa sisääni.

En ehtinyt palautua korkeuksistani, kun kuulin Salomonin ärähtävän:

-Pois tieltä!

Ennen kuin tajusin mitään, Salomon oli päälläni kuin eläin. Hänen hampaansa purivat kaulaani, hänen kätensä pahoinpitelivät rintojani ja reisiäni ja kun hän puski kyrpänsä sisääni, hän sähisi korvaani:

-Tää on viimeinen kerta kun mä tuun jälkiliukkaille.

Mielessäni välähti, että olin unohtanut, kuinka valtavan suuri Salomon oli. Ja kuinka taivaallisen ja helvetillisen hyvältä tuntui olla hänen pantavanaan. En tajunnut enää ketään muuta huoneessa, kun Salomonin vartalo painautui minua vasten. Äkkiä hän pyöräytti meidät ympäri ja olin miehen päällä. Puristin kovia lihaksia hänen hartioissaan ja hengitin epätasaisesti hänen kaulaansa vasten, mutta Salomon työnsi minut istuma-asentoon ja komensi:

-Näytä nyt kaikille, mikä kyltymätön kiimapillu sä oot. Näytä taas, kuinka hyvältä susta tuntuu saada kovaa kyrpää.

Aivoni olivat täydellisessä oikosulussa tapahtumien yllättävästä käänteestä ja siitä tosiasiasta, että Salomon oli sisälläni ja puristi käsivarsiani kuin olisi aikeissa ravistella minua kuin räsynukkea. Puistin hämmentyneenä päätäni, mutta lantioni liikkui  jo itsestään. Niklas oli tuntunut paksulta ja pitkältä, mutta se miten ahtauduin Salomonin ympärille, tuntui niin mielettömän hyvältä, etten pystynyt lopettamaan.

Lantioni ja perseeni keinuivat itsestään ja nousin ja laskin läähättäen valtavan elimen ympärillä. Olin märkä omista nesteistäni ja Niklaksen spermasta, mutta Salomon oli niin suuri, että kitka tuntui silti valtavan hyvältä. Helvettiin kaikki,mielessäni välähti ja puristin sormeni rinnoilleni, suljin silmäni ja annoin mennä. Kaarsin selkääni niin, että Salomonin kulli iski herkullisesti pilluni etuseinämään ja g-pisteeseen ja kun tunsin kädet hiuksillani ja pehmeitä näykkäisyjä kaulallani, tiesin, että Anna otti taas osaa leikkiin.

Avasin taas silmäni ja huomasin, että Salomonin kasvot olivat kireät ja niin täynnä himoa, että kiihdytin vaistomaisesti tahtia ja jysäytin lantioni kiihkeästi kiinni hänen lantioonsa.

-Saatanan saatana, mies kirosi ja irrotti otteensa olkapäistäni. Hän tarttui lantiooni ja alkoi työnnellä ylöspäin ja liikuttaa minua itseään vasten vihaisella voimalla. Tunsin Annan tarttuvan rintoihini takaapäin ja nipistävän ja kuulin, että hän huohotti korvani juuressa. Niklas oli ilmeisesti ottanut Salomonin paikan. Salomonin kyrpä porasi sisääni ja pilluni sykki ja kouristeli jo lamauttavalla voimalla niin kuin vain hänen kanssaan, vaikka oli tuskin kulunut viittä minuuttia siitä, kun olin saanut orgasmin. Läähätin nautinnollisesta tuskasta, kun kliimaksi alkoi vääjämättä lähetä ja nopeasti.

Tunsin, kuinka Salomonin jo muutenkin jäykkä kalu paisui ja koveni sisälläni ja tajusin, että mieskin oli menettämässä itsehillintänsä täydellisesti. Hänen siniset silmänsä tuntuivat paahtavan minut elävältä ja hänen suunsa oli vääristynyt, kun hän nai minua eläimellisellä voimalla niin, että pystyin tuskin vastaamaan hänen liikkeisiinsä.

-Nyt sä vittu näytät miten neiti Castrén laukeaa kunnolla!, miehen ääni sivalsi huonetta kovana ja karkeana ja kuin kuuliainen oppilas, silmäni tuntuivat pyörähtävän päässäni ja suustani pääsi epätoivoinen, pitkä huuto, kun puhkinussittu pilluni puristui tiukasti miehen ympärille ja alkoi sitten kouristella sen ympärillä. En pystynyt hallitsemaan ääntäni, en liikkeitäni, en vartaloani, kun parkaisin kerta toisensa jälkeen ja vääntelehdin Salomonin kalun ympärillä loputtomalta tuntuvan ajan, kädet miehen rintaan nojaten.

Tajusin jostain kaukaa, että Salomon tarttui samaan aikaan minua takapuolesta, jyski sisääni nopeasti ja laukesi kiroten ainakin yhtä äänekkäästi. Hän piti lanteitani kiinni itsessään, ja minä romahdin hänen päälleen ja nautin, kun tunsin hänen kullinsa nykivän ja nytkähtelevän sisälläni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *