ISÄPUOLI 13

Kun Kasper johdatti minut makuuhuoneeseen, siellä vallinnut puheensorina tyrehtyi. Huoneessa oli kymmenkunta miestä, ehkä useampikin. En jaksanut välittää. Oloni oli humalluttavan hyvä ja liidin lattiaa pitkin ja keskelle huonetta. Teemu astui eteenpäin ja tarttui minua takapuolesta ja suuteli minua. Hän hieroi pakaroitani ja siveli sisäreisiäni ja hänen kielensä suussani oli kuuma ja malttamaton. Kiihotuin pikavauhtia, eikä ympäristö tai muut huoneessaolijat merkinneet minulle mitään. Voihkaisin ahnaasti ja hieroin itseäni tiukemmin Teemua vasten.

– Tää on kuuma tapaus muutenkin, mutta nyt kun se sai vähän piristettä, se näyttää haluavan päästä heti asiaan, Kasper hekotti vieressäni.

Teemu katsoi minua ja hymyili paheellisesti.

– Ai sä uskalsit ottaa? Haluutko sä vähän herraseuraa, pikkuinen?, hän kysyi.

Nyökkäsin, hymyilin kutsuvasti ja nojasin itseäni tiukemmin Teemuun.

– Mees kulta tohon sängylle. Jos tää menee hyvin niin me järkätään webcam-istuntoja ja sä tienaat oman osas niistä. Tää on niinku kenraaliharjoitus. Täällä on viisi innokasta osanottajaa odottamassa. Muut haluu katsella.

Jokin osa aivoistani epäröi, mutta ajatus ei tunkeutunut kunnolla huumeen pehmeän peiton lävitse. Kiima ja tarve rankaista itseäni olivat voimakkaampia. Kiipesin vuoteelle ja Teemu kiskaisi enempiä puhumatta topin ja sortsit pois päältäni. Hän ohjeisti minua nousemaan polvilleni kohti yleisöä ja minä tein työtä käskettyä. Päälläni oli hennon vaaleanpunaiset pitsirintaliivit ja stringit ja joku huoneessa huokaisi ja kommentoi:

-Anna Kasper sitä ainetta. Tuommosen herkkuperseen kanssa mä saan vittu universumin isoimmat orkut.

-Ota rintsikat veke mussukka, joku toinen sanoi.

Suuntasin katseeni puhujaan ja näin rotevan kolmekymppisen miehen, jolla oli tumma parta ja hiukset. Sisuskaluni värähtivät, kun päässäni vilahti mielikuva hänen parrastaan rinnoillani. Kurotin taakseni ja avasin rintaliivien hakaset. Partamies katsoi pyöreitä suuria rintojani silmät tapittaen ja hän sanoi kovaan ääneen:

– Mä en tiedä teistä kaverit, mutta mulla seisoo jo niin, että tekee kipeää.

Miehet räjähtivät nauramaan ja minä hymyilin poissaolevasti. Suljin silmäni ja hieroin vähän rintojani ja vatsaani.

-Kattokaa miten kiimassa se on, Teemu sanoi kovaan sävyyn, jota en koskaan ollut kuullut hänen käyttävän.

– Ei sitä yksi mies tyydytä.

Teemu tuli taakseni ja keinautti minut yllättäen kontilleni niin, että henkäisin ja sukelsin pää edellä vasten peittoa. Hän kiskoi stringit pois ja käännäytti minut selälleen. Katsoin Teemun silmiin ja näin niissä jotain eläimellistä, melkein vaarallista. Hän levitti reiteni ja sitten kuulin hänen sanovan:

– Tulkaa pojat katsomaan, mitä täällä on tarjolla.

Paljaaksi ajeltu jalkovälini oli kaikkien nähtävänä. Olin ollut märkä jo siitä lähtien, kun Kasper oli kosketellut minua ja nyt tiesin olevani niin liukas ja kiiltävä, että jokainen saattoi nähdä, mitä halusin.

-Pieni punainen posliinipillu ja vuotaa kuin seula, pitkä ruskeatukkainen mies sanoi vasemmalta puoleltani ja iski minulle silmää.

Hän oli karulla tavalla komea ja ehkä hiukan yli kolmekymmentä.

-Mä otan sen nyt heti, samainen ruskeatukkainen mies sanoi.

-Hei Saku, millä oikeudella sä…?

-Sillä, että mä ehdin ensin. Ottakaa te vaan aseet esille ja pankaa tyttö kärsimään.

Silloin tajusin jäykistyä, vaikka olinkin huumepäissäni.

