ISÄPUOLI 10

Kun ovi kolahti takanani kiinni, tunsin Tamásin kädet ympärilläni. Hän nosti minut hallin vanhan lipaston päälle. Nojasin seinään kädet painettuina lipaston lakatulle pinnalle. Tamás nykäisi lantioni aivan reunalle. Avasin reisiäni ja toivoin nopeaa helpotusta piinaani. Sitä ei tullut.

Sen sijaan Tamás tarttui nilkkaani ja nosti sääreni koukkuun. Hän tutki toista punaista remmisandaaliani ja siveli sormillaan pohjettani. Olin tuskissani ja kun hän painoi suunsa säärelleni, vavahdin niin, että olisin pudonnut, jos Tamás ei olisi pitänyt minusta kiinni. Miehen kieli nuoli herkkää ihoa polvitaipeessani ja sitten tunsin hänen sormensa hierovan reittäni aivan polven yläpuolella. 

En tiedä miten, mutta kiihotuin entistä enemmän ja päästelin huokaisuja ja vinkaisuja joka kosketuksen jälkeen.

– Tamás…, yritin aloittaa, mutta sanani kuolivat kuohuvan kiihkon alle.

– Margareta, Tamás hengähti, ja pudotti sääreni ottaakseen kiinni toisesta. 

Mies puristi taas kouransa nilkkani ympärille. Hänen otteensa oli tiukempi, huulensa malttamattomammat ja hän kun hän puraisi minua pohkeesta, luulin, että hänenkin itsehillintänsä oli tullut tiensä päähän. Olin väärässä. Ainakin hänen itsehillintänsä oli parempi kuin minun. Tamás päästi nilkkani ja liu’utti sormiaan ulkoreisilläni. Hänen kätensä hieroivat ja nipistelivät hellästi ja siirsivät jo muutenkin ylhäälle noussutta helmaani niin, että tuskallista painetta pidättelevä jalkovälini paljastui. Tamás nykäisi helman takapuoleni alta niin, että olin alasti vyötäröstä alaspäin. 

Kun hän paljasti rintani avaamatta mekkoni vetoketjua, hänen kätensä vapisivat. Hetken hän seisoi edessäni ja pelkästään katsoi minua. Hänen katseensa kierteli kasvoiltani ja avoimilta huuliltani särkeviksi, pulleiksi palloiksi kiristyneille rinnoilleni ja siitä pitkin jokaista neliösenttiä säärilleni ja kutsuvasti raollaan olevalle jatkuvasti lisää nestettä vuotavalle pillulleni. 

Tamás kallisti päätään, kun hänen silmänsä palasi kasvoilleni. 

– Ole kiltti, minä nyyhkäisin.

– Olitko sä kiltti viime yönä?, Tamás kysyi ja pudisti päätään silmät hehkuen.

– En, henkäisin tuskin kuuluvasti.

– Niinpä. Nyt sä kärsit hiukan, Tamás totesi pahanilkisesti ja jatkoi:

– Miksi sä menit naimaan muita, kulta? Kyllähän sä tiedät, että sun isäpuoli antaa sulle kyrpää aina, kun sä sitä tarvit.

Pillussani alkoi sykähdellä ja uusi nestevana purkautui ulos niin, että tunsin lipaston pinnankin kostuvan. En heti tajunnut, että Tamás odotti minun vastaavan. Näin, että hän puri huultaan ja työnsi kätensä taskuun. Näin myös, että hän oli hulluna himosta, mutta ei aikonut tehdä mitään, ennen kuin vastaisin.

– Se yö…, mä en pysty tähän…äiti…mä ajattelin, että toiset miehet…

En pystynyt enempään. Tamásin käsi hiipi toiselle reidelleni ja puristi. 

– Sä ajattelit, että toiset miehet lopettaa…tän?, hän kysyi käheästi silmät kimaltaen ja antoi sormensa käväistä märällä sisäreidelläni. Mies vilkaisi kiiltävää sormeaan ja työnsi sen suuhunsa. 

Tamásin silmäluomet painuivat alas ja tuijotin miehen sormea, suuta, hänen huuliaan, jotka imivät pillunestettäni. Raastava himo leimahteli entistä tuskallisemmin sisälläni. 

Tamás avasi silmänsä, otti sormensa pois suustaan ja liikutti kättään vartaloni yllä hetken kuin ei osaisi päättää, mihin koskea. Sitten mies teki virhearvion. Hän puristi kivikovaksi suureksi kuulaksi puristuneen rinnankärkeni peukalonsa ja etusormensa väliin ja pumppasi ja hieroi sitä muutaman pyörryttävän sekunnin.

En olisi pystynyt enää pidättelemään, vaikka henkeni olisi riippunut siitä. 

Suustani purkautui pitkä kimeä kirkaisu, lantioni nytkähti, selkäni kaartui ja sisälläni ikuisuudelta tuntuvan ajan paisunut kiima räjähti ulos ja riepotti minua kuin olisin astunut miinakentälle. En nähnyt enkä kuullut mitään, mutta tunsin, että Tamás kiristi otettaan nännistäni ja puristi toisenkin sormiensa väliin. Paiskauduin entistä kauemmas tietoisesta ajattelusta ja aistin vain kivuliaan kuuman ja samalla helpottavan kouristelun, joka väänsi lihaani joka puolella kehoani. 

Koko ihoni tuntui korventuneelta, kun orgasmini helpotti hiukan.

Tamás katsoi minua kuin olisi nähnyt jotain yliluonnollista ja hänen ilmeensä alkoi kiertää vartaloani uudestaan nautinnolliseen ruuvipenkkiin. 

– Sä…, Tamás ähkäisi ja näytti hakevan sanoja. – Mä en ikinä ole nähny mitään noin helvetin seksikästä. 

Hän sipaisi mehujeni kuorruttamia häpyhuuliani ja sävähdin kuin olisin saanut sähköiskun. Tamás nosti mustina ja tuhkanharmaina kytevät silmänsä omiini.

–  Katotaan, kuinka monta kertaa sulta tulee, ennen kuin mä olen lopettanut.

Tamás nappasi minut käsivarsilleen ja lähti viemään minua kohti olohuonetta. Hän ei kuitenkaan pysähtynyt vaan suuntasi äidin ja hänen makuuhuoneeseen. Olin puolitajuton himosta, mutta äännähdin ilmeisesti jotain, kun Tamás sanoi:

– Tää me voidaan tehdä vaan täällä. Usko mua. 

Mies laski minut keskelle äidin ja Tamásin vuodetta ja astahti suuren peilin ääreen, joka seisoi vinottain makuuhuoneen nurkassa. Hän työnsi sen sängyn viereen ja kun käänsin päätäni näin itseni. Punainen mekkoni oli vyötäröllä ja rintani törröttivät kaula-aukon kiristäminä kohti kattoa. Jalkovälini sykähteli tahtomattaan ja kun Tamás ilmestyi kuvajaiseen mukaan ja kiskoi vaatteen päältäni, nostin takapuoltani ja ojensin käsivarteni häntä auttaakseni. Kiihotuin hurjaa vauhtia uudelleen pelkästään Tamásin käsien kosketuksesta ja siitä, mitä näin peilissä.

Tamás asetteli minut huolellisesti asentoon kuin mallinuken. Hän siirsi käteni omille rinnoilleni sanomatta sanaakaan ja puristi käsieni päältä kuin opastaakseen minua. Otin molemmat kummut tottelevaisesti käsiini ja pusersin. Mies siirtyi alemmas. Hän avasi reiteni, nosti polveni koukkuun ja huomasin, että punaiset remmisandaalit olivat edelleen jalassani. Niiden korot upposivat patjaa vasten. Luoja, että se tuntui ja näytti hyvältä. Olin kuin pornolehden malli. Suu punaisena ja avonaisena, silmäluomet raskaina, innokkaat suuret rinnat omissa käsissäni ja jalat levitettyinä auki ketä tahansa halukasta varten.

Tamás kiipesi ylleni ja tuijotin peiliä pystymättä kääntämään katsettani. Mies oli vielä täysin pukeissa takkia myöten. Hän nojautui ylleni kyynärpäidensä ja polviensa varassa niin, että vain hänen takinliepeensä ja housujen peittämät säärensä koskettivat minua ja näin ennen kuin tunsin, kuinka hänen päänsä sukelsi puraisemaan kaulaani. Olisin voinut kirkua kärsimättömyydestä. Kaarsin vartaloani ja hieroin rintojani samalla, kun Tamás nosti päänsä ja katseemme kohtasivat peilin kautta. 

– Näetkö sä nyt?, mies kuiskasi korvaani. – Tätä ei voi tehdä muualla.

Nyökkäsin, irrotin toisen käteni rinnaltani ja nykäisin hänen takkiaan. Tamás irrotti otteeni ja painoi käteni takaisin. 

– Nyt mä syön ton himokkaan pikku pillun suihini ja sä pysyt paikallaan, hän ilmoitti ja hymyili susimaisesti. Hengitykseni värisi ja katsoin, kuinka mies lähti etenemään taas alaspäin. Hän riisui puvuntakkinsa, heitti sen sängylle ja kiersi toisen käsivartensa reiteni alta vatsalleni. 

– Oooh…, suuni sanoi ja kun Tamásin toinen käsi tarttui reiteeni ja levitti sitä ennestään, jännityin odotuksesta. 

Ensimmäinen kosketus oli kuin perhosen siipi. Tamás painoi kevyttäkin kevyemmän suukon toiselle sisäreidelleni. Jalkovälini kiristyi kiinni ja avautui. Seuraavaksi hän painoi avoimen suunsa häpyhuulteni väliin, klitoriksen päälle ja nuoleskeli pitkin nautinnollisin lipauksin. Reiteni vapisivat niin, että ne pysyivät asennossa vain Tamásin käsien varassa ja tunsin kuinka nestevana livahti pakaroideni väliin ja lakanoille. 

– Sulla on kuuma pieni lähde täällä alhaalla, Tamás mutisi. Hän imaisi ja kuulin märän äänen, kun lihani ja reilu annos nestettäni upposi hänen suuhunsa. 

Olin tolkuttomana himosta ja kuumat ja kylmät väreet ajelehtivat kaikkialla ruumiissani. Puristin rintojani kouristuksenomaisesti yhteen ja kun Tamás työnsi kielensä niin syvälle pilluuni kuin pystyi, lantioni nytkähti hänen kasvojaan vasten. Rintojeni ja jalkovälini välillä tuntui kulkevan pingottunut, hehkuva vaijeri. Katsoin silmät sumeina peiliin ja tunsin huojuvani taas kiikkerällä reunalla. Tamás siveli vatsaani toisella kädellään, pumppasi kieltään litisevään pilluuni ja työnsi toisen kätensä peukalon peräaukkooni. 

Näin peilistä kuinka vartaloni nousi vuoteelta kaareksi jalkojen ja hartioiden varaan. Sormeni puristivat ja kiskoivat kovia nipukoitani vihaisesti ja tunsin Tamásin hampaat vaossani, kun hän avasi suutaan entistä enemmän saadakseen kielensä vielä syvemmälle. Tamásin kieli oli kuin käärme, joka lähti luikertelemaan jalkovälistä vatsanpohjaani, rintoihini ja lopulta jäseniini. Pilluni seinämät puristivat sitä tiukemmin ja tiukemmin ja tunsin, kuinka Tamás rutisti minua perseestä ja vyötäröstä niin, että minuun melkein sattui. 

Kurkustani karkasi pieniä avuttomia haukahduksia ja ulvaisuja, ja kun Tamásin kieli työntyi taas sisääni yhtä aikaa kuin hänen sormensa työntyi peräaukkooni, räsähdin ja pirstouduin taas kappaleiksi pimeään avaruuteen. En tuntenut muuta kuin tiukan sykkeen ja puristuksen, joka levisi jalkovälistäni ja kun kliimaksi tuntui laantuvan, Tamás työnsi sisääni jotain suurta ja paksua.

Olin sulkenut silmäni kliimaksin iskiessä, mutta nyt katsoin taas peiliin ja näin, että mies piteli jotain kädessään. Se jokin alkoi värähdellä ja tajusin, että sisälläni oli suuri vibraattori. Sisuskaluni tuntuivat menevän solmulle, kun kiimainen pilluni puristui esineen ympärille onnellisena saatuaan viimein itsensä aivan täyteen. Tamás liikutti sauvaa lyhyin, tiukoin vedoin ja sen värinä levisi lantiooni ja peräaukkooni, jota mies edelleen pumppasi sormellaan. Laukesin uudestaan ja olisin voinut vannoa, että kuulin Tamásin nauravan käheää, seksikästä naurua.

Hänen huulensa liukuivat sisäreisilläni ja kun hän tunsi lihasteni hiljalleen rentoutuvan, hän nousi polvilleen ja alkoi avata paidannappeja. 

– Mä lupasin itelleni olla hellä sun kanssa, Margareta, Tamás sanoi minulle jokaista sanaa painottaen. Hän nykäisi paitansa pois ja avasi vyönsolkensa.

Miehen silmät harhailivat kaikkialla vartalollani ja voihkaisin, kun hän työnsi osittain ulos liukunutta sauvaa tiukemmin sisääni lypsääkseen viimeisetkin jälkijäristykset irti.

– Mutta mä en tiedä pystynkö mä. Musta tuntuu, että mun kulli räjähtää, kun mä katon sua. Noita sun kiimasta törröttäviä tissejä ja tota vuotavaa tiukkaa vittua. 

Tamás puhui kuin hypnotisoituna ja minä tuijotin hänen likaisia sanoja lausuvaa suutaan, jotka iskivät kehooni kuin pienet läimäytykset. Ne herättivät minut ja kun mies kiipesi alastomana päälleni, käteni lähtivät nälkäisinä ja ahneina tunnustelemaan hänen rintalihaksiaan, olkapäitään, vatsaansa ja rautakangen kovana seisovaa kyrpää. 

– Mä en välitä, mutisin ja tuijotin Tamásin piinattuihin silmiin. – Tee mitä haluut. Mä tarvin sut mun sisään. 

– Just tota mä tarkoitan, Tamás sanoi ja painoi suunsa huulilleni. Puristin miehen niin lähelle kuin pystyin ja liikutin hieman lantiotani. Suuri, kova kulli valutti raskaita, lämpimiä tippoja vatsalleni. – Älä liiku, Tamás ähkäisi ja painoi minut liikkumattomaksi. – Ellet sä haluu, että multa tulee kuin teinipojalta.

Hykerryttävä itsetyytyväisyys leimahti minussa ja teki minusta jos mahdollista entistä myöntyväisemmän. Lepäsimme hetken aikaa liikkumatta. Vain huulemme ja kielemme tutkivat toisiaan ja käteni tunnustelivat Tamásin suurta, lihaksikasta vartaloa. Kun sormeni hiipivät hänen kyljilleen ja kohti vatsaa, mies henkäisi ja kohottautui hetkeksi. Inahdin vastalauseeksi, mutta Tamás ei ollut jättämässä minua. Hän käänsi minut ympäri, vatsalleni ja painautui raskaana päälleni. Hänen kyrpänsä upposi pakaroideni väliin ja tunsin, kuinka jännittynyt mies oli. Olin aivan hiljaa, sillä minä totisesti halusin noin tuskallisesti pidätetyn lastin sisääni.

– Nyt, Tamás sanoi hetken kuluttua karhealla äänellä.

– Kato peiliin, kulta. Kato, kun sun isäpuoli nussii sua.

Silmäni pysyivät hädin tuskin auki, mutta tein kuten hän halusi. Tamás nosti minua hiukan lantiosta, mutta vain sen verran, että sai kullinsa raolleni. Hän ähkäisi, kun elin lipsahti pari kertaa. 

– Voi vittu, kato mun omaa kiimaista lutkaa. Sä vuodat niin, että sä oot kastellu lakanatki, hän kuiskasi. 

Tuijotin Tamásin himosta kireisiin piirteisiin, tiukkoihin juonteisiin suupielissä ja hampaisiin, jotka paljastuivat hänen puhuessaan. Kun hän löysi aukkoni uudestaan, hän liukui sisääni valtavan suurena ja kovana ja niin paljon parempana kuin sauva tai muut miehet. Vaikersin hiljaa, kun hän piti itseään paikallaan ja painoi minut isolla vartalollaan tiukasti vasten patjaa. Pilluni tuntui turpoavan ennestään ja tarttuvan jokaiseen neliömillimetriin miehen elimessä. 

Makasimme hetken aivan hiljaa ja katsoin itseäni ja Tamásia, joka makasi huohottaen päälläni. Vaikka en nähnyt hänen kaluaan, pystyi kuvajaisesta näkemään, että hän oli työntynyt sisääni. Sen näki hänen lantiostaan ja oman takapuoleni asennosta. Yritin liikkua. Halusin niin kovasti katsoa. Halusin todellakin nähdä, kun isäpuoleni nussi minua. 

– Shhh…, Tamás sanoi. 

– Pannaan tää sun äitis lelu tänne.

Siinä himonhuuruisessa tilassa tulin vain entistä himokkaammaksi, kun kuulin, että sauva oli äidin. Tamás nosti lantiotani ja itseään ja alkoi hivuttaa sauvaa peräaukkooni.

– Jaoitko sä tätä pientä persereikääki eilen? 

Purin huulta ja nyökkäsin.

– Totta kai sä jaoit, Tamás murisi. – Oliko se eka kerta?

Sauva painui hitaasti anukseeni ja aloin vapista. Nyökkäsin vaivalloisesti ja ähkin häpeän ja intohimon sekaisesta nautinnosta. Silmäni painuivat kiinni ja purin huulta niin, että maistoin veren.

– Silmät auki! Kerro mulle. Teemuko se oli?

Katsoin Tamásiin peilikuvan kautta ja nielaisin.

– Ei…ensin…

En pystynyt puhumaan, kun Tamás liikahti sisälläni ja sauva sulloutui syvemmälle.

– Kuka se oli? Kuka pani mun tyttöä neitsytperseeseen?

– Se oli joku Jackson!, parahdin, kun sauva tunkeutui aivan perälle asti. – Joku musta iso mies. Amerikkalainen!

– Vai Jackson. Oliko sillä iso mustan miehen kalu, kulta? Venyttikö se sua oikein kunnolla?

– Oli! Joo!

– Tuntuiko se hyvältä?

– Tuntui, tuntui…läähätin epätoivoisena. – Mutta ei niin hyvältä…

– Ei niin hyvältä kuin…?

– Tämä! Tämä! Tamás! Voi Tamás nussi jo!

Tunsin itseni halvaksi ja himoittavaksi yhtä aikaa ja silmäni kiilsivät kuumeisina, kun katsoin peilistä Tamásin jättimäisen kyrvän vetäytyvän minusta ulos ja hieromasauvan pään törröttävän peräaukostani.

– Sä oot saanu koko viime yön kahta miestä kaikkiin reikiin ja kato nyt ittees, Tamás sihisi yläpuolellani. Hän kytki hieromasauvan päälle ja painoi minut uudestaan kiinni patjaan niin, että laite oli tiukasti pakaroideni välissä painautuneena miehen lantiota vasten. Koko selkärankani tuntui aistivan joka ikisen pienen värähdyksen ja puristin lakanoita tiukasti nyrkkeihini. 

Tamás alkoi viimein liikkua. Hän työnsi kätensä rintojeni alle ja puristi niitä niin kuin minä lakanoita. Läähätin kuin piinattu eläin ja tiesin, etten kestäisi kauaa tällaista kidutusta. En ollut koskaan nähnyt itseäni naitavan. Tamásin lantio liikkui ensin hitaasti ja pitkin vedoin, niin että näin hänen kiiltävän märän kullinsa pilkottavan jalkovälissäni ennen kuin se taas upposi lihaani. Selkäni oli painautunut notkolle patjaa vasten ja takapuoleni pyrki ylös sen verran kuin se pääsi Tamásin painon alla.

– Senkin. kyltymätön. märkä. kireä. kiimapillu, Tamás lateli korvaani samaan tahtiin kuin nussi minua.

Hänen kielensä nuoli korvaani ja sen taustaa, hän puri minua niskaan ja joka ikisen sanan ja työnnön myötä olin lähempänä.

– Mä nain sut ennemmin hengiltä…kuin annan…kenenkään…kenenkään… muun maistaa…tätä herkkupersettä enää, mies huohotti.

