TARINOIDEN TAUSTALLA – LILITH POHTII JA MUISTELEE

Kirjoitin lähes kaksi ja puoli vuotta eroottisia, romanttisia tarinoita, jotka löysivät täydeksi yllätyksekseni parhaimmillaan 25 000 lukijaa kuukaudessa. Nyt tarinat ilmestyvät lukuina ja kirjoina pientä korvausta vastaan sivustolla www.eroottisiatarinoita.fi, mutta tämä blogi jäi tänne ihan sitä varten, että useampi lukijani on udellut joskus tarinoiden taustalla olevia tapahtumia tai käynyt kanssani sähköpostikirjeenvaihtoa erilaisista asioista – yleensä seksiin tai siihen suhtautumiseen liittyen.

Tässä blogissa pohdin siten seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita, muistelen menneitä, ja onpa luvassa joskus joitain erikoisia kokemuksia, jotka saattavat parhaimmillaan tai pahimmillaan kuulostaa ellei epäuskottavilta niin ainakin elokuvamaisilta, kuten eräs ystäväni asian ilmaisi.

Kertomukseni ovat aina sekoittaneet totta ja fiktiota. Mitään kirjoittamaani seksikohtausta ei ole sellaisenaan tapahtunut, eikä yksikään tarinoiden henkilö perustu puhtaasti ainakaan yhteen ihmiseen. Silti tarinoissani on yhtymäkohtia omaan elämääni ja kokemusmaailmaani naisena ja seksuaalisena olentona ylipäänsä.

Nykyisestä e-kirjakaupasta uudelle vierailijalle sen verran, että pehmomman harlekiiniharrastajan kannattaa varautua suorasukaisempaan sanastoon, mitä seksikohtauksiin tulee. Tarinat on sivuillani tähditetty siten, että yksi tähden kirja on kiltimpi, romanttisempi, ehkä joskus jopa chick lit-genreen laskettavaa materiaalia, kun taas kolmen tähden tarinat liikkuvat hyvinkin pornografisessa maailmassa tuhmempine teemoineen ja dramaattisempine käänteineen. Elämän ankeaa realismia tarinoista on turha myöskään etsiä. Sitä olen saanut osakseni aivan tarpeeksi kuten varmasti moni muukin, joten Eroottiset tarinat tarjoilee roppakaupalla glitteriä ja aina onnellisen lopun.

Arkistosta voi löytää vielä muutaman tarinankin ihan näytemielessä. Niitä ei ole oikoluettu, ja osa on kirjoitettu vähän kiiressäkin, joten kaikki eivät kuulu parhaimmistooni. Mielikuvan tyylistäni niistä kuitenkin saa. Itse tykkään erityisesti Mekaanikosta ja Isäpuolesta, vaikka jälkimmäinen säätöä vähän tarvitsisikin.

t. Lilith