– Mitä aseita?, kysyin peloissani.

Kasper alkoi nauraa. Hän heilutteli kädessään suklaakastikepurkkia.

-Herkkua herkun päälle, hän sanoi ja nyökkäsi parrakkaalle miehelle ja parille muulle.

-Pysy paikallas, Kasper sitten sanoi vielä minulle.

Pysyin samassa asennossa kuin johon minut oli aseteltu, kun miehet aloittivat. Kasper valutti rinnoilleni, vatsalleni ja jalkoväliini suklaakastiketta. Jereksi esittäytynyt parrakas mies levitti vartalolleni muromysliä. Vaalea, sinisilmäinen ja lyhyehkö Hannu pursotti päälleni kermavaahtoa. Teemu oli valinnut hunajan.

Saku asetti lantioni alle pari suurta tyynyä ja yhtäkkiä tunsin hänen kielensä suklaakastikkeesta tahmaisessa pillussani. Kirkaisin ja hätkähdin niin, että miehet kiirehtivät tarttumaan käsivarsiini. Saku imi ja nuoli, hän melkein tuntui syövän poimujani ja klitoristani. Olin aivan muissa maailmoissa ja räjähtävän herkkänä. Kun toiset kumartuivat ylleni ja alkoivat nuolla ja imeä makeita herkkuja iholtani, tunsin itseni piinatuksi eläimeksi ja kiemurtelin himosta niin ahneesti kuin miesten otteet antoivat periksi.

Kasper lipoi toista rintaani ja kylkeäni, Teemu haukkoi myslikokkareita ja hunajaa alavatsaltani, Jeren kieli oli navassani ja liikkui ylöspäin, ja Hannu käsitteli toista rintaani ja kaulaani puraisten lihaani aika ajoin. Olin kuin tulessa ja kun Saku alkoi pumpata kieltään sisälle, laukesin kuin raketti aivan yllättäen ja kovaäänisesti voihkien. Miehet hymisivät ihoani vasten ja nipistelivät ja puristelivat minua saadakseen minut vääntelehtimään ja voihkimaan vielä kovempaa.

-Just noin! Nyt sä saat, mitä oot kerjänny koko illan, kuulin Sakun haukahtavan.

Tunsin miehen liukuvan sisääni. Hän oli suuri, yhtä suuri kuin Tamás ja hänen käyrä elimensä hieroi pilluni etuseinämääni herkullisella tavalla. Mies alkoi välittömästi naida nopeasti, kovin työntäisyin.

– Ihan helvetin tiukka tavara sulla mussukka, hän huohotti ja nosti sääreni olkapäilleen.

-Mä en muista koska olisin saanu näin pientä ja märkää, hän jatkoi silmät kiinni ja päästeli korahtavia ähkäisyjä samalla kun kiihdytti tahtia.

Toisten miesten kiduttavat suut ihollani ja Sakun rivot kehut saivat minut taas jännittymään. Kun Saku nojasi ylleni niin, että pääsi vielä syvemmälle, aloin liikuttaa lantiotani sen verran kuin pystyin ja läähättää odotuksesta. Miehen kulli oli niin iso, se iski niin syvälle, että olin ääriäni myöten täynnä, ja minua imettiin ja purtiin kaikkialta niin armottoman taivaallisesti.

Suljin silmäni ja päässäni pyöri kuin karusellissa. Orgasmi lähti liikkeelle kaikista pisteistä, joihin minua kosketettiin. Kovasta kermalla sotketusta rinnankärjestä, tahmealta vatsaltani, suklaiselta kaulaltani ja pillustani, joka tuntui kiertyvän Sakun valtavan elimen ympärille koko ajan tiukemmin ja peräänantamattomammin, kunnes se räjähti kouristelemaan hillittömällä voimalla.

Koko vartaloni jännittyi ja kaartui, ja suustani kumpusi äänekkäitä voihkaisuja ja huudahduksia loputtomana virtana samalla, kun miehet nauroivat vartaloani vasten. Saku runnoi väkivaltaisesti sisään viimeiset työntönsä ennen kuin laukesi kiroten ja karjuen.

-Tämmöselle nuorelle kiimaperseelle pitäis laittaa vastaanotto, jossa me voitais käydä naimassa sitä aina kun mahdollista. Tyttö ei tarttis vaatteita ollenkaan. Olis varmaan sen verran liikennettä, Hannu totesi himon sumentamalla äänellä ja imaisi ison haukun rintaani suuhunsa niin, että kiljaisin ja supistelin entistä voimakkaammin jälkijäristyksissäni.

