ISÄPUOLI 7

Tosi, tosi hiljaa.

Tamás oli tullut huoneeseeni, vaikka äiti oli kotona. Petollisuuden synnyttämä syyllisyys ja Tamásia kohtaan tuntemani himo kuplivat minussa kuin kuuma lähde, mutta syyllisyyden osuus pieneni sitä mukaa, mitä pitempään Tamás oli lähelläni ja hyväili minua. Mies kiusasi alastonta vartaloani ja vaikka hän käytti toistaiseksi vain yhtä sormea, oli pääni pimenemässä hyvää vauhtia ja olin menettämässä otteeni todellisuudesta. Ja sitten hän vaati, että minun pitäisi pystyä olemaan hiljaa. 

Nyökkäsin vaatimuksen mahdottomuudesta huolimatta. Minä yrittäisin. 

Tamásin käsi siirtyi alavatsaltani toiselle rinnalleni ja hänen kosketuksensa pysyi edelleen kevyenä. Rinnankärkeni oli jo nipistynyt kovaksi ja kireäksi ja kun hän hieroi sitä, purin huultani, kunnes tunsin Tamásin suun huulillani. Hän imaisi henkäisyni, ja hänen suunsa oli tutkiva ja utelias aivan kuin hän olisi suudellut minua ensimmäistä kertaa.

Kun hän kosketti huuliani kielellään, hän maistoi minua kuin hienoa, kauan kypsynyttä viiniä. Lipaisin miehen huulia ja kieltä ja kuljetin omaa kieltäni hänen huultensa sisäpuolella. Emme olleet koskaan suudelleet tällä tavalla, ja jos Tamás sai minut aina tolkuttomaksi ja ajatuksettomaksi kosketuksellaan, tällä kertaa vaikutus oli kaksin verroin voimakkaampi. Tämä ei tuntunut pelkältä uskomattomalta seksiltä. Tässä oli jotain muutakin.

Käteni lähtivät vaeltamaan ja nykivät Tamásin takin pois. Ne alkoivat availla paidan nappeja ja kurkottivat farkkujen vetoketjulle. Tamásin hengitys alkoi kulkea kiivaampana. Hän mutisi jotain, mitä en ymmärtänyt. Unkaria, tajusin hämärästi.

– Mitä?, kysyin aivan hiljaa. 

– Mä sanoin, että odota, mies hengähti.

– Miten se sanotaan unkariksi?

– Mitä väliä sillä on?

– Mä oon kiinnostunu. Ja se kuulosti seksikkäältä.

Tunsin, että Tamás hymyili huuliani vasten.

Várjon, mies sanoi suutani vasten ja minä toistin sanan. 

Hän sukelsi alaspäin, kunnes hänen huulensa painuivat häpyäni vasten. Henkäisin ääneen ja pakotin huuleni puristumaan yhteen. Tamás todella otti kaiken irti varastamastaan ajasta. Hän kosketteli ja nuoli sisäreisiäni ja häpyhuuliani, ja vaikka kosteus purkautui jo noroina kaikkialle jalkoväliini, hän ei koskettanut kiimasta särkevää klitoristani tai pilluani.

Kun hän viimein oli näykkinyt, suudellut ja hieronut minua tarpeekseen ja aloin liikuttaa lantiotani epätoivoisin nykäyksin, hän painoi kielensä leveänä ja painavana klitorikselleni ja nuolaisi. Jähmetyin lävitseni huuhtovasta mielihyvästä ja ilma kulki raskaana ja vaikeana nenäni kautta. Kun hän imaisi suureksi paisunutta, kosteaa nuppua, olin mennyttä naista. Saapuva orgasmi alkoi jyristä sisälläni. Aluksi se tuntui samalta kuin kaukaa kuuluva lumiauran kolke maata vasten, mutta kun Tamás imaisi pitkään ja nautinnollisesti toisen kerran, olin jo auran alla. 

Vartaloni nousi ja kaareutui ja suuni avautui automaattisesti huutoon. Tunsin Tamásin käden suullani lujana ja periksiantamattomana ja iskin hampaani  kiinni hänen käteensä pitääkseni ulos pyrkivät äänet sisälläni. Kuulin hänen kiroavan vaimeasti, mutta en pystynyt irrottamaan hampaitani. Moottori jyskytti ja kolisi raskaasti sisälläni ja se töni minut kallionkielekkeen yli niin, että minusta tuntui kuin olisin pudonnut ja iskeytynyt maahan kerta toisensa jälkeen. Nytkähtelin Tamásia vasten ja hän painoi toista kättään jalkoväliäni vasten. 

Kun viimein raukesin ja lopetin riuhtomasta, Tamás irrottautui minusta ja riisui viimein vaatteensa. 

– Tätä menoa mun käsi on kipsissä huomenna, hän kuiskasi minulle. – Vaikka en mä välitä. Mä sanon vaikka, että koira puri.

Tamás palasi ylleni, vähitellen. Hänen kätensä liukuivat alleni ja puristivat pakaroitani. Hän suuteli ja kuljetti kieltään reisilläni ja vatsallani ja kun hän pääsi rintojeni kimppuun, minusta tuntui kuin hän aikoisi syödä ne suihinsa. Tunsin hänen huulensa, hampaansa ja kielensä joka neliösentillä. Hän suuteli, imi, puri ja nuoli ja minä läähätin kiimasta sokeana ja kuurona. Hetken kuluttua mies painoi reitensä jalkoväliäni vasten ja painoi suudelman huulilleni. Hänen kätensä hakeutuivat rinnoilleni ja kun hän puristi ne yhteen, ne tuntuivat kovilta ja raskailta kuin keilapallot. Hieroin vartaloani Tamásia vasten ja tunsin kovan kullin vatsaani vasten.

– Mä haluun sut mun sisään, sopersin Tamásin korvaan ja painoin kynteni hänen harteisiinsa.

– Niinhän sä aina haluut, mies vastasi ja näykki korvaani ja kaulaani. – Sä oot täysin kyltymätön. Mä teen parhaani, mutta ehkä mun tarttee ens kerralla ottaa mukaan kaveri, että sä saat tarpeekses. Tai kaksi.

Tamásin käheä kuiskaus ja sanat kiihottivat minua entistä enemmän ja purin hampaat yhteen niin, että ne pelkäsin niiden murtuvan. Mies oli oikeassa. En ollut aavistanutkaan, millainen kiimainen narttu minussa asui ennen kuin isäpuoleni oli ottanut minut hoiviinsa.

Tamás liikahti ja tunsin, kuinka hän painoi kalunsa pilluani vasten. Hän hivutti itseään sisään viheliäisen hitaasti ja kun yritin vääntelehtiä, jotta hän tunkeutuisi minuun nopeammin, hän tarttui lanteisiini ja piti minua armottomasti paikallani. Vaikka olin litimärkä, olin myös jo todella arka, ja kun iso kulli aurasi tiensä syvemmälle ja syvemmälle, minusta tuntui kuin Tamás olisi raivannut minua auki kuin umpeen kasvanutta puutarhaa. Ähisin herkullisesta paineen tunnusta ja tiukkaakin tiukempi pilluni värähteli ja sykähteli koko ajan. 

Kun mies painautui pohjaan asti nappasin yhden koristetyynyistä, jotka olivat edelleen sängyllä ja painoin sen suutani vasten. Vartaloni oli kuin venytetty ja kiristetty kuminauha. Tamás nojautui kyynärpäidensä varaan ja näin sivusilmällä, miten hän katsoi epätoivoani.

– Sä oot syntisintä mitä mä oon koskaan nähny, hän sanoi hiljaa, harmaat silmät kimaltaen hämärässä.

Sitten hän laskeutui takaisin päälleni raskaana ja kovana ja tarttui olkapäihini. Tunsin, kuinka hän painoi minua ikään kuin alaspäin ja työnsi itsensä vielä syvemmälle. Uudestaan ja uudestaan. Purin tyynynpäällystä, kiersin sääreni miehen ympärille ja huohotin tukahtuneesti. Tamás vetäytyi takaisin ja porasi sisääni uudestaan. Tukahtunut valitus pääsi suustani tyynystä huolimatta.

– Pitääkö mun tunkea jokin rätti sun suuhun?, Tamás sähisi korvaani. 

Hän irrottautui minusta ja käänsi minut ympäri, vatsalleni. 

– Näin tää ehkä onnistuu paremmin, hän lisäsi.

Tamás asetti toisen sääreni sivulle koukkuun, nosti lantiotani hiukan ja työntyi uudelleen sisään. Sitten hän painoi koko vartaloni tiukasti patjaa vasten omalla vartalollaan. Hetken hän makasi raskaana päälläni, iso kyrpä syvällä sisälläni ja olin laueta siihen paikkaan. Kun hän alkoi nussia minua, hän painoi minua niskasta tyynyä vasten. Minusta tuntui, että tukehtuisin. Hyvä tapa kuolla, päässäni välähti. Huohotin vaivalloisesti puuvillaista tyynyliinaa vasten ja kun suustani pääsi nyyhkytystä muistuttava ääni, Tamás kirosi ja puristi taas kätensä suurena ja leveänä suulleni.

Hänkään ei enää pystynyt olemaan aivan hiljaa. Kuulin, kuinka hän ähisi ja huohotti samalla, kun hänen kyrpänsä takoi minua rautaisena ja sietämättömän suurena.

– Aamulla sä oot kulta ummessa, hän sihahti hampaidensa välistä. – Tännehän tuskin mahtuu nytkään. 

Lukemattomista hyväilyistä ja panoista araksi turvonneet häpyhuuleni tuntuivat hankautuvan patjaa vasten, Tamásin kulli souti sisälläni koko ajan kiihtyvään tahtiin ja pakarani painuivat ihanasti vasten hänen edestakaisin liikkuvaa lantiotaan vasten. Aloin vyöryä kohti uutta kliimaksia. Avoimesta suustani valui sylkeä Tamásin käteen, sieraimeni tuntuivat räjähtävän ilmanpaineesta ja silmäni puristuivat kiinni. Työnsin takapuoleni tiukemmin miestä vasten, nostin koukussa olevaa säärtäni ylemmäs niin, että reiteni olivat vielä enemmän auki. Tamás nosti itseään hieman niin, että sai vedettyä lantioni hetkeksi irti patjasta ja painettua kätensä jalkoväliini. Kun mies tunkeutui taas sisääni pirullisen kovaa ja vain painoi kättään avointa vakoani ja klitoristani vasten, päässäni ajelehtivat hatarat ajatukset kirkastuivat hetkeksi.

Äiti on kotona. Me olemme kaikki kotona. Ja hänen miehensä nussii minua. Taas. Tämä tuntuu niin kielletyltä. Tämä tuntuu niin hyvältä. 

Ajatukset liekehtivät päässäni hetken kirkkaina ja pelottavan kiimaisina ja sitten ne heittivät minut rajan ylitse. Kehoni ajautui oikosulkuun ja lensin kohti törmäystä kuin ilmakehässä palavana kiitävä meteori. Temmoin ja vapisin Tamásin raskaan ruumiin alla, ja orgasmi tuntui ravistelevan ruumistani vain kovemmin, kun en saanut purkaa mielihyvääni huutoon. Mies piti toista kättään edelleen suullani ja ajoi itseään sisääni melkein väkivaltaisesti ja vaivalloisesti hengittäen. Pilluni puristui ja sykähteli raskaasti ja tiukasti. Tamás laukesi ja hänen kurkustaan pääsi hiljaa hiuksiani vasten henkäisty aaaaaaaaahhhhhh, ennen kuin hän puri minua olkapäähän ja piti hampaitaan kiinni ihossani kiinni ilmeisesti samasta syystä kuin minä olin purrut hänen kättään. 

Kun hän romahti päälleni ja hengityksemme oli tasaantunut jonkin verran, kuiskasin poissaolevasti:

– Mä oon kohta mustelmilla kaikkialta, kun sä puret mua koko ajan.

Tamás käänsi minut selälleni ja puraisi toista nänniäni.

– Ihan sama, hän hengähti. – Mun tekemät mustelmat näyttää niin hyviltä sun iholla.

—————————

Heräsin horroksestani, kun tunsin, että Tamás nousi sängystä. Ikkunoista hehkuvan valon perusteella oli aikainen aamu. Pystyin hädin tuskin kääntämään päätäni. Tamás oli pitänyt lupauksensa. Olimme naineet niin monta kertaa, että olin seonnut laskuissa ja lakanat allani tuntuivat tahmaisilta ja kosteilta. Hikeä, nesteitäni, spermaa, sylkeä, varmasti kyyneleitäkin. Tamásin mieskunto oli todella rautaa, eikä pilluuni olisi mahtunut enää edes pikkusormea saati hänen jättimäistä elintään. 

Hän oli työntynyt minuun edestä, takaa ja kyljellään. Hän oli asettanut minut polvilleni nojatuoliini ja pannut minua siinä. Hän oli istuttanut minut työpöydälleni ja nussinut minua siinäkin. Minä olin purrut häntä niin, että hänen hartiansa ja käsivartensa olivat täynnä vihjeitä äidilleni. Vihjeitä toisesta naisesta ja eläimellisestä seksistä. Ajatus kouristi vatsaani tyytyväisesti ja häpeällisesti. Kehoni tuntui käytetyltä ja perinpohjaisen tyydyttyneeltä ja ihoni siltä kuin sitä olisi höylätty hiekkapaperilla. 

Kun Tamás oli saanut pukeuduttua, hän nappasi kännykkänsä taskustaan ja kuiskasi matalasti:

– Siirrä peitot pois kokonaan.

Siirsin lakanoita pois päältäni raskaalla kädellä. 

– Käsi pois rinnan edestä, hän lisäsi.

Siirsin käsivarteni niskan taakse ja poseerasin kyljellään. Tiesin, miltä näytin. Juuri siltä kuin hän halusikin. Punahuuliselta, purrulta, turvonneelta kaikista oikeista paikoista ja niin puhkinussitulta, etten kykenisi kävelemään kunnolla pitkään aikaan. 

Kun hän oli ottanut kuvan, hän livahti huoneestani ulos ja painoi oven kiinni. Sitten kuulin, kuinka ulko-ovi kävi ja hän oli tulevinaan poikien illastaan. Toivottavasti hän muistaisi juoda viiniä tai olutta kaapista. Ja käydä suihkussa. Epäilin, että edes vapaamielinen äitini ei pitäisi siitä, että hänen tuore aviomiehensä haisisi väkevästi ja selvästi seksiltä illanvietosta tullessaan. Sitten muistin taas puremajäljet. Tamás jäisi kiinni heti, kun hän riisuisi paitansa. Suihkun kanssa tai ilman.

Jalkovälini sykähteli paheellisesti pelkästä ajatuksesta. Tamás haisi seksiltä, jota oli harrastanut minun kanssani. Minä olin purrut isäpuoleni mustelmille. Hieraisin suurta ja kovaa rinnannipukkaani ja voihkaisin. Mies oli oikeassa. Olin kävellyt pimeyteen ja minusta oli tullut kyltymätön. Kyltymätön ja näköjään myös omatunnoton. Ehkä minun todella pitäisi pyytää häntä järjestämään minulle kahden miehen sessio. Tai kolmen. Kunhan olisin toipunut edellisyöstä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *