BELLEVILLE tuli kauppaan – ja pieni hotelliin liittyvä muisto

Hyvää viikonlopun alkua kaikille vaikka vähän myöhäänkin!

Oikoluin tässä turhautuneena Velan työstämiseen Bellevillen. En mennyt ronkkimaan tarinaa kovinkaan paljon, vaikka mieli olisi välistä tehnytkin. Tiedän, että tällä tarinalla on omat faninsa, joten pitelin kärsivällisesti itseni ruodussa ja annoin tarinan kulkea tuttuja uriaan lisäämättä tai poistamatta siitä mitään erityistä.

Kyseessähän on aika suoraviivainen eroottinen tarina (127 s.), jonka yksi teema on veljekset, joista sankaritar valitsee aluksi sen, jonka on aina luullut haluavansa.

Toinen kulma tarinaan tulee Lilithin rakkaasta hömppäromantiikkaharrastuksesta. Tämä kirja on erityisen selvä kunnianosoitus vanhoille harlekiineille, joissa toistui tuttu kaava tyyliin Sankaritar rakastuu tylyyn ellei suorastaan vihamieliseen pomoonsa, jonka – yllätys yllätys – sihteeri hän on. 😀

Noora tosiaan joutuu vanhemman ja vähemmän komean veljen Erkon assistentiksi, ja se tekee hänen odottamattomista mutta hyvin todellisista tunteistaan entistä piinallisempia.

Näiden teemojen lisäksi luvassa on tietysti paljon kiihkeää seksiä !

Minulla on itselläni muistoja hotelleista vaikka kuinka paljon, sillä olen aikanaan harrastanut sellaisia pakoretkiä rakastajien kanssa useinkin. Herkullisin hetki taisi kuitenkin olla tilanne, joka siirtyi sitten Seuralaisen tarinaan. Menimme illalla ylellisen hotellin parvekkeelle ja minulla kuten myös miehellä oli yllä pelkkä pyyhe.

Meidän piti vain käydä vilvoittelemassa, mutta tilanne kehkeytyikin viileän sijaan aika kuumaksi. Minut työnnettiin hotellin parveketta vasten, pyyhe alkoi valua yltäni, mutta en jaksanut enää välittää. Mies takanani työnsi minut sopivaan kulmaan, työntyi sisääni ja saattoi olla, että voihkeeni herätti hieman huomiota hämärässä Helsingissä.

Minulla on muutenkin aina ollut pientä taipumusta ekshibitionismiin, joka saattaa näkyä kertomuksissakin. Tuo hotellikerta oli yksi parhaimpia ja nautinnollisimpia, koska olimme esillä, mutta kuitenkin sen verran suojassa, ettei tarvinnut pelätä sakkojen saamista siveettömästä käytöksestä.

Mutta jos siis Bellevillen kaltainen ei-perinteisempi perinteinen viha-rakkaustarina maistuisi, sen ensimmäisen lukuun ja ostoksille pääsee allaolevasta linkistä:

Belleville on kaupassa!

t. Lilith

WWW.EROOTTISIATARINOITA.FI

Kommentit (0)