-Mä otan sen seuraavaksi, Jere ilmoitti ja nousi seisomaan.

Hän piteli jo kulliaan kädessään, joka ei ehkä ollut yhtä pitkä kuin Sakulla, mutta valtavan paksu.

– Kääntäkää se kontilleen, hän määräsi ja miehet tekivät työtä käskettyä. He asettivat tyynyt vatsani alle ja tarrasivat rintoihini ja lantiooni.

Jere siirtyi taakseni ja valutti joko suklaakastiketta tai hunajaa pakaroiden väliini. Sitten tunsin karkean parran takapuoltani vasten ja märän, paksun kielen, joka alkoi järjestelmällisesti nuolla peräaukkoni ympärystä puhdistaen joka ikisen neliömillin. Kieli liukui alemmas ja alemmas, partakarvat hivelivät sisäreisiäni ja aloin olla taas jo käsittämättömän kiimainen.

-Kattokaa, kun lutka nauttii!, mird ärähti, kun aloin pyörittää lantiotani hänen kieltään vasten.

Hän irrotti otteensa ja siinä samassa tunsin, kuinka hän survaisi itsensä sisään. Hän oli niin paksu, että levitin vaistomaisesti reisiäni ammolleen, vaikka sillä ei ollut mitään merkitystä.

-Vitun pieni huora, mies huohotti ja minä työnsin vain persettäni enemmän tarjolle. Joku tarttui reiteeni ja piti minua paikallaan, kun Jere jyskytti sisääni. Huoneessa kaikuivat usean ihmisen huohotus, oma vikinäni ja paljastavat maiskahtavat äänet, jotka lähtivät turvonneesta, märästä raostani.

Tiesin, etten kestäisi kauaa taaskaan. Kehoni oli kuin tulessa jatkuvista hyväilyistä ja nussimisesta, ja jokainen kosketus tuntui sata kertaa voimakkaammalta kuin tavallisesti.

-Ah-ah-ah-ah-saatana…ah, Jere ähki äänellä, josta kuuli että hän oli aivan kiimassa ja laukeamaisllaan.

Miehet puristivat rintojani kuin pihteihin ja toiset pitelivät minua paikallaan. Sisälläni soutava tuskallisen paksu kyrpä alkoi murentaa vartaloani uudestaan ja aloin nyyhkiä ääneen.

– Multa tulee, tulee, tulee isosti, jankutin ja kuulin taas naurua ja rivoja sanoja, jotka sekä kehuivat että haukkuivat minua.

Järkälemäinen orgasmi putosi päälleni samaan aikaan, kun Jere runttasi kullinsa sisään viimeisen kerran ja antoi spermansa syöksyä sisääni. Huusin suoraa huutoa ja vääntelehdin niin voimakkaasti, että miehet saivat hädintuskin pidettyä minut paikallaan.

Sitä jatkui loputtomiin. En ole varma, montako kertaa miehet ottivat minut ja montako muuta ihmistä huoneessa oli, mutta viisikko tunkeutui joka reikääni, ja veressäni kiertävä itseinho ja kokaiini tekivät minusta halukkaan kaikkeen mitä he tarjosivat. Kun viimein lysähdin sängylle käytettynä kuin vanha rätti, en välittänyt vähääkään, vaikka osa miehistä siirteli minua eri asentoihin ja otti minusta kuvia kännyköillään. Lopulta Kasper nakkasi minulle kostutetun pyyhkeen ja käski minun puhdistaa pahimman moskan ja eritteet päältäni ennen kuin menisin suihkuun.

Miehet alkoivat valua huoneesta pois yksi kerrallaan, ja vain Teemu jäi paikalle. Hän hiipi viereeni ja otti pyyhkeen. Samalla kun hän puhdisti yhä nuolemisesta, imemisestä ja puremisesta herkkää ihoani, hän kysyi:

-Sä taisit tykätä siitä, kulta pieni?

En kyennyt vastaamaan, tuijotin vain poissaolevasti miehen silmiin ja yritin saada ajatukseni kulkemaan. Se oli vaikeaa viinin, huumeen vaikutuksen ja monen häpeällisen ihanan orgasmin jälkeen. Tähänhän sinä tähtäsitkin, päässäni välähti. Oli lohdullista olla ajatuksettomassa, turrassa tilassa, jossa itseinhokaan ei tuntunut niin pahalta kuin selvinpäin. Päätin, että näin oli hyvä. Tämä oli juuri sitä, mitä tarvitsin.

Pieni vastaanpyristelevä ajatus sammui ennen kuin ehti kunnolla pinnalle.

Kommentit (0)