Törkeät sanat upposivat ihoni alle kuin pienet neulat. Tamás oli mustasukkainen, aivoni oivalsivat jostain kaukaa. Sietämätön himo kuoriutui entistä sietämättömämmäksi.

Sauvan värinä kulki hermoratojani pitkin kaikkialle ihooni, ja Tamásin kullin kiihtyvä tahti hakkasi ruumistani kuin ruoska. Sisään, ulos, sisään, ulos. Lasittunut katseeni rekisteröi, että ruumiini tärisi kuin  horkassa ja että Tamásin ilme oli vääristynyt, raivokas, melkein epäinhimillinen. Hän oli kuin Ilmestyskirjan peto ja minä olin hukkuva syntinen. 

Orgasmini iski raivoavana ja synkkänä kuin ukkosmyrsky, kun Tamás vetäisi kyrpänsä melkein kokonaan ulos ja survaisi sen sitten niin kovaa sisään, että pilluni ja koko ruumiini tuntui halkeavan. 

– Voi Tamás! Tamás! Tamás…, huusin älyttömästi ja ahne pilluni kiristyi ja kouristui tuskallisen nautinnollisesti miehen kalun ympärille kerta toisensa jälkeen samalla kun tunsin ohuen lihan lävitse peräaukkoani levittävän sauvan liikkeet. Minusta tuntui, että väännyin sijoiltani, vaikken pystynyt tekemään juuri muuta kuin pyörittämään hiukan persettäni mielihyvän kouriessa sisikuntaani. Silmissäni välähteli kuvajaisia siitä, kun Tamás porasi sisääni kaikin voimin. 

– Just niin, Margareta! Kukaan ei lausu sitä noin oikein!, Tamás voihkaisi. Tunsin, että hänkin oli laukeamaisillaan ja isosti. Mies tempaisi lantiotani ylöspäin, painoi sauvaa peräaukkooni ja jysäytti kullinsa viimeisen kerran pohjaan asti. Huusin kurkku suorana paineesta ja sykkeestä ja helpotuksesta. Tunsin kuumat spermasuihkut kohdunsuullani asti ja laukeavan kullin nykäykset.

– Jumalauta Margareta!, mies voihkaisi. – Mä kun mä nussin sua, mä en haluu lopettaa ikinä.

Makasimme huohottaen päällekkäin pitkän aikaa ja katsoin meitä peilistä. Tamásin silmät olivat myös auki. Sauva värisi anuksessani ja Tamás oli edelleen sisälläni. 

– Mä en oo koskaan niin rivo suustani kuin sun kans, Tamás tunnusti hitaasti. – Anteeksi. Sä saat jonki pedon irti mussa.

Pudistin päätäni. Rivot sanat seksin aikana eivät olleet minulle minkäänlainen ongelma. Päinvastoin. Mies oli hetken taas hiljaa, kunnes veti henkeä. 

– Meillä on ongelma, Margareta. 

Jäykistyin ja odotin iskua vyön alle. En siirtänyt katsettani Tamásin silmistä.

– Mä tuun hulluksi kun mä ajattelen sua. Ja mä ajattelen sua koko ajan. Mulla seisoo koko ajan kuin jollain helvetin kakaralla. Enkä mä halua jakaa sua kenenkään kans. 

Sydämeni värisi onnesta, mutta katsoin Tamásia tiiviisti silmiin.

– Jos sä et haluu jakaa mua, sen pitää toimia toisinkin päin. 

Tamás pyöräytti minut kyljelleen, nappasi sauvan ja veti minut sitten itseään vasten.

– Siinä on yksi pieni ongelma koko isossa ongelmassa. Mä tekisin niin sun takia. Mutta mä oon edelleen naimisissa sun äitis kans ja no…sä tiedät sen kuvion.

Minä en tuntenut myötätuntoa äitiäni kohtaan, enkä siinä tilassa osannut ajatella laajempaa kuvaa muutenkaan millään tavalla.

– Sano, että sulla on joku muu. 

Tamás naurahti niskaani vasten.

– No. Meillä on aikaa neuvotella. Nyt mä haluun opettaa sulle vähän unkaria. Drágám. Te szép vagy. 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *