ISÄPUOLI 6

Huohotin yhä ruokapöydällä, jalkapohjat painettuina pöydän reunaa vasten, pelkkä sukkanauhavyö lanteillani. Minusta tuntui, että olin raukean rento ja lamaantunut kauhusta, yhtä aikaa. Sydämeni ei enää hakannut rajun seksin aiheuttamasta ruumiillisesta ponnistuksesta vaan kiihkeän odotuksen ja inhon sekaisista tunteista.

Tamás oli vetäytynyt minusta, mutta ei kauas. Toivuttuani orgasmista olin ajatellut, että hänen lupauksensa panna minua koko päivän oli ollut pelkkä märkä uni, seksin aikaista rumaa puhetta. Mutta ei. Kun mies oli vetäytynyt minusta, hän oli hymyillyt minulle kuuma kiilto silmissään, kävellyt ateljeehen ja hakenut kännykkänsä. Nyt hän seisoi taas ruokapöydän ääressä ja tuijotti minua silmiin samalla, kun puhelin hälytti.

– Hei kulta, Tamás tervehti, kun puhelimeen vastattiin. – Mä ajattelin kysyä, mitä sulla on tänään ohjelmassa? 

Kuulin äitini äänen vaimeana puhelimen toisesta päästä, mutten saanut selvää sanoista. Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitäni.

– No sithän me nähdään vielä tänään. Mä meen illalla poikien kans ulos. Elias pyysi. Voi olla, että menee pitkään.

Tamás nauroi vielä rennon ystävällisen kuuloisesti, mutta hänen silmissään ei ollut mitään rentoa eikä ystävällistä. Kun hän pani puhelimen pois, hän tarttui käteeni ja nykäisi minut istumaan. 

– Pesulle, hän komensi pehmeästi. – Mä hinkkaan sut puhtaaksi, että mä saan sotkea sut uudestaan. 

– Mi-issä äiti on?, kysyin epätietoisesti. 

– Galleriassa. Ei se tuu vielä ainakaan tuntiin. Eikä sillä oo väliä. 

– Miten niin ei oo…

– Nyt sä tottelet niin kuin kiltti tyttö. 

Tamás painautui minuun kiinni ja puraisi kaulaani. Sitten hän puraisi uudelleen niin, että se sattui. Se tuntui silti niin hyvältä. Hän laski minut jaloilleni ja johdatti kylpyhuoneeseen. Kun pääsimme suihkun alle, hän väänsi hanan auki, painoi suunsa suulleni ja näykki huuliani niin epätodellisen hellästi, että kyyneleet pyrkivät silmiini. Tamás oli kuin valtameri. Villi ja arvaamaton, vaarallinen ja kiehtova ja minä olin laiva, joka oli hukkumassa toivottoman varmasti. Hän nappasi pesusienen ja pesi minut. Sitten hän työnsi sienen minun käteeni. 

Valutin saippuaa sienelle. Kun aloin vaahdottaa häntä samalla kun vesi suihkusi ympärillämme, aistillisuus nappasi minusta kiinni uudestaan. En tiedä, miten se oli mahdollista, mutta aloin taas kiihottua. Tamásin vartalo oli niin täydellisen sulava. Hänen lihaksensa olivat kovat, mutta hänen pehmeä ihonsa peitti ne niin, että ne eivät näyttäneet kireän pullistelevilta. Seurasin silmilläni sienen liikkeitä ja puristelin vaahtoista vettä kaikkialle. Kun pääsin alavatsalle asti, Tamás nappasi sienen minulta, suuteli minua kovin huulin ja käänsi minut seinää vasten.

Älähdin yllätyksestä, kun hän kiskaisi tukkani kiinni nyrkkiinsä ja nykäisi päätäni taaksepäin.

– Tätä sä teet mulle. Tää ei lopu koskaan.

Tamás painautui minuun kiinni takaapäin ja tunsin, että hänen kalunsa seisoi taas. Hän oli pannut minua korkeintaan varttitunti aikaisemmin ja silti hänen kyrpänsä seisoi taas, kovana kuin kivi. Se tuntui ihanalta. Tunsin itseni kauniiksi ja syntiseksi ja voimakkaaksi. Se oli humalluttava cocktail. Tamásin käsi liukui alavatsalleni, kun toinen piteli edelleen tukkaani tiukassa otteessa. Liikahdin vaistomaisesti häntä vasten ja keinutin lantiotani ylös alas. Minulla ei ollut omaa tahtoa mitä tuli tähän mieheen ja kun olin ymmärtänyt sen, annoin vartaloni toimia, kuten se halusi. Tunsin miehen sormet häpyhuulillani ja sävähdin. 

– Nyt me otetaan toi suloinen pikku karvakolmio kokonaan pois, mies mutisi korvaani vasten. – Mä haluun herkutella sun pillulla vielä tänään ja kunnolla.

Mies päästi hetkeksi irti, mutta palasi takaisin. Hän painautui minua vasten uudestaan takaapäin, siirsi minua hiukan pois veden alta, levitti häpyyni partavaahtoa ja höyläsi kaiken karvoituksen pois. Voihkaisin nautinnosta ja painauduin kovemmin miestä vasten. Tamás pudotti höylän, tarttui minua taas hiuksista ja kiersi toisen kätensä vyötärölleni. 

– Tiedätkö mikä sä oot Margareta? Sä esität kaikille kilttiä tyttöä, mutta oikeesti sä oot ihan helvetin kiimainen nuori kissa, Tamás sanoi yhtä pehmeästi kuin aiemminkin.

– Joo, minä myönsin auliisti matalasti.

– Mitä?, Tamás kysyi.

– Joo!, minä kirahdin ja siinä samassa Tamás nosti minua hiukan ilmaan niin, että seisoin varpaillani. 

Hän antoi kullinsa töniä jalkoväliäni hetken aikaa. Tahallaan, ajattelin hatarasti. Hän teki sen tahallaan, että sai kuulla, kun aloin taas huohottaa ja ähistä odotuksesta.

– Ja sä yrität sanoa mulle ei aina vaan uudestaan, kuulin hänen sanovan kovempaan sävyyn. 

Tamás irrotti otteensa hiuksistani hetkeksi ja painoi kyrpänsä pilluani vasten.

– Vieläkö sä tuut valittaan jos mä nain sun äitiäs?, mies haukahti takaani.

Inho, syyllisyys tai suuttumus eivät päässeet aivojeni läpi tässä tilanteessa, joten minun oli helppo vastata.

– En!

– Helvetin hyvä. Sä oot tästä lähtien mun salainen pieni seksilelu. Onko selvä?

– On!

Olin jo hirvittävän kärsimätön ja yritin työntää itseäni miestä vasten puoliväkisin. Ponnisteluni tuotti lopulta tulosta, kun Tamás sähähti karkean voi vitun ja liukui sisääni. Minua naitiin jo kolmatta kertaa lyhyen ajan sisällä ja minusta tuntui, että olin kerta kerralta märempi. Pilluni tuntui entistä ahtaammalta, kun sinne oli työnnytty niin ahkerasti, ja kun Tamás nosti minua vielä hiukan ylemmäs ja alkoi panna minua, hän ei ehtinyt työntyä minuun kuin muutaman kerran kun laukesin täysin yllättäen. 

Se tuli niin nopeasti ja puun takaa, että minusta tuntui, että päässäni pimeni. Korvissani kaikui kimeä kiljaisu kuin kidutettu eläin olisi huutanut ja jalkovälini kiristyi pitkäksi hetkeksi Tamásin ympärille, ennen kuin se hellitti pariksi sekunniksi ja alkoi lypsää miehen kalua.

Tamás puri niskaani ja olkapäitäni, mutta minä tuskin huomasin. Samalla kun räjähdin sisältä, kuulin, kuinka hän huohotti, kirosi ja puhui rivoja. 

– Kullinkipeä pieni seksiperse. Sä saat mut sekoamaan tällä ahtaalla pienellä vitulla! 

Mies runnoi minut seinää vasten ja nai nopein, epätoivoisin vedoin. Hän liikutti minua edestakaisin kuin nukkea, hänen henkilökohtaista leluaan, eikä  kulunut kauaa kun tunsin, että hän oli myös laukeamassa ja nopeasti. Tamás kynti minua valtavalla voimalla, kunnes hänen kalunsa tuntui olevan terästä sisälläni. Sitten hänkin räjähti. Omassa sumuisesta kiihkon maailmastani kuulin, kuinka hän ulvahti ja päästi pitkän valituksen samalla, kun hänen siemennesteensä syöksyi taas syvälle sisääni. Jos minulla ei olisi pillereitä, olisin varmasti jo paksuna, ajattelin hämärästi. 

————————–

Kun äiti saapui kotiin, olimme asettautuneet esittämään normaalia kotielämää. Tamás luki kirjaa sohvalla ja minä yritin saada salaattia syödyksi. Äiti valitti päivän tylsyyttä ja kyseli, pääsisikö hän Tamásin mukaan poikien iltaan. 

– Ei käy, Anna kulta. Me sovittiin, että jätetään vaimot pois.

– No Greta, lähde sä mun kans parille tonne keskustaan. Siellä on hieno ilmakin, päästään terassille. 

Olin varmasti punainen kuin rapu, enkä hetkeen saanut sanaa suustani. Näin vilaukselta Tamásin kasvot ja hänen kiinnostuneen katseensa.

– En mä voi. Mun pitää lukea. Ja mua väsyttääki.

– Sä oot varmaan konservatiivisin ja henkisesti vanhin 20-vuotias, jonka mä tunnen, äitini huokaisi, siirsi Tamásin jalkoja ja istui itsekin sohvalle. 

Minä luovutin salaatin suhteen. En pystynyt katsomaan äitiä enkä Tamásia silmiin, eikä minulla ollut senkään vertaa nälkä kuin aikaisemmin. Sulkeuduin huoneeseeni ja yritin aivan oikeasti lukea pari tuntia. Minulla oli kuitenkin vaikeuksia keskittyä, sillä minulla ei ollut aavistustakaan, miten Tamás aikoi toteuttaa uhkauksensa.

Kahdeksan aikaan illalla kävin vessassa ja pesulla. Kun avasin oven, Tamás seisoi edessäni syntinen välke silmissään. Hän puristi minut seinää vasten ja painoi suunsa huulilleni niin lujasti, että suuni aukesi automaattisesti. Tamásin kieli liukui suuhuni ja vatsanpohjassani alkoi kiertää himo, mutta olin myös hätääntynyt. 

– Missä äiti on?, sopersin miehen suuta vasten.

– Puhuu puhelimessa. Makkarissa. 

Tamás liu’utti kieltään kaulaani pitkin ja näykkäisi ohutta ihoa. Inhosin itseäni, mutta huokaisin ja taivutin päätäni parempaan kulmaan. Pelko siitä, että äiti yllättäisi meidät oli niin suuri, että sen olisi pitänyt saada minut karkaamaan, mutta jalkani olivat kuin juurtuneet lattiaan. 

– Sulla on mielenkiintoisia pieniä mustelmia täällä kaulassa Margareta. Ootko sä ollu tuhma tyttö?, Tamás kuiskasi.

En saanut sanaa suustani. Kuulin kaukaa, että äiti heläytti ”hei heit” jollekin. Tamás puristi vyötäröäni ja näykkäisi alahuuleni suuhunsa, ennen kuin päästi minut. Sitten hän kääntyi kannoillaan aivan kuin olisi käynyt etsimässä jotain hallista ja katosi olohuoneeseen. Alkoi vaivattoman kuuloinen rupattelu äidin ja Tamásin välillä. Nojasin seinään hetken häpeä ja himo seuranani kuten joka päivä nykyisin. 

Hän ei ole todellinen. Me emme ole todellisia. Kukaan ei voi käyttäytyä tällä tavalla. Tämän täytyy olla kuvitelmaa. 

Pääsin viimein liikkeelle ja livahdin huoneeseeni. Painoin oven tiukasti kiinni takanani ja istuuduin sängylleni. Odotus alkoi kasvaa minussa kuin aggressiivinen syöpä. Tamás todella aikoi tehdä jotain. En ollut varma, mitä, mutta olin aivan varma, että hän pitäisi lupauksensa. Istuin kuin patsas paikallani ja odotin ja odotin. Kun kello tuli kymmenen, aloin uskoa, että mitään ei tapahtuisi. Noin kymmenen minuutin päästä kuulin, että Tamás siirtyi olohuoneesta hallin ovelle.

– Mä meen nyt Anna!, hän huikkasi ja kuulin jotain epäselvää vastaukseksi. 

Kuulin liikettä hallista, avainten kilinää ja sitten ulko-oven kolahduksen. Kului vain muutama sekunti ja sitten huoneeni ovi aukesi hyvin hiljaa. Tamás livahti sisään täysissä pukeissa, kengät jalassa. Hän sulki oven takanaan ja jäi nojaamaan siihen käsivarret ristissä rinnallaan. 

– Tamás…me ei voida…ei me voida tehdä…, yritin änkyttää, mutta silmäni kiertelivät jo miehen tummanharmaalla pikkutakin peittämillä harteilla, mustan paidan peittämällä rinnalla ja tummilla farkuilla.

– Eikö? Taasko sä sanot ei?, Tamás kysyi hyvin hiljaa käheällä äänellään, joka nosti ihokarvani pystyyn ja sai niskani kihelmöimään.

– En…mutta…

– Anna mä  sitten huolehdin susta, mies kuiskasi ja alkoi kävellä sänkyä ja minua kohti. 

Hän nosti minut seisomaan, kiskaisi toppini pois, nykäisi alushousuni nilkkoihini ja katseli vähän aikaa näkymää. 

– Nyt meillä on aikaa. Mä oon helvetin varma, ettei se riitä mihinkään, mutta on se enemmän kuin tähän asti, mies mutisi hiljaa. 

Hän nappasi minut syliinsä ja asetti minut selälleni sänkyyn. Minusta tuntui, etten saisi henkeä. Intensiivinen pelko ja himo tuntuivat lamauttavan minut ja katsoin kuin ulkopuolelta itseäni, kun Tamás asettui vuoteen reunalle jalkopäähän. Hän avasi sääreni ja taivutti reiteni auki helposti kuin kirjan kannet ja siirtyi avonaisten reisieni väliin. Hän hymyili minulle silmät täynnä paholaismaista tyytyväisyyttä ja nojasi kyynärpäänsä vasten patjaa. Sitten hänen sormensa lipui häpyhuulilleni ja säpsähdin. Posliiniksi ajettu jalkovälini tuntui niin paljaalta ja herkältä miehen sormen alla. Sormi lipui sisäreidelleni ja sitten takaisin häpyhuulilleni. Se silitteli niitä painumatta vakooni ja himo alkoi ottaa yliotteen minusta. 

– Tamás…, voihkaisin huomaamattani ääneen.

– Hys, mies kuiskasi. – Isäpuoli pitää nyt tytöstään huolta.

Tamás nousi päälleni ja tajusin, että hän oli vielä täysissä pukeissa. Pikkutakin karhea kangas poltteli ihoani ja paidannapit tuntuivat painautuvan ihooni, kun hän suuteli minua, kuljetti kieltään huulteni ääriviivoja pitkin ja suukotti leukalinjaani aina korvaan asti. Samalla hänen sormensa piirteli ympyröitä ja viivoja alavatsallani ja sisäreisilläni. Purin huulta, etten voihkaisisi uudelleen. Tamásin suu painui korvaani vasten, hän nuolaisi korvanlehteäni ja sitten hän hengähti hyvin hiljaa:

– Vain yksi sääntö. Sun pitää olla ihan tosi tosi hiljaa. 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *