EROOTTISIA TARINOITA

Suomenkielisiä eroottisia tarinoita on vaikea löytää, joten aloin kirjoittaa niitä itse.

Pehmomman harlekiiniharrastajan kannattaa varautua rankempaan menoon, jopa pornoon luokiteltavaan tekstiin. Jotkut tarinoista ovat kiltimpiä kuin toiset, mutta en informoi tai varoittele sisällöstä, koska en usein itsekään tiedä, millaiseksi tarina muodostuu tai mitä seuraavassa luvussa tapahtuu. Jos meno alkaa hirvittää, kannattaa yksinkertaisesti vain hypätä kyydistä pois.:D

Elämän ankeaa realismia tarinoista on turha myöskään etsiä. Sitä olen saanut osakseni aivan tarpeeksi kuten varmasti moni muukin, joten näissä jutuissa on roppakaupalla glitteriä ja aina onnellinen loppu. Käytän toki tarinoita kirjoittaessani hyödyksi melkoisen kirjavaa menneisyyttäni ja jännittävimpiä seksikokemuksia ja jotkut hahmot perustuvat osin johonkin tuntemaani ihmiseen tai ovat sekoitus useampaa, mutta kaikki tosi on upotettu fiktion poveen, eikä mitään, mitä kirjoitan, ole tapahtunut oikeassa elämässä.

Nämä ovat siis puhtaasti fantasiapohjalta kirjoitettuja hengentuotteita – mielikuvituksessahan kaikki voi olla täydellistä ja hyvä niin.

t. Lilith